NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Steelman
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Steelman » 20 okt 2022, 09:31

Ovo sinoc sto se desilo je velika stvar zbog okolnosti u kojima se klub nalazi. Svako zna s cime se klub sve nosi i onda ekipa iz trece lige pobijedi mozda i najplaceniju ligu iz Premijer lige. To ne moze svako i ne pamtim kad se takvo nesto desilo u nasem kupu. To je sinoc pokazalo velicinu naseg kluba i njegove tradicije, jer i kad je na dnu, to je ipak Čelik, a Čelik je Zenica!

Moguce su velike stvari i ovo sinoc je samo mali dio potencijala od onog sto klub moze postici u buducnosti, a mi svi zajedno moramo u to vjerovati! Ljudi jesu zeljni najviseg ranga kojeg klub sigurno zasluzuje, ali treba sto vise izgraditi mentalitet davanja za klub. Kad se radi zdravo onda ovakve stvari su samo na putu do trofeja i evropskih utakmica. Da se ne zavaravamo, put je i dalje dug, bice i dalje uspona, ali i padova. Ipak, kad se daje sve od sebe onda je sve to sastavni dio i sasvim normalno. Neminovno ce klub kroz koju godinu doci tamo gdje zasluzuje, ali svi zajedno mu moramo biti snazan vjetar u ledja. I na taj nacin se gradi pobjednicki mentalitet!

Neki dan Ilijas, sinoc Sarajevo, za vikend Moscanica, pa Azot i u svemu tome bitan je samo Čelik. Ovo je maraton i bitno je samo nastaviti zdravo raditi i da svi u skladu sa svojim mogucnostima doprinosimo napretku svog kluba! I svakako da Zenica ispuni taj cilj da ocuva tradiciju svog reprezenta i da ostavstina za buduce generacije bude takva da budu puno vise sretne i nasmijane uz svoj zenicki klub!

Posebno mi je drago zbog iskrenog i zdravog rada kluba, zbog atmosfere na stadionu koju bi pozeljeli mnogi drugi klubovi kad slave i trofeje i kad igraju evropske tekme, a svakako i zbog mlade srcane ekipe koja je ostavila srce na terenu!

I na kraju pitanje nase obaveze! Ko dosad nije postao clan kluba, neka to i ucini. Zar nakon svega i dalje treba nekog tjerati da potvrdi pripadnost svom voljenom klubu tako sto ce mu pomoci svojim clanstvom?! Do kraja godine red je da klub bar predje broj od 1000 clanova! To je duznost svih iskrenih navijaca i simpatizera koji imaju tu mogucnost!

Na tom polju clanstva sad je vrijeme da se snazno djelom demonstrira ljubav i zenicki do kosti - moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 20 okt 2022, 09:42

I dodao bih da momke treba nastaviti bezrezervno podržavati. Bilo je ispada i prozivki i trenera i igrača, donekle razumijem kada se prospu bodovi na nekoj oranici i kada je vruća glava, ali ako ovo nije dokaz da ih trebamo pogurati, ne znam šta je? Duvnjaku zaista želim da izraste u dobrog trenera, mislim da je dobio nevjerovatnu priliku.. počeo je od nižeg ranga sa legendarnim klubom BiH fudbala i ako se posveti edukaciji i radu na sebi, mogao bi biti odličan u svome poslu.
Moramo nastaviti podržavati klub, sada još jače i agilnije. Nadam se da ćemo i za vikend biti bar 1500-2000 na tribinama.
Ovo je prava Sizifova borba, može se preslikati na razne sfere u životu i čvrsto vjerujem da ćemo pobijediti i pokazati šta znači predan rad, posvećenost i čist obraz.

Convicts
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 20 okt 2022, 10:01

Danas ćemo saznati kad igramo protiv Mošćanice.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 20 okt 2022, 10:54

Evo za nas koji nismo nista skoro vidjeli hah :opaopa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2022, 12:00

Malo srece, mnogo borbe i solidno znanja. Ovi momci samo trebaju ovako nastaviti.

