FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

melanholicar
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la melanholicar » 15 feb 2011, 16:02

Jednostavno Eljero Elia je veliki potencijal,posjeduje sve epitete modernih polušpiceva ili ti krila,stoga msm da bi to bila sjajna akvizicija bez obzira na sredstva. E sad naravno veliko je pitanje da li bi on dobio prostora imajući u vidu igranje prvih zvijezda tima Riberya i Robbena,ali kao džoker bi bio sigurno itekako zahvalan.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 19:42

boze sacuvaj oni ovdje danima raspravljaju o badstuberu zvanom truba i contentu nekakvom a sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2011, 22:57

amell je napisao/la:sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao
:lol: :lol: :lol:

ako se i nakon ovog okrsaja sa interom ne rijesimo ovog amela, onda necemo nikad :mrgreen:

amele, ja jedva cekam. haj priznaj geri da ce ti tesko pasti sto neces imati obraza navracati na ovu temu :D
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 feb 2011, 23:43

geronimo je napisao/la:
amell je napisao/la:sudnji dan samo sto nije stigao ostalo je jos samo 7 dana do vaseg odlaska u pakao
:lol: :lol: :lol:

ako se i nakon ovog okrsaja sa interom ne rijesimo ovog amela, onda necemo nikad :mrgreen:

amele, ja jedva cekam. haj priznaj geri da ce ti tesko pasti sto neces imati obraza navracati na ovu temu :D
e slusaj ti mene geronimo pckin dusmanine,bavarski spijune,ako vi prodzete ja ili cu se odjaviti sa foruma ili cu uzeti nick karl heinz rumenigei ti izaberi sta ti je draze,a ako mi prodzemo usto ne sumnjam ti ces uzeti nick helenio herera i dati meni status moderatora... dogovoreno :) ;) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 15 feb 2011, 23:59

koolega stefan@

sa velikim interesovanjem sam propratio raspravu izmedju valencie i druge strane u vezi "stuber" slucaja...
naravno,razlog nije bio tvoja nabrijanost na bdstubera i pokusaj raspravljanja sa dominantijim diskutantom...

vac radi bogatsva argumentata i iskustva koji nude postovi korisnika valencia

nisam siguran cemu euforija i novi post u kojem si na par mjesta sam pobio svoje zamisli u predhodnim postovima,
te percipiranje rasprave kao nekog bojista,a fudbalera kao yu gi oh karata gdje se mjeri atack i defense...

izbor rijeci koji si i upotrijebio da badstubera predstavis kao vanserijskog igraca,a sebe kao ravnopravnog diskutanta,
mogao bih i ja upotrijebiti da opisem kvalitet dosta stopera i domace lige...

vidic vs kaka...ne sjecam se tog duela :roll:

poenta valencijinog pisanja na temi jeste da bayern relativno ima slabu odbranu,sto nije tajna...
te dabadstuber nikako nije dorastao sada sa svojim kvalitetima da bude nosioc te iste odbrane...
takodje,na tvoj agresivan istup o njegovom potencijalu,dobio si iscrpno objasnjenje...

kakav razvoj situacije treba da bi stuber mogao postati vanserijski igrac na svojoj poziciji..te nosilac bayernove odbrane..
dakle iscrpno objasnjeno u svakom postu...

ne znam zasto potencirati dalje sukobljavanje koje te degradira kao licnost i clana foruma...ego je zajebana stvar,rjesavaj se toga i emocija pri pisanju...

pozdrav,i poznajemo se ja i ti sa EN foruma :D nema ljutis ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 feb 2011, 00:07

aha :D

vidite li vi, bavarci moji, kako se ja borim (i izborim) sa dusmanima.
osjetio sam priliku da amelita eliminisemo za sva vremena, doticni je trzn´o mamac i sad mu spasa nema. :D
sve dogovoreno u cetiri oka :mrgreen: podji sama ne trazi svjedoka.
da te unaprijed zamolim da od marta koristis nick "ajvardedo" :lol: (ako je jos u zivotu) i da nikad vise ne navratis na ovu temu !
jasno amele?
ps: ja ako izgubim....hm, sta bih mog´o uraditi da bi ti bio zadovljan?
recimo da stavim KHR na avatar u sinterovom dresu. ha, sta velis....ajvardedo? :D
@amell, sad ozbiljno, ne zatrpavaj temu nekim glupostima i molim te ne odgovaraj na ovaj post. ima PP.

