FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amertiger
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amertiger » 16 feb 2011, 15:40

Kakva je mogucnost da u revnasu na Nou Campu Barca istrci u sljedecem sastavu :D, mislim da cemo se razumjeti :mrgreen:

-------------------Pinto-------------------------
adriano---Puyol--Milito--- Maxvel/Abidal
----------------maskerano--------------------
-------Tiago--------------Keita--------------
--Afelaj---------Bojan-----------Jeffren--
Mes Que Un Club

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 16 feb 2011, 15:42

[youtube][/youtube]
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 16 feb 2011, 16:25

sretno veceras momcima i neka odigraju onako kako znaju i neka daju sve od sebe..pa i ako ne bude ok rezultat nije bitno..vazno je da su dali sve od sebe i da su ovaj sport doveli do savrsenstva..
-PAJA Fan Club!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 feb 2011, 16:26

M A J S T O R je napisao/la:Starting line-up
o W. Szczesny
o E. Eboué
o L. Koscielny
o J. Djourou
o G. Clichy
o C. Fábregas
o A. Song
o J. Wilshere
o T. Walcott
o A. Arshavin
o R. van Persie

Starting line-up
o Víctor Valdés
o Dani Alves
o G. Piqué
o E. Abidal
o Maxwell
o S. Busquets
o Xavi
o A. Iniesta
o Pedro
o D. Villa
4 L. Messi
mala ispravka :)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 17:36

Veceras ce citav svijet navijati protiv Barse (kao i ovaj forum ,naravno) osim navijaca i simpatizera Blaugrane.
Svima je u interesu da se ako je ikako moguce što prije riješe najmocnijeg kluba današnjice, ali nece moci ove noci.
Tako da ce veceras poslije utakmice ne samo navijaci Arsenala vec i Real Madrida,Liverpoola,Manchestera,Intera,Čelzija i svi znani i ne znani - jedini druge tješiti :lol:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 feb 2011, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 feb 2011, 17:37

Mandrak je napisao/la:Veceras ce citav svijet navijati protiv Barse (kao i ovaj forum ,naravno) osim navijaca i simpatizera Blaugrane.
Svim je u interesu da se ako je ikako moguce što prije riješe najmocnijeg kluba današnjice, ali nece moci ove noci.
Tako da ce veceras poslije utakmice ne samo navijaci Arsenala vec i Real Madrida,Liverpoola,Manchestera,Intera,Čelzija i svi znani i ne znani - jedini druge tješiti :lol:
Sami protiv svih. To mogu samo vanzemaljci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 feb 2011, 17:41

Mandrak je napisao/la:Veceras ce citav svijet navijati protiv Barse (kao i ovaj forum ,naravno) osim navijaca i simpatizera Blaugrane.
Svima je u interesu da se ako je ikako moguce što prije riješe najmocnijeg kluba današnjice, ali nece moci ove noci.
Eto vidis nisi upravu. Ja cu navijati za Barcu a nemam nikakve veze sa njom.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 17:42

A_d_0 je napisao/la:
Eto vidis nisi upravu. Ja cu navijati za Barcu a nemam nikakve veze sa njom.
Cast izuzecima poput tebe :!: svi dobronamjerni prijatelji su uvijek dobrodošli ;) ..a vidiš i sam da Milaneze nisam ni pomenuo :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2011, 17:50

Visca el Barca ;)
4 gola Messija, dosta :D

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 16 feb 2011, 17:54

ma samo opusteno jara i uzivaj veceras... ;) ;)

svi oni bi vjeruj mi voljeli da njihovi klubovi igraju kao barca,ali....
kako ono ide...
i tata bi sine...

ako Bog da... 0:2
Por que ? Por que somos los mejores...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 feb 2011, 18:13

ne bih se bas slozio sa pojedincima koji kazu da ce veceras barca lako srediti arsenal(mada svim srcem zelim da budu u pravu),mislim da je ovaj arsenal jaci nego onaj od prosle godine,ali i barca je jaca od proslogodinje tako da moze svasta biti,od pobjede arsenala do njihovog potopa,sve je moguce,pogotovo sto nema puyola a maxvel tesko moze cuvati walcota,ipak nije ni arsenalova odbrana bas sjajna i kao uvijek imaju problema sa povredama gotovo na svim pozicijama,ostaje nam da jos malo sacekamo i uzivamo u toj velikoj utakmici i nadam se pobjedi barce, bio bih zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom ili remijem sa golovima :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 feb 2011, 18:16

Sretno večeras.Ne očekujem nekako da će večeras biti puno golova iako sve upućuje na golijadu.
You'll never walk alone.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 16 feb 2011, 18:18

idemo Barca !!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 feb 2011, 18:27

Monolog je napisao/la:Da ne šaljem pojedinačno poruke, ovdje ću staviti ovo "upozorenje"/isto će biti i na temi Arsenala/. Molio bih da danas/večeras/ sve prođe bez vrijeđanja, psovanja i teških riječi te tjeranja sa teme. Nadam se da se ova tema neće pretvoriti u "Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Grupa "D"", a u slučaju da se to desi, izgrednici će biti lijepo nagrađeni. ;)
sve zavisi od nastupa Paye :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 feb 2011, 18:46

Normalno da ce biti podhebavanja, ali vrijedjanja teskih ne smije biti.

Sto se tice utakmice veceras ne treba se uopste toliko nabrijavati, to je tek prva od dvije utakmice, arsenal ako misli proci mora nas dobiti najmanje dva gola razlike, dok nama odgovara i nerijeseno naravno, iako misim da cemo im vec veceras ocitati lekciju.

Svi se nadamo da bude lijepa tekma, a ko bude bolji nek i pobijedi, ali opet ljudi to je tek prvo poluvrijeme, drugo je na Camp Nou, zato ne treba se bas puno nesto nabrijavati, tek je i osmina finala lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 16 feb 2011, 19:08

brko vam kaže da će arsenal pružiti dostojanstven otpor u porazu.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 feb 2011, 19:14

Ja bi ti toplo preporucio skok sa zgrade. Evo ovaj Winston Smith ti je navijac Reala a opet ce navijat za Barcu, cak sam i ja neutralan ovdje bas kao i vecina navijaca tih klubova sto si nabrojao.

I evo da dam prognozu. 1-2, da ne pretjerujem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 feb 2011, 19:23

ja bi volio da budu ovakvi golovi:

messi
villa
messi

:D mozda bude vise od 3-0 a mozda i 2-0 pa cak i 1-0 samo neka pobjedimo... ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 feb 2011, 19:27

Ja sam igrao 3 i vise na kladionici, tako ocekujem 1-3 za Barcu :mrgreen: i svi zadovoljni :D
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2011, 19:32

amertiger je napisao/la:Ja sam igrao 3 i vise na kladionici, tako ocekujem 1-3 za Barcu :mrgreen: i svi zadovoljni :D
Rio Ferdinand je prognozirao isti rezultat :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.