Posto je ovo bila ozbiljna ekipa za BiH standarde, mislim da su igraci i trener mogli vidjeti da li imaju buducnosti u visim rangovima ili ne. Mislim da 80% prvog tima ima buducnost u profesionalnom fudbalu, moramo poraditi na dvije ili tri kriticne pozicije i na pojacavanju konkurencije.

Durmo - mislim da on ima buducnost u Celiku. Bilo je i nekih manjih gresaka ranije, ali je sinoc odlicno branio. Momak tek puni 20 godina ove godine, a iskustvo nam govori da su najbolji golmani od 25+. Definitivno vrijedi ulagati u njeg.

Sivac - steta je da ovakav igrac igra beka. Pod hitno pronaci dobrog desnog beka, jer s njim rjesavamo dvije pozicije. Mi sad nemamo brzo krilo, imamo Durmisa koji je ono fazon spica na krilu, zabice puno, ali nema toliko utjecaja na igru. Medjuseljac nije krilo, Karalic je nazalost u losoj formi, i jednostavno ne vidim nekog tu osim Sivca. Momak ima kondicije, borben je, ali sto je najbitnije i tehnicki je potkovan. Solidan centarsut, odlican dribling.

Arnautovic - samo nastaviti ulagati u njeg. Momak ima sve da bude kompletan bek ukoliko nastavit raditi na sebe. Suvisno je bilo sta drugo reci. Idealno bi bilo kad bi ga mogli kopirati na desni bek...

Isakovic - on treba igrati sve dok to bude i htio. Ova utakmica je pokazala sta moze, ali on je maltene svaku utakmicu do sad odigrao isto. Borbeno, pametno, iskusno. Brzina mu i ne treba.

Vardo - odlicna utakmica, ali njegova pozicija je u sredini. Malo da podigne formu, vrati sut sto je imao i bice on odlican u sredini. Moze igrati federalnu ligu sa Celikom, sad da li ce biti clan prvih 11 ili rotacija, to je samo do njeg. Jos uvijek je mlad i pokazao je da moze, samo mora odrzati kontinuitet.

Mehić - ostane utisak da ovaj igrac moze trcati do sutra. Neizostavan clan prvih 11. Volio bih vidjeti vezni red: Vardo - Mehic - Salkic, posebno protiv jacih ekipa.

Salkic - najbolji igrac u veznom redu. Njegova sigurnost na lopti je nesto sto nemaju ni mnogi igraci u premijer ligi. Eh sad, na njemu je da sam shvati koliko moze. Samo se mora brze rjesavati lopte, sve ostalo je na nivou. Osjeti se da jos nije u potpunosti spreman i samo je steta sto nije docekao ovu utakmicu spremniji da nam pokaze koliko moze.

Zuna - vidi se kvalitet, borbenost, trka. On je na ivici prvih 11, i prednost je sto za razliku od gore navedenih, nudi nesto drugo timu, osjecaj za gol. Jos se vidi da nije u potpunosti spreman, ali ima buducnost.

Durmis - moderno krilo. Ne ucestvuje u igri kao recimo Sivac ili Ali, ali zato daje golove kao na traci. Tu se sad javlja drugi problem, Karic, Sijerkic i on trebaju lopte da bi nesto uradili, sto po meni znaci da ne mogu sva trojica igrati u isto vrijeme. Definitivno ima buducnost u Celiku, volio bih vidjeti samo da se nametne malo vise u organizovanju napada.

Medjuseljac - Tehnicki je medju najboljim igracima. Centarsut sjajan, korneri odlicni. Tehnika suta i dodavanja dobra, dribling solidan. MEDJUTIM, moramo mu naci poziciju. On je od pocetka sezone igrao centralnog veznog, ofanzivnog veznog, poluspica, krilo. Sto je zanimljivo da je na svim tim pozicijama imao znacajan utjecaj na igru i golove Celika. Jedina mana mu je konstitucija, sad je samo pitanje hoce li odskociti u tom pogledu ili ne. Bez toga, moze biti dobar igrac, potencijalno i za premijer lige. On bi jos za klasu bio bolji da recimo ima tijelo Karalica. Opet, nije mu ni zamjeriti sve ovo, on je do sad igrao maltene sve utakmice.

