nista ne bi cudilonapoleon72 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 17:40Moze kod Mirve sve. Sreca pa je Amar Osim zauzet, vjerujem da bi ga kontaktirao za sefa strucnog staba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jos ono daje neke izjave ej,kao ima vise krivaca,nije sve bilo do trenera itd, zamisli sere se covjek po klubu a Mirvic sutiholyman je napisao/la: ↑20 okt 2022, 12:33Smijurija od klubaSanchez1987 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 12:22Emir Hadzic jos uvijek SD Sarajeva?
E moj Mirvicu brukas nam klub.

Čisto da znate da par ovih marketinških stručnjaka iz našeg kluba već šalju CV-ove u druge firme.
Svijet je mali pčka vam materina!
Svijet je mali pčka vam materina!
The saddest thing in life is wasted talent.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih ja tu ništa "pipo".
Cirkus od kluba, sve je naopako postavljeno.
Belmina nadam se?Shategabri je napisao/la: ↑20 okt 2022, 18:14Šta je ovo Šutković iz mladog tima izmlatio nekog momka?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Golman Sarajeva Arman Šutković jučer brutalno pretukao mladića u centru grada
U centru Sarajeva na Koševu sinoć oko 18:15 sati u brutalnom napadu teško je povrijeđen 18-godišnji mladić.
Kako Crna hronika saznaje, mladića A.R. (identitet poznat redakciji) je brutalno pretukao i teško povrijedio golman F.K. Sarajevo Arman Šutković sa još jednom nepoznatom osobom.
Mladi Sarajlija je nakon napada završio na UKC-u Sarajevu gdje su mu od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosne kosti sa dislokacijom.
Kako nam je rekao izvor istrage, mladić je oko 18 sati završio sa školom kada su ga u blizini sačekali djevojke E.B., Dž. Dž., te Arman Šutković i još jedno lice za koje policija još nije otkrila identitet.
Njih dvojica su i osumnjičeni kao napadači na A.R.
Napad je potvrđen i iz MUP-a KS, koji su rekli da im u službene prostorije Policijske uprave Centar sinoć oko 20:30 sati pristupio A.R. iz Sarajevo i prijavio da je fizički napadnut na raskrsnici ulica Koševo – Hadži Idrizova.
U centru Sarajeva na Koševu sinoć oko 18:15 sati u brutalnom napadu teško je povrijeđen 18-godišnji mladić.
Kako Crna hronika saznaje, mladića A.R. (identitet poznat redakciji) je brutalno pretukao i teško povrijedio golman F.K. Sarajevo Arman Šutković sa još jednom nepoznatom osobom.
Mladi Sarajlija je nakon napada završio na UKC-u Sarajevu gdje su mu od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosne kosti sa dislokacijom.
Kako nam je rekao izvor istrage, mladić je oko 18 sati završio sa školom kada su ga u blizini sačekali djevojke E.B., Dž. Dž., te Arman Šutković i još jedno lice za koje policija još nije otkrila identitet.
Njih dvojica su i osumnjičeni kao napadači na A.R.
Napad je potvrđen i iz MUP-a KS, koji su rekli da im u službene prostorije Policijske uprave Centar sinoć oko 20:30 sati pristupio A.R. iz Sarajevo i prijavio da je fizički napadnut na raskrsnici ulica Koševo – Hadži Idrizova.
90!
Zašto bi trebalo pokušati dovesti Topića?
Ne znam koliko se ko sjeća, ali Marko je, kad je, poslije rata igrati bilo najteže, zabio gol Hrvatskoj i pred njihovom klupom ljubio grb BiH. Neka U21 utakmica bila, meščini.
E takvi ljudi trebaju. Marko Topić, Neno Marković, Dževdo Alihodžić, Ibro Biogradlić. Neko sa znanjem i harizmom.
Mirvićevo je da ulaže, kad već hoće. Direktorski bord, ili kako bi se već to zvalo, distribuira investicije. Ali, ne tako da daje novac, nego kupuje potrebnu opremu i račune dostavlja Mirviću, etc, etc
Smanjiti birokratski galijamatis, OBAVEZNO!
Ne znam koliko se ko sjeća, ali Marko je, kad je, poslije rata igrati bilo najteže, zabio gol Hrvatskoj i pred njihovom klupom ljubio grb BiH. Neka U21 utakmica bila, meščini.
E takvi ljudi trebaju. Marko Topić, Neno Marković, Dževdo Alihodžić, Ibro Biogradlić. Neko sa znanjem i harizmom.
Mirvićevo je da ulaže, kad već hoće. Direktorski bord, ili kako bi se već to zvalo, distribuira investicije. Ali, ne tako da daje novac, nego kupuje potrebnu opremu i račune dostavlja Mirviću, etc, etc
Prvo popričati i vidjeti šta je razlog što ga je pretukao ako je zbog gluposti momentalno ga istjerati iz kluba.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Shategabri
- Kontakt:
I ja sam to pomisliomnon46 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 18:18Belmina nadam se?Shategabri je napisao/la: ↑20 okt 2022, 18:14Šta je ovo Šutković iz mladog tima izmlatio nekog momka?

