FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 20 okt 2022, 08:58

Evolution87 je napisao/la:
20 okt 2022, 08:49
slika

imal sta u fildzanu ismireeeeeeeeeeee
I mi od ovog cirkusanta neizivljenog ocekivali da napravi ozbiljan klub, a njemu svaki potez u rangu ovog seljakluka sa Sejom. Uspio je prejebati Tana i Nama po svim losim potezima i napraviti novo Sarajevo koje tresu nizeligasi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 okt 2022, 08:59

Eno sad i Ahmetovic kriv :rol:

Ma treba nas ugasiti Bogam, nismo mi za kluba ba. Ostaviti SFK da pratimo, ove nase "kurave".

Idi ba Mirvicu, nek sve ode u pm. Daj juniore svih 11 da karamo ligu..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 okt 2022, 09:02

Naredni trener/direktor/predsjednik koji dodje i kaze cilj nam je evropa odmah puskama tjerati iz glavnog grada, majku li vam vise svima!

Ligamente pokidali InshAllah vi ste protivnici i neprijatelji kluba
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 20 okt 2022, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:05

nokee je napisao/la:
20 okt 2022, 08:59

Ma treba nas ugasiti Bogam, nismo mi za kluba ba. Ostaviti SFK da pratimo, ove nase "kurave".

Što, to se ne smije reći da je zayebo sa Dudićem?

Zayebo i to debelo.

Usr.o nam je sezonu nije ni oktobar završio.
Koševo Zapad

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 20 okt 2022, 09:07

Pitanje je ko ce sada biti na klupi
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 09:09

Svi su krivi, od predsjednika do cistacice. Dan te yebo ove ljude je na pripremama gledalo 5 hiljada ljudi, na Kosevu u ligaskim tekmama 7-8 milja, u Zenicu redovno idu 2-3 hiljade, rekordan broj clanova, sezonskih se bruku prodalo, dresovi rasprodati unaprijed... I kako nam je vraceno? Tako sto nas nizeligas otrese u kupu. Ekipe njihovog ranga juce fasivale 7-8 komada i to od klubova za koje smo mi PSG u svakom segmentu osim onog najbitnijeg, sportskog. Jbt jedan Celikov igrac policajac, juce izbacio Sarajevo u kupu a danas negdje s radarom cuci.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 okt 2022, 09:10

Shategabri je napisao/la:
20 okt 2022, 09:05
nokee je napisao/la:

Zayebo i to debelo.

Interesantna stvar je da se nađe neko ko ima obraza braniti bilo koga poslije bruke iz kola u kolo, nakon svake utakmice. Pa yebem im svima od do, svima redom, po hijerarhiji.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 09:13

MaroonBjelave je napisao/la:
20 okt 2022, 09:10
nokee je napisao/la:

Zayebo i to debelo.

Interesantna stvar je da se nađe neko ko ima obraza braniti bilo koga poslije bruke iz kola u kolo, nakon svake utakmice. Pa yebem im svima od do, svima redom, po hijerarhiji.
Juce jedan pise "izasli su da se brane, i mnogo bolje ekipe od nas bi imale problema". :rol: :rol: :rol:
Grob te yebo ko da je Murinjo dosao sa Romom da se brani a ne momci koji rekreativno igraju fudbal. Eto Baton je napao Slobodu i otvorio se pa popio 8 komada, ili Kolina Posusja, sigurno su se nadigravali i krenuli hrabro u 3-2-5 formaciji. :urnebes:
I na kraju krajeva, nisu se ni branili, ljudima je ponisten gol, pogodili precku, imali jednu finu sansu u prvom poluvremenu... Suma sumarum, haman pa ravnopravna tekma.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 okt 2022, 09:18

napoleon72 je napisao/la:
20 okt 2022, 09:13

Zayebo i to debelo.

Juce jedan pise "izasli su da se brane, i mnogo bolje ekipe od nas bi imale problema". :rol: :rol: :rol:
Grob te yebo ko da je Murinjo dosao sa Romom da se brani a ne momci koji rekreativno igraju fudbal. Eto Baton je napao Slobodu i otvorio se pa popio 8 komada, ili Kolina Posusja, sigurno su se nadigravali i krenuli hrabro u 3-2-5 formaciji. :urnebes:
I na kraju krajeva, nisu se ni branili, ljudima je ponisten gol, pogodili precku, imali jednu finu sansu u prvom poluvremenu... Suma sumarum, haman pa ravnopravna tekma.
I onda se nađe neki narkoman koji me pita pa valja li tebi išta. Evo sve valja, sve super.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 okt 2022, 09:23

Chony533 je napisao/la:
20 okt 2022, 09:07
Dzeno do polusezone 99.9%,onda na zimu opet neka ubleha,do maja i idemo opet ispocetka
Realnost htjeli je prihvatiti ili ne,ovo jedino Husref moze izvuci i niko drugi.Ili to ili da se pocnu mlatiti igraci,jer da Kloppa dovedes bit ce bojkotovan cim uradi nesto logicno sto njima ne odgovara jer su razmazeni boliqurci

Zanima me samo sto se grupa ne oglasi ili ne poduzmu nesto povodom ovoga.Ako vec nema niko unutar kluba da ima namjeru to uraditi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 okt 2022, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 okt 2022, 09:24

nokee je napisao/la:

Zayebo i to debelo.