Karic - igracina, ali u 16 metara ili oko 16 metara. Nema on vise brzine da igra dalje od gola, ali pred golom zna zagraditi loptu kao malo koji igrac u nasoj ligi. Sto bi rekli rukometnim zargonom, pivot. To treba iskoristiti, posebno kad imas Durmisa koji se odlicno nalazi i snalazi u prilikama.

Sijerkic - borba je evidentna, samo fale golovi. Iskreno mislim da on i Mahir ne bi trebali igrati zajedno, a da ima dovoljno utakmica da se obojica naigraju. On je izuzetno koristan u 16 metara, sve iza nije njegov teritorij.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 okt 2022, 12:11

AllGunsBlazing je napisao/la:
20 okt 2022, 12:00
Malo srece, mnogo borbe i solidno znanja. Ovi momci samo trebaju ovako nastaviti.

Posto je ovo bila ozbiljna ekipa za BiH standarde, mislim da su igraci i trener mogli vidjeti da li imaju buducnosti u visim rangovima ili ne. Mislim da 80% prvog tima ima buducnost u profesionalnom fudbalu, moramo poraditi na dvije ili tri kriticne pozicije i na pojacavanju konkurencije.

Durmo - mislim da on ima buducnost u Celiku. Bilo je i nekih manjih gresaka ranije, ali je sinoc odlicno branio. Momak tek puni 20 godina ove godine, a iskustvo nam govori da su najbolji golmani od 25+. Definitivno vrijedi ulagati u njeg.

Sivac - steta je da ovakav igrac igra beka. Pod hitno pronaci dobrog desnog beka, jer s njim rjesavamo dvije pozicije. Mi sad nemamo brzo krilo, imamo Durmisa koji je ono fazon spica na krilu, zabice puno, ali nema toliko utjecaja na igru. Medjuseljac nije krilo, Karalic je nazalost u losoj formi, i jednostavno ne vidim nekog tu osim Sivca. Momak ima kondicije, borben je, ali sto je najbitnije i tehnicki je potkovan. Solidan centarsut, odlican dribling.

Arnautovic - samo nastaviti ulagati u njeg. Momak ima sve da bude kompletan bek ukoliko nastavit raditi na sebe. Suvisno je bilo sta drugo reci. Idealno bi bilo kad bi ga mogli kopirati na desni bek...

Isakovic - on treba igrati sve dok to bude i htio. Ova utakmica je pokazala sta moze, ali on je maltene svaku utakmicu do sad odigrao isto. Borbeno, pametno, iskusno. Brzina mu i ne treba.

Vardo - odlicna utakmica, ali njegova pozicija je u sredini. Malo da podigne formu, vrati sut sto je imao i bice on odlican u sredini. Moze igrati federalnu ligu sa Celikom, sad da li ce biti clan prvih 11 ili rotacija, to je samo do njeg. Jos uvijek je mlad i pokazao je da moze, samo mora odrzati kontinuitet.

Mehić - ostane utisak da ovaj igrac moze trcati do sutra. Neizostavan clan prvih 11. Volio bih vidjeti vezni red: Vardo - Mehic - Salkic, posebno protiv jacih ekipa.

Salkic - najbolji igrac u veznom redu. Njegova sigurnost na lopti je nesto sto nemaju ni mnogi igraci u premijer ligi. Eh sad, na njemu je da sam shvati koliko moze. Samo se mora brze rjesavati lopte, sve ostalo je na nivou. Osjeti se da jos nije u potpunosti spreman i samo je steta sto nije docekao ovu utakmicu spremniji da nam pokaze koliko moze.

Zuna - vidi se kvalitet, borbenost, trka. On je na ivici prvih 11, i prednost je sto za razliku od gore navedenih, nudi nesto drugo timu, osjecaj za gol. Jos se vidi da nije u potpunosti spreman, ali ima buducnost.