@Makaveli, kad si vec tu :) kakve su sanse bayerna protiv intera? ako i kada budes mogao, zamolicu te za malo opsirniji komentar.
postajes mi interesantan :?
Vom Jäger zum Gejagten

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 16 feb 2011, 00:17

redovno pratim forum..ima dosta kvalitetnih stvari..mada me neke negativne sprecavaju da pisem...

sto se tice tekme,ako moze ikako dopustenje da se izjasnim sutra...jer sutra mi je bitan ispit i moram da spavam :D
:) a aktiviracu se ja..cim se ajren aktivira,stizem i ja :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 feb 2011, 01:29

joj ne mogu i nemam bas vremena toliko da sve detaljno citam al jedno je jasno uhvatili ste se badstubera i po njemu udarate a nidje veze....davno sam rekao da je momak klasa, znamo svi da su se muller i badstuber na sceni u isto vrijeme pojavili.....muller jeste vise postigao, bio odlican prosle sezone, dobar ove sezone u bayernu, odlican na svjetskom prvenstvu za dfb-elf i naravno da je vec izrastao u pravu zvijezdu.....medjutim badstuber je u bayernu za ovo opet kratkog vremena, jer igra sad sezonu i pol ukupno, imao vise dobrih nego losih utakmica....momak cesto ima tu hladnokrvnost, ima sposobnost dobrog otvaranja igre.....al da momak pogrijesi i da u svojim godinama i smije i moze pogrijesit pa to je jasno....nije nam ni prosle a ni ove sezone badstuber bio kriv za vecinu golova, ako je ko bio kriv to su obicno bili van buyten i demichelis(naravno dok su igrali prvu postavu)...badstuber izgledao lose protiv koelna i odjednom ne valja....to mi sve lici kao kad ptica beznadezno oblijece i trazi neku mrvicu hljeba , eto tako neki pokusavaju naci slabosti badstubera....mislim ludilo zivo.....ko sto mnogi nemaju argumenata kada kritikuju gomeza , tako nema puno argumenata ni za kritiku badstubera....a niko ne gleda npr. na greske tymoshtschuka...jest da tymo greske pravi i zbog pozicije na kojoj igra, a koja nije njegova prirodna pozicija (a i on cesto tu igra toplo-hladno)....a vec smo govorili da nije sve ni do individualni gresaka nego do taktike, cjelokupnog ponasanja ekipe na terenu i slicno i slicno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 16 feb 2011, 04:08

Morgen; Hamburg derby!

Nadam se da ce HSV u EL, to bi najbolje za Njemacki fudbal, jelde?

Evo Dream Scenario za NJemacki fudbal:

CL: Dortmund, Leverkusen, Bayern
EL: HSV, Schalke, Hoffenheim(tesko, ali ja ipak mislim da je moguce)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Jug-y
Kontakt:

Post Postao/la Jug-y » 16 feb 2011, 08:33

Zaista pustite Badstubera na miru,momak je mlad,a na greskama se uci,i on je pored Mullera definitivno najbolje iz Bayernove skole sto je van Gal otkrio i svaka mu cast na tome....mene vise zanima sta van Gal sada radi,zasto je prodao van Bomela (zbog ne slaganja izmedju njih)
al aj dobro doveo je Gustava koji nije los,al zasto mu onda Gustavo igra lijevog beka,mislim da bi puno bolji bio na sestici,gde igra Pranjic,a Pranjic prilicno dobro moze grati na lijevom beku. A tu je i Altintop koji moze puno pzicija dobro igrati,kao npr i sesticu,a on njemu sluzi kao zamjena za Robena najcesce....
i pozz svima ;)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 feb 2011, 11:12