Pa ako sad gledas iz ove perspektive jeste naravno zajebao. Ako gledas kad se dovodio Dudic, svi ste se ovdje slozili ili bar 90% da je definitivno najbolje rijesenje, pricalo se kako dobro radimo, krademo trenera Velezu, najmoderniji, za duge staze itd. Bilo je i onih koji ga nisu volili od prije ali bas mali procenat.

Interesantnija stvar Maroon jeste da isto tako kad se pobjedivalo i svrsavalo na prve 3 utakmice bilo je onih kao sto sam jedan od tih koji su govorili da to nije tako savrseno i da ce biti zajebano prvenstvo. Eh isto tako sad kazem da nije sve tako crno, budemo vidjeli akobogda.
Jeste kriva je i zena sto clanske izdaje, i onaj ekonom, jeste.. Nema rezultata, sve je jasno..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:27

nokee je napisao/la:

Zayebo i to debelo.

Da, uvijek ima onih kojima je neka ličnost bitnija od FKS.

Nekad su to bili husrefovci, prije njih čičkovo ulje, sad eto Feđa projekt propade, trebalo ga je istrpiti.

Libo me tuki i za Feđu i Hadžića i Mirvića. Šta mi je sa Saraj'vom???!
Koševo Zapad

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 okt 2022, 09:28

Ja mislio postajemo Bajern kad ono ni Bochum
NEMA NAZAD

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 okt 2022, 09:23
Chony533 je napisao/la:
Dzeno do polusezone 99.9%,onda na zimu opet neka ubleha,do maja i idemo opet ispocetka
Realnost htjeli je prihvatiti ili ne,ovo jedino Husref moze izvuci i niko drugi.Ili to ili da se pocnu mlatiti igraci,jer da Kloppa dovedes bit ce bojkotovan cim uradi nesto logicno sto njima ne odgovara jer su razmazeni boliqurci

Zanima me samo sto se grupa ne oglasi ili ne poduzmu nesto povodom ovoga.Ako vec nema niko unutar kluba da ima namjeru to uraditi
Husref treba biti zatvorena knjiga za FKS. Hvala mu na svemu što je uradio, al smo nakon zadnjeg mandata shvatili da je prevaziđen.
Kao navijač FKS, ne želim gledati još jedan raspad svlačionice pod Husrefom. On bi se neminovno desio bez obzira kako bi to izgledalo u prvoj sezoni.

Ti koji bojkotuju i prave nered u svlačionici, valjda se zna ko su.
Oni trebaju biti žestoko sankcionisani, prije svega po džepu, a bogme neki i na tribine.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 09:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 okt 2022, 09:23
Chony533 je napisao/la:

Husref je kratkorocno rjesenje, nigdje se nije zadrzao duze od dvije sezone. Pa on je sinonim za bojkot, izazvao ih je bruku u karijeri svojim ponasanjem. Nije se lahko protiv toga borit ba, pa sta evo i da trener otjera 7-8 igraca sad i ubaci juniore, i tim juniorima Husref posebno voli da psuje i galami. A vidis na Belminu da i oni znaju bit gov.na, nisu vise 80te da mladji postuju starije, danas se na igralistu prcoladija na starije zalijece, u skoli uciteljima po glavi skacu, a eto kao slusat ce trenera.
Klub je pred ogromnim ispitom sad, treba izabrat dovoljno strucnog i autoritativnog trenera, ali takvog da ga igraci zavole i da ga ne bojkotuju. Cala ima tu pedagosku stranu al nije moderan trener kakvom se mi nadamo. Ne znam, ja bih probao s Bakom pa kud puklo da puklo. I treba nam stariji trener, s mladim ocito ne ide kod nas, ni Goran ni Dudic se nisu snasli.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 okt 2022, 09:30

nokee je napisao/la:
20 okt 2022, 09:24

Zayebo i to debelo.

