Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Opet 90 minuta danas u pobjedi nad Austrijom. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vidim ugovor mu zavrsava za dvije godine. Mogao bi on možda već na ljeto mijenjati klub ?
Strijelac u kup utakmici protiv Admire.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
mogli bi ga u Leipzig prebaciti, samo je Henrichs na toj poziciji
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
gledam ovaj gol od sinoc, bas steta sto nema bolje motoricke sposobnosti i vodjenje lopte, puno ljepse bi je zavukao u mrezu.
@babino cija je ovo izjava?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
nemam pojma, prepoznati ce se i vjerovatno reci opet da smo nesretni sa zivotom, te se bavimo tudjim izjavama:-)
toliko se kuka kako tuta ima losu ekipu, ne znam....meni je sasvim ok da se napadne euro, bas je fin balans novih, nladih igraca i ovih nekoliko staraca.
sad ili nikad:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poslozila se fina ekipa za sigurno drugo mjesto u grupi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mujdza je ponosan.
Konacno imamo desnog beka.
Bez kalkulacija, napadamo prvo mjestoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:51Poslozila se fina ekipa za sigurno drugo mjesto u grupi.
Ne podcjenjuj tutinu sposopnost da ovo poprska i na kraju budemo imali vise prijateljski utakmica nego kvalifikacioni.babino je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:48toliko se kuka kako tuta ima losu ekipu, ne znam....meni je sasvim ok da se napadne euro, bas je fin balans novih, nladih igraca i ovih nekoliko staraca.
sad ili nikad:-)
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Inače je u Lieferingu i juniorima Salzburga izvodio slobodne udarce ispred mnogo renomiranijih igrača tada.
Ima sigurno jako dobar šut za poziciju koju igru. To mu ue jedan od većih kvaliteta.
Izvodio je slobodnjake i u U21.
Zna s obije noge i to mu je ogroman plus.
Zna s obije noge i to mu je ogroman plus.
Bas pratim Henrichsa jucer protiv Augsburga posto je direktno igrao protiv Demirovica. I kao sto kazes ne bi me cudilo da Dedic tu u buducnost bude igrao. Dosta opada od ostatka ekipe Henrichs.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:01mogli bi ga u Leipzig prebaciti, samo je Henrichs na toj poziciji
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sigurno i nase repke ne idu u istu recenicu nikako ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:51Poslozila se fina ekipa za sigurno drugo mjesto u grupi.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ovaj momak je vec sad kvalitet za najbolje evropske klubove.
Sterling izgleda kao Haris Duljevic pored njega.
Sterling izgleda kao Haris Duljevic pored njega.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šaljite ga u Lajpcig u paketu sa Šeškom od iduće sezone, pa onda EPL 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Amidzaa, Bing [Bot], denza, DjaniTarik, Google [Bot], Iceplayer, Jarodwest, kaskada1922, Mostarska, napapijri1987, riki46, tutankamon1905 i 102 gosta.