Makaveli je napisao/la:koolega stefan@

sa velikim interesovanjem sam propratio raspravu izmedju valencie i druge strane u vezi "stuber" slucaja...
naravno,razlog nije bio tvoja nabrijanost na bdstubera i pokusaj raspravljanja sa dominantijim diskutantom...

vac radi bogatsva argumentata i iskustva koji nude postovi korisnika valencia

nisam siguran cemu euforija i novi post u kojem si na par mjesta sam pobio svoje zamisli u predhodnim postovima,
te percipiranje rasprave kao nekog bojista,a fudbalera kao yu gi oh karata gdje se mjeri atack i defense...

izbor rijeci koji si i upotrijebio da badstubera predstavis kao vanserijskog igraca,a sebe kao ravnopravnog diskutanta,
mogao bih i ja upotrijebiti da opisem kvalitet dosta stopera i domace lige...

vidic vs kaka...ne sjecam se tog duela :roll:

poenta valencijinog pisanja na temi jeste da bayern relativno ima slabu odbranu,sto nije tajna...
te dabadstuber nikako nije dorastao sada sa svojim kvalitetima da bude nosioc te iste odbrane...
takodje,na tvoj agresivan istup o njegovom potencijalu,dobio si iscrpno objasnjenje...

kakav razvoj situacije treba da bi stuber mogao postati vanserijski igrac na svojoj poziciji..te nosilac bayernove odbrane..
dakle iscrpno objasnjeno u svakom postu...

ne znam zasto potencirati dalje sukobljavanje koje te degradira kao licnost i clana foruma...ego je zajebana stvar,rjesavaj se toga i emocija pri pisanju...

pozdrav,i poznajemo se ja i ti sa EN foruma :D nema ljutis ;)

a čuj svako ima svoje mišljenje, to treba poštivati.

ali ne priznam kada mi netko kaže da je badstuber prosječan igrač. niti ću ikada priznati.

moguće da sam sam sebe pobio, sada se ne sjećam i neda mi se opet to sve prolazit da bi uvidio na grešku.

Probaj se sjetiti kako je Vidić izgledao u 2 utakmice u polufinalu lige prvaka protiv Kake 2007.

čuj, opet isto. svako ima svoje mišljenje, istina je da me pobio argumentom o trenutnoj kvaliteti Badstubera koja još uvijek nije na ekstra razini. to stoji.

ali definitivno ovaj igrač ima veliki kvalitet već sada kojeg treba forsirati kao što su se forsirali drugi igrači ( sve one koji su sada najboji na svijetu ).

Pazi, nemožeš dati realnu opasku nekom igraču kojeg si gledao 5-6 puta!

Ne možeš uspoređivati Tymu i Badstubera na poziciji stopera. To je kao dan i noć. To je ono što razlikuje poznavaoca nogometne igre i navijača koji prati fudbal samo površno. Ja defitivno znam da je Tymo u postavljanju u obrani na razini jednog prosječnog stopera cvajte. I još mnogo drugih gluposti koje radi u igri.

Naravno, nije ovo moj pokušaj omalovažavanja sugovornika ( @Valencia ) nije mi to namjera ali se to tako ne radi.

Samo u jedom postu su me ponijele emocije.

Svjetski scoutevi prate baš svaku sitnicu prije nego kupe određenog igrača, to znaš i sam.
Moji argumenti su ono što ja mislim da Badstuber posjeduje. Što sam i napisao. Pa sad ti odluči da li su oni relevantni ili ne.

Ne potenciram daljnje sukobe ali isto tako ne priznam mnoge argumente koje je naveo @Valencia.

Ego nema veze sa mojim pisanjem postova. Uvijek ću prihvatiti kritiku pa tako i priznati da sam pogriješio.

Najbolje mjerilo je po mojem mišljenju slijedeće: KONSTANTNOST.