Durmis - moderno krilo. Ne ucestvuje u igri kao recimo Sivac ili Ali, ali zato daje golove kao na traci. Tu se sad javlja drugi problem, Karic, Sijerkic i on trebaju lopte da bi nesto uradili, sto po meni znaci da ne mogu sva trojica igrati u isto vrijeme. Definitivno ima buducnost u Celiku, volio bih vidjeti samo da se nametne malo vise u organizovanju napada.

Medjuseljac - Tehnicki je medju najboljim igracima. Centarsut sjajan, korneri odlicni. Tehnika suta i dodavanja dobra, dribling solidan. MEDJUTIM, moramo mu naci poziciju. On je od pocetka sezone igrao centralnog veznog, ofanzivnog veznog, poluspica, krilo. Sto je zanimljivo da je na svim tim pozicijama imao znacajan utjecaj na igru i golove Celika. Jedina mana mu je konstitucija, sad je samo pitanje hoce li odskociti u tom pogledu ili ne. Bez toga, moze biti dobar igrac, potencijalno i za premijer lige. On bi jos za klasu bio bolji da recimo ima tijelo Karalica. Opet, nije mu ni zamjeriti sve ovo, on je do sad igrao maltene sve utakmice.

Karic - igracina, ali u 16 metara ili oko 16 metara. Nema on vise brzine da igra dalje od gola, ali pred golom zna zagraditi loptu kao malo koji igrac u nasoj ligi. Sto bi rekli rukometnim zargonom, pivot. To treba iskoristiti, posebno kad imas Durmisa koji se odlicno nalazi i snalazi u prilikama.

Sijerkic - borba je evidentna, samo fale golovi. Iskreno mislim da on i Mahir ne bi trebali igrati zajedno, a da ima dovoljno utakmica da se obojica naigraju. On je izuzetno koristan u 16 metara, sve iza nije njegov teritorij.
Odlicna analiza ekipe :tokralju:

Slazem se za sivca, treba nam tu osvjezenje i konkurencije. Sjecate li se Piljuga iz kantona? Eno ga igra u Kaknju standardan, ako nije guzicom zatvorio vrata, volio bi vidjeti njega i Sivca desno.

Za Vardu sam bio skeptican na stoperu, ali lezi mu pravo pozicija. Pravi ball playing defender i volio bi da ostane tu. Nesto slicno kao Horic koji se sa zadnjeg veznog prebacio na stopera i finu karijeru napravio.

Mislim da je samo desno krilo/bek kriticno za dovesti na zimu i eventualno centralni vezni, ako vardo nastavi na stoperu. Ostalo je sve top, jos racunaj da se Smajic vraca na zimu poslje povrede.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 20 okt 2022, 12:23

20 okt 2022, 12:00

Na ovo do godine pokusat dovest Jusica i eventualno Vladu Grahovca tj ako udjemo u visi rang
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 20 okt 2022, 12:32

Najbolje je da vratimo i Senada Brkića 😁

Po meni trebamo imati do 3 iskusna i prije svega kvalitetna igrača u prvih 11 (kao Isakovic) a ostalo sve moraju biti mladi momci koji ginu na terenu!

Te momke možeš prodati i imati korist od njih, od npr Grahovca...NIŠTA!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 20 okt 2022, 12:34

slika
9000

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2022, 12:48

Zelten je napisao/la:
20 okt 2022, 12:32

Po meni trebamo imati do 3 iskusna i prije svega kvalitetna igrača u prvih 11 (kao Isakovic) a ostalo sve moraju biti mladi momci koji ginu na terenu!

Kako budemo napredovali, necemo moci imati toliko juniora u ekipi. Pogledaj razliku izmedju Sivca i Alija/Durmisa/Davuda. Tehnicki je to sve tu negdje, ali Sivac se moze nositi fizicki sa ekipama, dok ova trojica jos uvijek ne mogu. Razlika je u tri godine. Meni je srce puno kad gledam Alija kako dobro igra ili Arnautovica, ali treba biti realan pa reci da ima treba godina ili dvije da malo jos odrastu.

