Sta ovaj pusta penale

Husref nije rješenje problema kojeg imaju, nego zakrpa i to loša zakrpa.Zeljo21 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:46Ne vjerujem da ce Husref ikada sjesi na klupu pitara, sta su mu sve uradili..Jugjesamojedan je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:13na temi Sarajeva 'ladno pisu da bi prije voljeli vidjeti Dzenu nego Husrefa HAHAHAHHAHAHAHAH, ono kad "navijaci" zele lose svom klubu, nemamo vise sta pricati...
I ja bi onda vise volio vidjeti Dzenu, taman jedan kandidat za evropu manje.
Covjek je auslender, trudi se i uvijek je na dispoziciji nasoj drzavi i FK Sarajevu, cesto pomaze igracima iz FK Sarajeva i stavlja im visoke cijene na Transfermarktu.
E ovo se zovu nerealne ambicije
Reče fudbalska neznalica isto i za Kovačevića da mu je najveći domet Rudar Kakanj..Wanderson je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:03Covjek je auslender, trudi se i uvijek je na dispoziciji nasoj drzavi i FK Sarajevu, cesto pomaze igracima iz FK Sarajeva i stavlja im visoke cijene na Transfermarktu.
Ne treba ismijavati, treba pomoci, ja sam uvijek tu za njega, spreman sam dogovoriti Đokanoviću posudbu na zimu u Gradinu, imat ce 800KM platu i garsonjeru, nadam se da ce odgovarati ponuda??
Man City za sirotinju, sitnica za nasu ligu, samo 3 skauta po dunjaluku, strucan direktor i trener, jel' malo?Prvo treba novi direktor, koji voli fudbal i klub i koji ima reference da bude direktor Sarajeva. Trebaju nam skauti, jedan za Afriku, jedan za region, jedan za našu ligu. Treba nam sportski direktor koji ima ime poznato u svijetu fudbala, pa da nam na taj način pomogne u dovodjenju dobrih igrača.
Treba nam trener koji je inteligentan tip, sa karakteristikama vodje. I tek onda možeš očekivati da se napravi dobar roster i da se ide naprijed.
Nerealna ambicija je izlazak u Evropu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, MostarskiSin, Paromlinac, ultrazonfa i 31 gost.