Pa ako sad gledas iz ove perspektive jeste naravno zajebao. Ako gledas kad se dovodio Dudic, svi ste se ovdje slozili ili bar 90% da je definitivno najbolje rijesenje, pricalo se kako dobro radimo, krademo trenera Velezu, najmoderniji, za duge staze itd. Bilo je i onih koji ga nisu volili od prije ali bas mali procenat.

Interesantnija stvar Maroon jeste da isto tako kad se pobjedivalo i svrsavalo na prve 3 utakmice bilo je onih kao sto sam jedan od tih koji su govorili da to nije tako savrseno i da ce biti zajebano prvenstvo. Eh isto tako sad kazem da nije sve tako crno, budemo vidjeli akobogda.
Jeste kriva je i zena sto clanske izdaje, i onaj ekonom, jeste.. Nema rezultata, sve je jasno..
Burazeru, opet ponavljam, brukamo se od utakmice do utakmice. Za takvo stanje neću i ne želim nikoga da amnestiram. Generalno, nisam onaj post uputio lično tebi, ali retrospektivna priča iz godine u godinu da se uvijek mora naći neko ko brani neodbranjivo.
I naravno svi su krivi, oni žive od Sarajeva, mi živimo za Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:32

20 okt 2022, 09:09
Svi su krivi, od predsjednika do cistacice. Dan te yebo ove ljude je na pripremama gledalo 5 hiljada ljudi, na Kosevu u ligaskim tekmama 7-8 milja, u Zenicu redovno idu 2-3 hiljade, rekordan broj clanova, sezonskih se bruku prodalo, dresovi rasprodati unaprijed... I kako nam je vraceno? Tako sto nas nizeligas otrese u kupu. Ekipe njihovog ranga juce fasivale 7-8 komada i to od klubova za koje smo mi PSG u svakom segmentu osim onog najbitnijeg, sportskog. Jbt jedan Celikov igrac policajac, juce izbacio Sarajevo u kupu a danas negdje s radarom cuci.
Ma dobio je podršku kakvu nije ni jedan trener unazad godinama.

I onda počneš slijegati ramenima na presu s onim bespomoćnim pogledom.

Projekta i qrca!

Syebo lik sezonu u oktobru, o čemu pričamo??!
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 okt 2022, 09:33

20 okt 2022, 09:09
:rol: :rol:
Žalosno majke mi.
Ali, gledajte to sa bolje strane, konkurencija će nam igrati kup a mi nećemo :opaopa:
Al konkurencija za opstanak
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 okt 2022, 09:34

20 okt 2022, 09:27

Zayebo i to debelo.

Da, uvijek ima onih kojima je neka ličnost bitnija od FKS.

Nekad su to bili husrefovci, prije njih čičkovo ulje, sad eto Feđa projekt propade, trebalo ga je istrpiti.

Libo me tuki i za Feđu i Hadžića i Mirvića. Šta mi je sa Saraj'vom???!
Ja sam prvi govorio hajde da istrpimo Feđu, jbg, ne ide iz godine u godinu da se mijenjaju po 2-3 trenera za sezonu. Ali i strpljenje ima svoje granice. Po meni bi to kasnije prešlo u Stockholmski sindrom.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 20 okt 2022, 09:34

20 okt 2022, 07:53
NisamInSajder je napisao/la:
20 okt 2022, 02:21
Smješno je sad govoriti kako neko nekog bojkotuje. A pogotovo da igrači bojkotuju klub ili trenera. Jel fakat mislite da će ti igrači, velika većina njih, zbog bojkota ovog Dudića rizikovati neki transfer gdje će zaraditi kamione i kamione i općenito da rizikuju svoje ime radi nekog Dudića. Smješno, fakat.

Ako je ko bojkotovao šta u posljednja 2-3 mjeseca, to je bio Dudić koji je bojkotovao nogometno znanje i nogometnu logiku izmišljajući pozicije igračima, stavljajući na teren nemoguće profile igrača u istom trenutku i jednostavno praveći se da je neko i nešto. Pa pogledajte večeras, Avramovski, Čataković, Mulahusjenović, Džafić, Suljić u istom.trenutku na terenu, Džafić i Suljić ista pozicija, doduše nisu se vidjeli ni jedan ni drugi, pogotovo Džafić, Avramovski lijevo krilo ili desetka, šta je igrao večeras ni sam ne zna, "plivajuća desetka"... I tako je bilo u svakoj utakmici u prethodnim sedmicama.

Dudića je izabrao Mirvić, njegova želja. Hadžić pregovara sa ozbiljnim imenima, Mirvić se drži za veće pare Dudića. Da još odbranim Hadžića, ako ko radi pošteno prema klubu to je on. I nažalost jedini je kompetetan za svoju poziciju koju radi, nažalost. To je možda i najveći problem.

