Ni meni ovo nikako ne ide u glavu
Haj dobro navečer i ujutru jeste svježe i osjeti se da je ipak oktobar ali preko dana je baš ludilo. Sljedeći ponedjeljak prema prognozi 26 stepeni
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ni meni ovo nikako ne ide u glavu
Zašto lažeš ? Jutros sam pisao na temi Džanan Musa košarka u 10:37 , zašto si to preskočio ? Prije toga Mlada košarkaška reprezentacija , Rukometna reprezentacija , Moto GP , NBA ...admin je napisao/la: ↑20 okt 2022, 13:51Ti od jutros komentarisao samo na temama Chat i Ljetovanja/Putovanja na sportskom forumu. Ništa o najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Znači, teme koje se obrađuju portalu savršeno odgovaraju tvojim interesima. Novinari rade odličan posao.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 okt 2022, 10:3310:30h nema nijedan tekst o najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA ...
Ali zato Pikac i Shakira su obavezni ...
kontrasviju je napisao/la: ↑20 okt 2022, 13:54Ni meni ovo nikako ne ide u glavu![]()
Haj dobro navečer i ujutru jeste svježe i osjeti se da je ipak oktobar ali preko dana je baš ludilo. Sljedeći ponedjeljak prema prognozi 26 stepeni![]()

Znalo je i prije biti ovako toplo , pa i toplije u oktobru, samo nije bilo interneta ...Asteriks je napisao/la: ↑20 okt 2022, 14:56kontrasviju je napisao/la: ↑20 okt 2022, 13:54Ni meni ovo nikako ne ide u glavu![]()
Haj dobro navečer i ujutru jeste svježe i osjeti se da je ipak oktobar ali preko dana je baš ludilo. Sljedeći ponedjeljak prema prognozi 26 stepeni![]()
Italija, Spanija, Portugal, Francuska, Kina itd., pa i Balkan su doživjeli neke najgore suše zadnjih 50 - 70 godina, negdje i preko 100 god. Sada se ove pojave više ne vežu samo za uža specifična područja, već imamo širu sliku, a na veliki uzorak se iskristalizirao jasan trend.
Toplotni valovi su prekoračili svaku granicu dosadađnjeg trajanja. Na osnovu mase validnih informacija ubrzo ćemo godinu dijeliti na dva razdoblja, otprilike april - oktobar ljeto te ostale mjesece nekakva zima.
2008 godina , 31 decembar kafić Borat na Vojničkom polju , kafa se pila u bašti 16 stepeni bilo
Jel to gdje je danas Trezor i Fancybombaysaphire je napisao/la: ↑20 okt 2022, 16:142008 godina , 31 decembar kafić Borat na Vojničkom polju , kafa se pila u bašti 16 stepeni bilo![]()
Jeste gdje je Trezor , tačno tu . Fancy se otvorio pola godine prije Borata , mislim 2006 godine . I dalje je Fancy tu , samo drugi je gazda .RollMan je napisao/la: ↑20 okt 2022, 16:50Jel to gdje je danas Trezor i Fancybombaysaphire je napisao/la: ↑20 okt 2022, 16:142008 godina , 31 decembar kafić Borat na Vojničkom polju , kafa se pila u bašti 16 stepeni bilo![]()
Imaš sad u B-fazi odličan objekat , tu svaki dan pijem kafu .
Susa je ove godine velika, zato sto je zima bila sa malo padavina. Cim nema snijega i leda da se tope sa planina, onda nema ni dovoljno vode ljeti. Takodje i kisa nije padala u velikim kolicinama, tako da je sve to utjecalo da bude velika susa.
04. Januar, prije par godina, rostiljali ispred vikendice. Bilo vrijeme fino, isto ko proljece...
A onda u Februaru 2012 pao snijeg 2,5 m.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:34Meni je ostao u sjecanju novembar 2011. godine, barem 15-tak dana je bilo 20+, vedro i suncano
To mi je jos u ljepsom sjecanju, skakanje sa mostova i duge setnje sa rajom po glavnim saobracajnicama uz zimsku idiluPogba je napisao/la: ↑20 okt 2022, 21:17A onda u Februaru 2012 pao snijeg 2,5 m.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:34Meni je ostao u sjecanju novembar 2011. godine, barem 15-tak dana je bilo 20+, vedro i suncano![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl i 178 gostiju.