A to je ono što krasi Badstubera.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 feb 2011, 14:53

schweinsteiger je napisao/la:
Antone,svaka cast za post,ali ne slazem se toliko s tobom u dijelu s Kloseom.Klose za svoje godine pruza dosta jake partije i moze svih 90 minuta odigrat kako treba i kako se od njega ocekuje i da bi i u buducnosti mogao ih odigrat treba igrat utakmice.Ne razumijem zasto ga nije ubacio protiv Hoffenheima kod 3:0,ili kod 4:0...ima razloga da se ljuti,covjek planira igrat na SPu 2014.(svaka cast za to,ali nemam pojma kako to namjerava uradit :D ) i morace do tad' da igra i plus kakav je Low,on ce ga povesti sa sobom i dati mu priliku.
Pa nisam ja niti reako da je Klose loš no sada se mora isto tako prilagoditi činjenici da je star igrač i da ga Bayern u ovom trenutku samo treba za klupu i ako se lovi rezultat pa da zaigramo sa 2 igrača. Sada je Gomez Bog i Batinau Bayernu i to treba prihvatiti isto kako je Gomez morao prihvatiti prošlu sezonu. Klose sebi u biti mora razmisliti da li kao zamjena oće završiti karijeru u najvećem Njemačkom klubu ili želi u neku vukojebinu otići riskirati i vidjeti dal će ga Low zvati za EP u repku. Isto tako treba reči da je on ostao Bayernu dužan a ne obrnuto. Em je jako puno ozlijeđen, a već jako dugo se nije pokazao u dobrom svijetlu i nezabija baš previše i kad dobije priliku...Da se razmemo može on ostat u Bayernu ako se rješevamo Olića il tak neš, ali mora prihvatiti da on više nije prvi napadač i da će to jako teško postati!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 feb 2011, 15:41

Pozz mojim Bavarcima, nije me ness bilo, et' padoh na ispitu zbog onih vasih kilometarskih postova, citajuci ih, tako da sam zanemario svoje skripte i skriptice :D .Al' nije to ness ni lose,jutros sam u postanskom sanducicu nasao koverat na kojem je pisalo ime Holgera Badstubera,kojeg slucajno poznajem, te sam u istoj nasao 57 € i pismo u kojem pise da te evrove podijelim sa svojim bavarcima,kaze sad kad vam bude repka igrala da napravimo "dernek", te nam se od sveg srca zahvaljuje sto smo ga opjevali na forumu :D
PS:'Mal da zaboravim.Od sve srece tek sutra sam primjetio da je bili pismo u pismu.Nas pouzdani štoper Breno nas je takodje darova'o al sa ness manjim iznosom od 24 € (kaze da nije im'o vise-VISOK DATUM) :P :P
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 16 feb 2011, 17:28

Heh, ma da li je saga "Badstuber" konacno zavrsila svoj tok na ovom forumu :? Nadam se da jeste, jer je vec postalo malikice dosadno sve to za ispratiti...ali uspio sam :D

Moje licno misljenje je da momak ( za mene :D ) posjeduje kvalitet da bude jedan vrstan stoper, samo mu treba dati vremena i prostora. Ono sto mu je pruzeno do sada je, mislim, vise nego dobro iskoristio i za sezonu-dvije cemo imati jako dobrog zadnjeg igraca, koji ce nam biti najcvrsci oslonac u odbrani.

Hehe, s obzirom na godine, nadam se da cu to i dozivjeti... 8-)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2011, 17:36

Thomas Müller - Fußballgott

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 feb 2011, 17:58

don_burza je napisao/la:sta mislite o ovome

http://s351604712.online.de/fcbayern/En ... assic.html
Prize: 2999 Euro :shock:
#divovi

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2011, 18:09

moustapha je napisao/la:

ima i ona legendarna edicija

4444 Euro
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 16 feb 2011, 19:16

moustapha je napisao/la:

teska 28 kg :O
vjerujte mi,da mi je plata 10 000 €,kupio bih sebi :D

@anton

opet cu se slozit :D
ali barem kod rezultata 3:0,pa i 2:0 ja bih mu davao sanse i ja mislim da bi i Klose bio zadovoljan tako :)
#miasanmia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 feb 2011, 19:49

Robben se haman opet povrijedio.A u PM :twisted:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 16 feb 2011, 19:55

ma nije se povrijedo samo manju bol ima u preponama.uglavnom igra protivm mainza.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []