Slazem se sa svim sto si napisao jos treba napomenuti da je ovo Kvichi tek 10. utakmica u Seria A i da lik igra kao da mu je vec 2-3 sezona u ligi. Prije sam pisao da Napoli prosle sezone nije imao ovakvu sirinu u napadu i kad im je Osimhen bio povrijedjen ono drvo Petagna je bila zamjena. Ove sezone imaju Simeone-a i Raspadoria kao zamjenu za Osimhena.Tritolone je napisao/la: ↑16 okt 2022, 20:34Insigne je mentalni patuljak, dokazano vec 700 puta, Gruzijac je 7x bolji igrac od njega. Mene najvise impresionira njihov napad, pa ljudi imaju 5-6 igraca koji kad jednog ne ide drugi upada. Osimhen, Raspadori, Simeone, Politano, Lozano i Kvicha. Najjaci napad u Serie A trenutno.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
-
dachodachoni
- Kontakt:
Sandro Tonali je najbolji veznjak lige. 
Nije lose Rafa, nije loseRafael Leao is ranked 14th for the Ballon d’Or award ranking
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Nemojmo se sad medjusobno prozivati samo zato sto neko pogresno procijeni igraca.
Pocelo se ovdje bas pretjerivati i smarati, tema ko dlake postala.
Pocelo se ovdje bas pretjerivati i smarati, tema ko dlake postala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam sta sam tačno rekao za doticnog, a i ako je bilo rečeno - bilo je u vjerovatno prve dvije sezone gdje je bio nikakav. Ako je neko tada na forumu napisao da može postati klasa - svaka cast tom liku. A nije ih bilo ni na temi Milana.
Naravno, mora se znati i da znam zatrolati namjerno tako da je svaki post prica za sebe - zavisi od konteksta i da li su forumski rivali hinjare ili ne pa da se malo ide u kontru.
Neki me prate po forumu pa kada napisem da "Juve osvaja" - zaista ozbiljno shvataju neke stvari.
U aktuelnom Milanu sam prognozirao jos Tonalia. I sad sa sigurnošću tvrdim da nece biti klasa jer to se vidi. Ali korektan je igrač sa mogućnošću napretka. Po meni ne do nekog pirlovskog statusa i sl. To nisam mislio ni za Barellu, jednostavno nemaju taj x faktor.
A vec smo Italia i ja pisali oko tih predikcija, najlakse je nikad ne dati istu nego prozivati druge.
Naravno, mora se znati i da znam zatrolati namjerno tako da je svaki post prica za sebe - zavisi od konteksta i da li su forumski rivali hinjare ili ne pa da se malo ide u kontru.
Neki me prate po forumu pa kada napisem da "Juve osvaja" - zaista ozbiljno shvataju neke stvari.
U aktuelnom Milanu sam prognozirao jos Tonalia. I sad sa sigurnošću tvrdim da nece biti klasa jer to se vidi. Ali korektan je igrač sa mogućnošću napretka. Po meni ne do nekog pirlovskog statusa i sl. To nisam mislio ni za Barellu, jednostavno nemaju taj x faktor.
A vec smo Italia i ja pisali oko tih predikcija, najlakse je nikad ne dati istu nego prozivati druge.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ma pustite @Pogbu "kao sto sam JA vec ranije ovdje pisao", forumski wannabe gospodin Paratici

Khvicha Kvaratskhelia's Agent in June: “We had a pre-agreement with Juventus, but the deal failed after Paratici left. If Fabio had stayed, Khvicha would have been a Juve player today."

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ili Khvicha would have been a Man Utd player today after a 120m transfer from Juve 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Cuadrado - Bonucci - Danilo - Kvicha
prije bi nesto ovako bilo
- nextterrain
- Kontakt:
Bome posvetim svoje vrijeme na podforumu Serie A samo da govorim da Napoli nije toliko dobra momčad i da je precijenjena.
Do zadnjeg cu kola pricati istu priču
Do zadnjeg cu kola pricati istu priču
I za Tonalija su isti ti govorili da je pranje para i da nema pojma, doduse i za Barelu, te kako neki Fagioli ima visi plafon od pomenuti. Nekad je bolje i sutiti nego lupati gluposti godinama 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
nije cudo ni ako napoli osvoji,osvajale su ligu i slabije ekipe npr,Milan prosle sezonenextterrain je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:35Bome posvetim svoje vrijeme na podforumu Serie A samo da govorim da Napoli nije toliko dobra momčad i da je precijenjena.
Do zadnjeg cu kola pricati istu priču![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ali su osvajale
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ZIVOTOM SVOJIM TRVDIM DA SVAKA EKIPA U ITALIJANSKOJ LIGI IGRA BOLJI FUDBAL OD NAJVECE SRAMOTE U LIGI - JUVENTUSA!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Uzeli ste 4-0, sta sad ne valja? Pogledaj Romu nekad i sta igra Mourinho, predomislit ces se vjeruj mi.
embrace the chaos
Ne može ovo prevariti mene kao ni 70% navijaca Juventusa.
Rezultat je previsok za realno stanje na terenu,a to je da Empoli igra a mi gledamo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Empoli je iz igre mogao dati maksimalno 2 gola, a Juventus iz gledanja lagano 6-7 komada, bolje ne pisati nista, jer ovako ispadas smijesan, svi znaju da ne mozes Alegrija ocima gledati, ali to nije razlog da pises nebuloze.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.