Al izgleda sačekao nekog momka iz škole.
Ima na crna hronika.
Koševo Zapad
Ma daj majke ti, lezbace i nepismene glupace kolo vode u klubu uzimaju pare lopatom brukaju klub niko nista, a sad kao treba momka tjerati sto se pobio ispred skole, nek je

Sutka je malo lud ali to nije razlog da ga se zbog jedne tuce o kojoj nista vise ne znamo osim da je ovom dislociran nos stavi na stub srama i tjera iz kluba
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BegovicRamiz
- Kontakt:
i mi svog srednjoskolca za trku imamo
njihov nas je izbacio iz kupa a nas u crnoj hronici
kad rekoste tuca
jeste li vidjeli clanak o covjeku koga sponzorisemo da je zbrisao u Njemacku po naredjenu osmice usljed ovih hapsenja
dajte donirajte koju hiljadu u pomozi ba pomozite nekog da stane s ovim sranjima
sve sto se moze pogresno uraditi mi radimo
kad rekoste tuca
jeste li vidjeli clanak o covjeku koga sponzorisemo da je zbrisao u Njemacku po naredjenu osmice usljed ovih hapsenja
dajte donirajte koju hiljadu u pomozi ba pomozite nekog da stane s ovim sranjima
Ma sve ljepše od ljepše vijesti...na hajrBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:07i mi svog srednjoskolca za trku imamo
kad rekoste tuca
Ma kad smo sve zabrljali što da ne. Ja sam odmah bio za njega. Samo opet nema nista od priče, rad na kraju se gleda .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 okt 2022, 18:32Zašto bi trebalo pokušati dovesti Topića?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa svakako ce vjerovatno u zatvor ako su teške tijelesne povrede ko što se piše,jedino sto je maloljetan još to ga vadi neznam kako to ide.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kakav zatvor za ovakve ozljede se obicno nesto iskesira,dobijes uslovnu, mozda onu narukvicu na nogu ko fol kucni pritvor a mozes hodati i raditi sta hoces.
You are someone else I am still right here
Lijepa i zlatna nasa djeca. Jedan pusta penale, jedan nanio vrsnjaku teze tjelesne, jedan se odbija od stopera Celika k'o od Kufura, jedan ima tikove k'o zadnji narkoman...
Zlatni li su ?! Mahalci svi, i sve dok je mahala u klubu nema nam naprijed ! A sada je zavladala, k'o onomad za vrijeme usre zvezdasa.
Zlatni li su ?! Mahalci svi, i sve dok je mahala u klubu nema nam naprijed ! A sada je zavladala, k'o onomad za vrijeme usre zvezdasa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Guest1945, klasik, NazorUso, Pena, Posejdon, Proximic, riki46, rimljanin90, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, Tatamata1946 i 195 gostiju.