Agonija je završila.napokon. Da li će sada biti naglo bolje, možda. Ali, treba vidjeti ko je naredni izbor za trenera. Kratkoročno, ili neki iskusniji trener koji će na psihologiju izvući ovo (to nije Musemić odmah da se.zna, on može samo ukanaliti dalje ekipu i klub) ili neko mlađi koji će radom i taktikom doći do rezultata, recimo Admir.Hasančić je zaslužio zasigurno. Naravno dugoročno, mislim da je vakat da se dovede ozbiljan trener sa jakim referencama i da se njemu dadne vrijeme i slobodne ruke, Damir Burić, Dino Skender, Samir Toplak, Aleksandar Stanojević, Aleksandar Vuković.
Druze nemoj bit slijep pored ociju. Svaki navijac Sarajeva je nocas vidio kako Belmin POVLACI ruku na zadnjem penalu. Onakvi penali se hvataju, ne da branis nego legnes na loptu, on se samo svalio u stranu radi reda. Da ne spominjemo ostalo. Ima nas ovdje koji od augusta pisu o bojkotu i gubitku svlacionice. Ko god ikakve informacije ima, zna o cemu se radi, zna sta je bilo u svlacionici odmah nakon Tuzle pa i nakon Igmana. Zna i ko je kumovao ovom bojkotu i kome se nije igralo. S pravom ili ne, o tom ne bih, nije ni Dudicevo.maslo za ramazana.
A tek ovo da Hadzic posteno radi, toliko posteno da nam je doveo Rashida, pekara iz Ghane, i jos drsko kaze u kamere "pratimo ga duze vrijeme". Sta bolan pratimo, pratimo kakav hljeb lik mijesi il sta?
Smiješno je reći da je neko nešto bojkotovao. Sramotno, jer ne priznaješ da si loš. Kakvo povlačenje ruke, halo ba... Zadnji penal, 10 centimetara ispred Dizdarevića lopta odskače i ulazi u gol, halo ba žabica, baš bi volio vidjeti vas i u onoj situaciji na golu. Pa taj isti Dizdarević u seniorskoj karijeri nije penala skinuo, jer ne ih ne zna branit. Mislim da protiv Veleža ni stranu nikako nije pogodio. I tad je bojkotovao klub ha ya. Ustvari skinuo Zvoniću ja mislim samo, ovaj loše šutao. Evo i sinoć od 5 penala na 3 nije bio ni na lopti. Loš na penalima. Eto pisali ste nakon Ikićevog promašaja da i on bojkotuje, sinoć hladno plasira loptu. Na ovom PDFu pišu majstori za izmišljanje teorija zavjere. Možete doktorirati tu oblast.

Izgubili smo 5 utakmica, neriješeno odigrali 4 i treba govoriti da igrači bojkotuju nekog. Daj ba... Izgubili smo jer nemaš taktike i na teren se izvode igrači istih profila. Taj Rashid je i ranije dogovoren da dođe niti ga je Hadžić dogovarao i dovodio (to je i jedan od problema kluba svako se mješa u sve), uostalom bio je na treningu Feđi 10 dana i više, Feđa odlučio da mu je koristan i da se treba ostaviti. Nit ga je Hadžić doveo i na svoju ruku potpisao. Te izjave, pa ljudi 2022 je godina, vi još vjerujete svakoj izjavi. Čovjek je sportski direktor, on se ne slaže sa nekim odlukama, ali će u javnosti braniti te odluke jer mu je to posao. Pa imaš situaciju u Partizanu, na predstavljanju Stolice, tadašnji sportski direktor Iliev puca Stolicu u nebesa, govori kako je to najbolji trener koji se mogao izabrati, kako je Stolica krema de la krem. Nakon par sedmica, Iliev govori kako Stolicu nikad nije trebalo dovesti u Partizan i da je to promašaj, kako je Ilievu bio skroz treći kandidat favorit. Ali, branio je Stolicu u tom trenutku jer je on sportski direktor i radi boljitka kluba, radi mira, normalno je da će braniti svaku odluku. Pa na šta bi klub ličio kad bi eto npr. Hadžić kao sportski direktor izašao i rekao nakon potpisa igrača, ljudi ovom igraču ja ne vjerujem, nema on kvalitet za Sarajevo ili slično nešto. Pa cirkus colorado. Niko ne pita što je Dizdarević bio sklonjen, nisu to ni neke priče koje je on pričao, ni njegovi nastupi, nego treća stvar koja je najmanje do Dizdarevića. Više od pola igrača nezadovoljno u klubu. Uvijek je bilo da je većina upravu, da nikad jedna teorija nije veća i jača od teoerije 10tak ostalih koje se poklapaju.

Realnosti samo malo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, mosarajvosa83 i 55 gostiju.