Ja mislim da nije
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To je ono sto bi ti htio i to je ok. Nama je skroz ured dokle god vas pucamo po ušima.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Izgleda samo novcana kazna za Jakirovica. Predobro, Amare u tebi je 120kg, kreni odmah od Sablje, dobar sparing pred Cro Cop Jakirovica 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
2:24
To je moj drug Antipolitika
A na 2:58 je moj drug Rigotina
Pozdrav iz Mostara

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Meraak1921
- Kontakt:
Djeca nam se smijuuuuu Ismireee
Husref Musemic je najbolje rješenje mada ima tu još Hadzibegic, Susic, Janjoš i Uscuplic. Po historije kluba su Uscuplic i Musemic najbolje treneri koji su vodili Sarajevo oboje su umalo uveli klub u grupnu fazu.
Kakvu je magicnu rijec iskoristio Tuce pa su Santos i Amoah otisli u Zelju, umjesto u Sarajevo
Nikad mi nece biti jasno kako je to moguce uopste
Nikad mi nece biti jasno kako je to moguce uopste
Ima na telesportu HR odličan članak od Dudiću, Saša Ibrulj autor.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kolika? Ocemo moc to izrefat od cifre koju Velez plati zbog one paljevine?killafrommanilla je napisao/la: ↑20 okt 2022, 17:19Izgleda samo novcana kazna za Jakirovica. Predobro, Amare u tebi je 120kg, kreni odmah od Sablje, dobar sparing pred Cro Cop Jakirovica![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- oldschool72
- Kontakt:
Otići u jedan klub koji promijeni 20 trenera u 18 godina, koji nema nikakav kontinuitet i dovoljno vremena za jednog trenera da ostvari svoju viziju nogometa po mom mišljenju su
nedostatak zdravog ljudskog razuma, inteligencije i logičnog razmišljanja kratko rečeno glupost; pohlepa za parama i prevelika umišljenost tj.samouvjerenost u nivo vlastite stručnosti i znanje koje je daleko od objektivne realnosti.
Ibrulj je još bio previše kulturan u članku jer Dudiću nije prebacio neiskrenost i bezobrazluk koji je znamo svi pokazao za vrijeme pregovaranja prije i poslije finala Kupa.
Ne treba se sekirati za Dudlagu, naći će on klub u federalnoj, eto nek preuzme Slobodu 2023/2024 i vrati ih u premijerku

Velež do groba
Na prve tračeve da Feđa ide sam ovdje napisao da samo lud čovjek može otići iz Veleža u Sarajevo u onom trenutku.oldschool72 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:31Otići u jedan klub koji promijeni 20 trenera u 18 godina, koji nema nikakav kontinuitet i dovoljno vremena za jednog trenera da ostvari svoju viziju nogometa po mom mišljenju su
nedostatak zdravog ljudskog razuma, inteligencije i logičnog razmišljanja kratko rečeno glupost; pohlepa za parama i prevelika umišljenost tj.samouvjerenost u nivo vlastite stručnosti i znanje koje je daleko od objektivne realnosti.
Ibrulj je još bio previše kulturan u članku jer Dudiću nije prebacio neiskrenost i bezobrazluk koji je znamo svi pokazao za vrijeme pregovaranja prije i poslije finala Kupa.
Ne treba se sekirati za Dudlagu, naći će on klub u federalnoj, eto nek preuzme Slobodu 2023/2024 i vrati ih u premijerku![]()
Potpuno besmislen potez da iz jedne uređene sredine, gdje te smatraju svojim i bogom, ode u zatrovanu sredinu gdje se ne zna ko kome zabija nož u leđa i gdje mijenjaju trenere svakih pola godine. Što je najgore lažu sami sebe da Dudić (ili bilo ko drugi) nije dovoljno velik da bi vodio Sarajevo, baš epska budalaština.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jao pocetak clipa kao na La BombonjeriOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 17:40
2:24
To je moj drug Antipolitika
A na 2:58 je moj drug Rigotina
Pozdrav iz Mostara![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Odluka Dudica da napusti klupu Veleza i da se pokusa dokazati u Sarajevu je sasvim logicna. To svako neutralan moze da razumije.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kako je kad ti svlacionica radi o glavi. Prirucnik za trenere ovo sto se desilo Fergiju
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Da, logična ako planiraš da za 6 mjeseci budeš na birou.Hansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:54Odluka Dudica da napusti klupu Veleza i da se pokusa dokazati u Sarajevu je sasvim logicna. To svako neutralan moze da razumije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa moras nekad u zivotu nesto i rizikovati. Kovac je napustio Eintracht da se pokusa u Bayernu pa je propalo. I imas takvih bezbroj slucajeva, a Sarajevo je sigurno nudilo bolje uslove sto se tice budzeta za igrace i ostalo. Naravno da je dobio i vecu platu, 20.000 km mjesecno, plus je imao veci izbor igraca nego sto mu je Velez mogao da dovede. Sad ne znam sta je on odlucivao a sta Hadzic.Balorda je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:58Da, logična ako planiraš da za 6 mjeseci budeš na birou.Hansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:54Odluka Dudica da napusti klupu Veleza i da se pokusa dokazati u Sarajevu je sasvim logicna. To svako neutralan moze da razumije.
- oldschool72
- Kontakt:
Neće nijedan trener vidjeti sreće u f.k. Sarajevu u slijedećih 20 godina i promijenjenih 17 treneraHansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 20:03Pa moras nekad u zivotu nesto i rizikovati. Kovac je napustio Eintracht da se pokusa u Bayernu pa je propalo. I imas takvih bezbroj slucajeva, a Sarajevo je sigurno nudilo bolje uslove sto se tice budzeta za igrace i ostalo. Naravno da je dobio i vecu platu, 20.000 km mjesecno, plus je imao veci izbor igraca nego sto mu je Velez mogao da dovede. Sad ne znam sta je on odlucivao a sta Hadzic.Balorda je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:58Da, logična ako planiraš da za 6 mjeseci budeš na birou.Hansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:54Odluka Dudica da napusti klupu Veleza i da se pokusa dokazati u Sarajevu je sasvim logicna. To svako neutralan moze da razumije.

Velež do groba
- Antipolitika3
- Kontakt:
Skandali skandali skandali
Skandal premijer liga BiH
Skandal premijer liga BiH
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija