NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

PonosniSmogovci
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la PonosniSmogovci » 21 okt 2022, 10:53

Kako je samo dobro kad te klub usreći...

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 okt 2022, 11:03

11. NK Čelik - FK Mošćanica
12. NK Krivaja - NK Čelik
13. NK Čelik - NK Kolina
14. NK Čelik - NK Azot
15. FK Unis - NK Čelik
11. NK Krivaja - NK Kolina
12. NK Kolina - FK Borac Jelah
13. NK Čelik - NK Kolina
14. NK Kolina - NK Usora
15. NK Azot - NK Kolina
11. NK Bosna Visoko - NK Usora
12. FK Famos Hrasnica - NK Bosna Visoko
13. NK Bosna Visoko - NK Natron
14. FK Rudar Breza - NK Bosna Visoko
15. NK Bosna Visoko - NK Ilijaš
Raspored do kraja polusezone. I dalje mislim da je sve u nasim rukama i da mozemo zavrsiti prvi na polusezoni.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 21 okt 2022, 12:15

Kolini nije težak raspored, mislim da ćemo im na polusezoni biti na bod, što ne bi bilo loše. Ne vidim gdje bi mogli kiksati osim protiv nas.

denisov

Post Postao/la denisov » 21 okt 2022, 13:11

limvolikce1945 je napisao/la:
21 okt 2022, 12:15
Kolini nije težak raspored, mislim da ćemo im na polusezoni biti na bod, što ne bi bilo loše. Ne vidim gdje bi mogli kiksati osim protiv nas.
Odma sutra

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 21 okt 2022, 18:41

Mi se trebamo samo koncentrisati na sebe. Duvnjak i Co. moraju naci nacina da prenesu ovu energiju sa utakmice protiv Sarajeva i na Moscanicu, Krivavaju, itd. Bez toga dzaba i ovo. Utakmica protiv Sarajeva je jedna moralna satisfakcija za sve one koji vjeruju u Celik a pogotovo one koji vode ovaj klub kroz svo ovo blato zadnjih par godina. Rezultatski je apsolutno nevazna, cak sta vise mozda je bolje bilo i da smo ispali (s tog takmicarskog aspekta). U svakom slucaju kao sto neko rece ovo je jos uvijek maraton, pun uspona i padova.

Za nas je strasno bitno sta ce sud da odluci za dvije sedmice. Pozitivna odluka u tom slucaju daje dodatni vjetar u ledja i stvara se dodatni pritisak na gradsku administraciju da uradi ono sto je ispravno. Bez obzira da li odlucili da isplate dug koji su do sada duzni u ratama ili odjednom. E to bi bio slag na tortu ove pobjede.

Za mladice koji dobijaju ponude sada, odlicno! Fino je vidjeti da ih i drugi cijene. Mislim da nisu budale, mislim da znaju gdje su u svojoj fudbalskoj spremi i gdje zele biti. Ima ovdje puno potencijala, ali i jos vise znoja i krvi treba da se prolije da se od njih naprave igraci. Sada je do njih da odluce gdje im je najbolje. Licno mislim da im je u Celiku jos uvijek najbolje i da imaju sve uslove za napredak.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 okt 2022, 19:22

U utorak bi trebao biti žrijeb za 1/8 finala Kupa BiH.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 okt 2022, 19:29

Convicts je napisao/la:
21 okt 2022, 19:22
Volio bi nekog od ovih 5 nizeligasa, protivnika po mjeri. Po svaku cijenu bi volio izbjeci Zrinjski, Siroki, Tuzlu. Ostali premijerligasi moze pod uslovom da igramo kuci.

Znaci Rudar Kakanj, Rudar Prijedor, Laktasi, Radnik Bijeljina i Zvijezda Gradacac :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la phillies » 21 okt 2022, 19:42

Jel i u 1/8 jedna utakmica, ili se igra i revans?

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 21 okt 2022, 19:43

phillies je napisao/la:
21 okt 2022, 19:42
Jel i u 1/8 jedna utakmica, ili se igra i revans?
Još u 1/8 finala jedna utakmica, od 1/4 finala idu dvije..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 okt 2022, 21:08

Za utakmicu sa Sarajevom, samo da kazem da sve ono sto su protiv Bosne V. igrali u grcu i promasivali penale "zbog publike", protiv Sarajeva su obratno, okurazili se "zbog publike" pa ih i penali krenuli..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 okt 2022, 21:18

Truhlo je napisao/la:
21 okt 2022, 19:29
Convicts je napisao/la:
Volio bi nekog od ovih 5 nizeligasa, protivnika po mjeri. Po svaku cijenu bi volio izbjeci Zrinjski, Siroki, Tuzlu. Ostali premijerligasi moze pod uslovom da igramo kuci.

Znaci Rudar Kakanj, Rudar Prijedor, Laktasi, Radnik Bijeljina i Zvijezda Gradacac :pray:
Ah.. ocito su nam apetiti porasli :D Ja sam ZA da igramo ponovo na Bilinom, pa bilo ko da bude protivnik. Ako vec moramo u gostima, onda da idemo u Kakanj napravit invaziju, a i u Zenici "docek" :o

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 okt 2022, 21:32

Mi u kupu nemamo sta traziti osim prihoda od ulaznica. Premijerligas kod kuce, idealno. Ne bih volio Zelju niti Zrinjskog, ostalo ok.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 okt 2022, 21:41

FliX je napisao/la:
21 okt 2022, 21:18
Truhlo je napisao/la:
21 okt 2022, 19:29
Convicts je napisao/la:

Ah.. ocito su nam apetiti porasli :D Ja sam ZA da igramo ponovo na Bilinom, pa bilo ko da bude protivnik. Ako vec moramo u gostima, onda da idemo u Kakanj napravit invaziju, a i u Zenici "docek" :o
Ma nisu apetiti porasli, nego moze nas izvuci u gostima, tako da onda ovi uslovno "laksi" gdje bi se mogli potuci. Slazem se ako je kuci moze bilo koji premijerligas, mada opet ne bi volio vidjeti Zrinjski :rol:

Ako nas izvuce u gostima, nek bude grbavica :cool:

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 21 okt 2022, 21:47

Ja bih volio Veleža kući, opet atraktivan protivnik, a ni njima ne pusu bas neki vjetrovi. I protiv TOŠKa su se mučili sve do pred kraj tekme.

Za izbjeći definitivno Zrinjski, Široki i Tuzlu posebno ne u goste da im idemo

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 21 okt 2022, 21:47

Na jednu utakmicu u Zenici možemo proci bilo koga. Jedino ne bi volio Zrinjski jer su oni stepenicu vise iznad svih ostalih ekipa.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 okt 2022, 22:01

Dajte nam nekog prvoligaša pa da idemo u 1/4
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 okt 2022, 22:10

Igrat če Čelik kuči i sljedeču u kupu😉 Svi su poželjni osim Tuzle seljačkog kluba čmara husiča!!! Tuzla mogla pomoč kod stadiona,oni birali Grbavicu za uefa tekme.Husič pakaš kao pomogo bi Čeliku,mrš zahode usrani po njušci seljačkoj! Čmaru tuzlanski! U nedelju bez srljanja i lako čemo...Pobjedu upisati bilo kakvu za održavanje super pozitivne atmosfere oko kluba! Šta samo jedna tekma znači kad pobjediš jakog,koliko odjeka je to dalo u medijima više več 10 pobjeda u trečoj ligi! Nadam se da su se momci koliko toliko odmorili i nauživali zajedno s nama ovo dva dana!
::::SAMO ČELIK::::

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 21 okt 2022, 22:46

Za nas najbolji ishod bi bio Zeljo na Bilinom, ili mozda Velez. Ne treba to gledati s aspekta prolaza dalje jer mi stvarno ali bas stvarno nemamo sta u kupu da trazimo. Nama je bitno da je protivnik atraktivan da privuce publiku i da klub zaradi sto vise od toga.

Bez obzira na zamoranovo "odjekivanje" po medijima, nama to nista ne znaci. Cak sta vise meni bi bilo interesantno vidjeti da li ce istinski klub profitirati od ove pobjede. Da li ce se ove sedmice broj clanova povecati, da li ce se promet u fan sopu povecati, da li ce se broj donatora i sponzora povecati, i da li ce se broj publike povecati na ovim "treceligaskim" utakmicama. To je jedino mjerilo ove utakmice.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 21 okt 2022, 22:56

reprezentacija ba/373229-skolarac-je-srusio-sarajevo-bilo-je-treme-koliko-oni-zaradjuju-a-koliko-mi

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 22 okt 2022, 00:17

Sta je ovo ba, svi jos pricaju o KUP-u :D :D :D :D . Moscanicu niko ne spominje, ne bi zelio da nam se to razbije o glavu. Lijepo je u KUP-u , eleminisati jedno Sarajevo, ali ne uci sljedece sezone u 1.federalnu ligu bi znacilo gotovo sigurno raspad ove ekipe, odnosno odlazak nekih od igraca u druge klubove.

Protiv Moscanice, ozbiljno jako bez potcjenjivanja, bilo bi dobro da dodje raje malo vise nego sto je do sada bilo. Ovih 5 zadnjih utakmica do kraja MORAMO DOBITI. Protiv Unisa u Vogosci 15.kolo bice jako teska utakmica. Podsjecam protiv Moscanice prosle godine pod reflektorima teskom mukom 1:0.

Mislim da Isakovic mora imati pomoc od jos jednog iskusnog igraca,ne moze covjek sve sam stizati, Vrhovac bi nam bio idealan, koliko sam cuo sad igra negdje u Sloveniji, koliko je realno da ga dovedemo ne znam, ali sigurno bi nam super dosao. Ja vjerujem da ce leci pare od presude, da ce se racun deblokirati, pa tako da ce te stvari oko pojacanja ici lakse. Sad nebi volio da se stvaraju razlike u klubu, pa da se izdvajaju igraci po platama. Mozda bi mogli dovesti nekog stopera mladjeg ali kvalitetnog i iz nase lige.

Sto se KUP-a tice, volio bih da izvucemo Zelju i to da se igra prva na Bilinom Polju. Prije Zeljo nego Velez, jer mislim da bi stadion bio pun kao reprezentacija da igra.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.