Naravno, kad imas talente poput ove trojice onda ih guras odmah sa 18, ali mora biti i kostur ekipe koji se moze "potuci" sa protivnicima. Vidjeli smo jucer recimo sta Feno ili Mahir mogu uraditi kad prime loptu, ili kako Mehic/Salkic/Vardo/Isakovic na snagu i misice uzimaju loptu. Cak i Sijerkic kad se zagradi, fudbaleri Sarajeva su imali probleme uzet loptu. Onda gledas Sivca, on nije fizicki jak, ali ga ne mogu oboriti, to je u jednom trenutku pokazao i Arnautovic, a on je opet recimo razvijeniji nego Durmis ili Medjuseljac.

Zato treba malo stati na loptu i skontati kakve mi talente imamo u Durmisu i Medjuseljcu. Oni ce nadoci fizicki, ali ti vec vidis da je on sa 18 spreman da se nosi tehnicki sa najjacom ekipom federalne lige (da ne pretjerujemo malo sad sa Sarajevom). Ti na tijelu uvijek moze raditi, ali mozak i tehniku, ili imas ili nemas.
Celik!3,2,2.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 okt 2022, 12:52

20 okt 2022, 12:48
Zelten je napisao/la:
20 okt 2022, 12:32

Kako budemo napredovali, necemo moci imati toliko juniora u ekipi. Pogledaj razliku izmedju Sivca i Alija/Durmisa/Davuda. Tehnicki je to sve tu negdje, ali Sivac se moze nositi fizicki sa ekipama, dok ova trojica jos uvijek ne mogu. Razlika je u tri godine. Meni je srce puno kad gledam Alija kako dobro igra ili Arnautovica, ali treba biti realan pa reci da ima treba godina ili dvije da malo jos odrastu.

Naravno, kad imas talente poput ove trojice onda ih guras odmah sa 18, ali mora biti i kostur ekipe koji se moze "potuci" sa protivnicima. Vidjeli smo jucer recimo sta Feno ili Mahir mogu uraditi kad prime loptu, ili kako Mehic/Salkic/Vardo/Isakovic na snagu i misice uzimaju loptu. Cak i Sijerkic kad se zagradi, fudbaleri Sarajeva su imali probleme uzet loptu. Onda gledas Sivca, on nije fizicki jak, ali ga ne mogu oboriti, to je u jednom trenutku pokazao i Arnautovic, a on je opet recimo razvijeniji nego Durmis ili Medjuseljac.

Zato treba malo stati na loptu i skontati kakve mi talente imamo u Durmisu i Medjuseljcu. Oni ce nadoci fizicki, ali ti vec vidis da je on sa 18 spreman da se nosi tehnicki sa najjacom ekipom federalne lige (da ne pretjerujemo malo sad sa Sarajevom). Ti na tijelu uvijek moze raditi, ali mozak i tehniku, ili imas ili nemas.
Odlicno napisano.

Takodjer izgleda da smo kondiciono jako spremni, parirali smo citavih 90 minuta ekipi iz PL. Bilo je pojedinaca koji su pali, al treba napomenuti da smo mi u nedjelju igrali utakmicu a oni u petak, dva dana nije malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 okt 2022, 13:25

Mislim da je sad najbolja prilika da pričepimo krOlja i organizujemo proteste,mozda poslije Moscanice da bi trebali, a sa sudom kako god zavrsi bit ce natezanje razvlacenja.

Kolko mi je Dudića žao da sam čovjeka sanjao i da sam mu kafu napravio u kuci.

Prvi put sam u životu doživio jučer da nije bilo više zapada kupiti pred utakmicu.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 20 okt 2022, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 20 okt 2022, 13:37

Jel mi ne mozemo igracima dati taj profesionalni ugovor dok ne udjemo u federalnu ligu ?

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 20 okt 2022, 13:52

RubikovaKocka je napisao/la:
20 okt 2022, 13:37
Jel mi ne mozemo igracima dati taj profesionalni ugovor dok ne udjemo u federalnu ligu ?
Da tek od federalne
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 20 okt 2022, 13:55

Kad je zrijeb i kad se igra osmina??
BašČelik!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 20 okt 2022, 13:58

mrAdislic je napisao/la:
20 okt 2022, 13:55
Kad je zrijeb i kad se igra osmina??
1/8 se igra 18/19.02.2023

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 okt 2022, 14:17

Malo je sad se ovo sleglo i treba se vratit u realnost a to je nasa liga i samo ovu energiju prenijet u ligu i sa sto manjim zaostatkom uci na proljece i na kraju uci u FL.Za sinoc je sve to ispricano,analizirano i bila jedna predivna noc i ne pamtim dugo da je se radovalo ovoliko ni za bilo koju pobijedu kao sinoc.Ja sam mislio oko 7000 da ce bit a bgm bilo 9000 sto je i realno i prikazano..Stvarno sinoc su me odusevili igrom i borbom .Drago mi je najvise sto je bas bila prava sportska atmosfera ,sto nije bilo ono iz mrznje navijanje ,sto su Horde ostali do kraja utakmice i sve proteklo bez problema.Treba sportskog naboja i na terenu i tribinama ali idiotizma nekog navijackojg definitivno ne treba nikad vise .

Sto se tice nekih pojacanja apsolutno ne treba igrace vracat kao npr Jusic ,imas Isakovica koji se pokazo pravo pojacanje ,pravi kapiten pravi vodja i autoritet mladjim igracima i covjek gine na terenu i uz njeg samo gurat mladje stopere.Fenanu svaka cast do sad pomogo je koliko je mogo ali i sa njim treba zavrsit a za Karica sam reko tek ce bit pojacanje pravo u proljece kad prodje pripreme.Gore iznad je momak analiziro nam igrace i otprilike to je to i na ove samo dovodit ciljana pojacanja .
Nisam za vracanje starijih igraca prvo jer vecina nije ni pomislila da zaigra kad smo u kantonu bili uz respekt Mahmutovicu ,Fenanu,i ovom golmanu zaboravi ime u sekundi.

Idemo ka nasim ciljevima a to 3 prava cilja DOBIT SPOR SA GRADOM I NAPLATIT,ICI KA DEBLOKADI RACUNA I NA KRAJU SLAG NA TORTU UCI U FL.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2022, 14:23

Ali je odličan tehničar i on nama Čeliku igra ono sto je igrao Misimović za reprezentaciju. Ali ima samo taj jedan problem. Fizika. I tu sve sto ima mora uložiti. Njemu bi trenutno fokus trebala biti atletika i teretana i tako godinu dana.

Vezano za posjetu sinoć, najveci dio zasluge nosi uprava jer su sve na vrijeme odradili. Vrhunski. Isto tako trebaju shvatiti i utakmicu protiv Moščanice.

Sto se tiče pojacanja više bi volio najboljeg juniora iz Romara nego Jusica, Dedića ili bilo koga od starih Čelikovih igrača. Ništa nemam protiv njih ali to bi bila moja politika kluba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 20 okt 2022, 15:18

avenija je napisao/la:
20 okt 2022, 14:23
Ali je odličan tehničar i on nama Čeliku igra ono sto je igrao Misimović za reprezentaciju. Ali ima samo taj jedan problem. Fizika. I tu sve sto ima mora uložiti. Njemu bi trenutno fokus trebala biti atletika i teretana i tako godinu dana.

Vezano za posjetu sinoć, najveci dio zasluge nosi uprava jer su sve na vrijeme odradili. Vrhunski. Isto tako trebaju shvatiti i utakmicu protiv Moščanice.

Sto se tiče pojacanja više bi volio najboljeg juniora iz Romara nego Jusica, Dedića ili bilo koga od starih Čelikovih igrača. Ništa nemam protiv njih ali to bi bila moja politika kluba.
U ovom rangu DA ili recimo u PLBiH da budu na klupi i da proizvodis 2-3 juniora svake sezone ali mislim za federalku bas ti trebaju igraci tipa Jusic, Graovac, Horic itd. Igraci sa iskustvom a najvise sa iskustvom Zenice, Bilinog itd., da to izvuku na misice na emociju.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 okt 2022, 15:34

Protiv Mošćanice u nedjelju 14.30
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.