RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
I 12 bodova bi bilo odlično sobzirom da neigramo na svom stadionu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ni Anceloti nije ovako optimistican, kad bi osvojili 12 od 15 bodova to bi bilo kao da si dobio jackpotMostarac1974 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:10I 12 bodova bi bilo odlično sobzirom da neigramo na svom stadionu.
Ja očekujem 2 pobjede, 2 remija (naše standardno) i 1 poraz (moramo mi negdje kiksat). 8 bodova je realno, 10 je optimistično a 12 je već fantazija.MostarskiSin je napisao/la: ↑21 okt 2022, 02:13Ni Anceloti nije ovako optimistican, kad bi osvojili 12 od 15 bodova to bi bilo kao da si dobio jackpotMostarac1974 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:10I 12 bodova bi bilo odlično sobzirom da neigramo na svom stadionu.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Danas je Sarajevo preplavljeno navijacima Veleza. Pozivam Manijake i Sarajlije da se suzdrze od bilo kakve odmazde koja bi bila prouzrokovana sadrzajem na ovom forumu. Tema RSD Velez je uzurpirana od strane bolesnog komunjare koji zivi negdje u p. materinoj u skandinaviji i pise sa preko 20 profila. Siri mrznju pogotovo prema sarajevakom klubovima. Ljudi u Mostaru vole i postuju Zeljeznicar i ogradjujemo se od stavova ove budaletine. ❤
Naravno, samo ruke i grla sa pjesmom...mene više brine specijalna koja svaki put RedArmy izbaci 5 ili 10 minuta prije završetka i ponaša se ko da smo klošari...Forza, abd pobjeda...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Dobar sastav,baš ofanzivno orijentisani Anđušić, Halilović,Zaim i Haskić.
Ovo bi Amar pobjedu na Grbavici
Ovo bi Amar pobjedu na Grbavici

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pojeli su nas u prvom poluvremenu.
Osim svjesno prepustio sredinu Želji, natrpao napad i proba na kontru dugim loptama. Haskić ništa nije mogao pored Cocalića, Anđušić se previše valja, traži faul.. ne može to u ovakvoj utakmici.
Nadam se da će Željo malo ispuhati u drugom jer baš agresivno igraju presing.
Osim svjesno prepustio sredinu Želji, natrpao napad i proba na kontru dugim loptama. Haskić ništa nije mogao pored Cocalića, Anđušić se previše valja, traži faul.. ne može to u ovakvoj utakmici.
Nadam se da će Željo malo ispuhati u drugom jer baš agresivno igraju presing.
-
- Kontakt:
0-1 kraj, strijelac Haskic
Cujemo se na kraju
Cujemo se na kraju
Koje su ovo picke od igraca mamu im yebem svima
-
- Kontakt:
Primismo ga iz ociglednog offside-a, jedino ako neko nije ostao na drugoj strani ali mislim da nije
-
- Kontakt:
Sto ne mijenja cinjenicu da smo qrcinaMostarskiSin je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14Primismo ga iz ociglednog offside-a, jedino ako neko nije ostao na drugoj strani ali mislim da nije
I meni se učinilo da je offside al iskren da budem ne tangira me uopšte jer su zaslužili da daju tri gola do sada.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:16Sto ne mijenja cinjenicu da smo qrcinaMostarskiSin je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14Primismo ga iz ociglednog offside-a, jedino ako neko nije ostao na drugoj strani ali mislim da nije
Hodžić nas je pojeo u svakom duelu, dominira sredinom
-
- Kontakt:
Ne razumijem ovo nikako, 3 veznjaka imas u ekipi, Ovcina i Gosto/Dejanovic na strani i mi nismo u stanju 3 pasa povezati.JimmyPage je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:21I meni se učinilo da je offside al iskren da budem ne tangira me uopšte jer su zaslužili da daju tri gola do sada.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:16Sto ne mijenja cinjenicu da smo qrcinaMostarskiSin je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:14Primismo ga iz ociglednog offside-a, jedino ako neko nije ostao na drugoj strani ali mislim da nije
Hodžić nas je pojeo u svakom duelu, dominira sredinom
Željo agresivan, preagresivan i visoko stoje a naši se ne znaju osloboditi presinga. Nijednom nismo uspjeli nekoga izbaciti na krilo. Manjak kvaliteta ili šta već ne znam. Halilović prespor, treba mu 3 sekunde da obradi loptu i skonta šta će s njomMostarskiSin je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:25Ne razumijem ovo nikako, 3 veznjaka imas u ekipi, Ovcina i Gosto/Dejanovic na strani i mi nismo u stanju 3 pasa povezati.
Druga stvar, Amar je znao da će oni ovo igrati i ne mogu da skontam da nisu uigravali neke mehanizme za izlazak iz presinga
- Bazinga12345
- Kontakt:
Obzirom da igramo najsporiji fudbal u ligi, negdje je ocekivano da ćemo na bržem terenu biti donji
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Rekoh ja da je Barou posvadjan s loptom
iako je unio zivosti svojim ulaskom, al jbg kad su svi losi bili

-
- Kontakt:
Vracaj Dudica dok se jos moze spasit sezona hljeb ti ****.

Poslije svake utakmice vadiona je teren, postaje morbidno.
Ili je užasan ili predobar. Prči ga Amare znamo da ti je drago što je Željo dobio, brkovi ti se smješe, al budi jednom čovjek pa reci da si ko jazavac ušao u utakmicu.
Sloga je napravila par odličnih prilika na Grbavici za razliku od nas, a nije baš da igraju na hibridu.
I onaj majmun što priziva Vehabovića da se više ne oglašava na forumu
Ili je užasan ili predobar. Prči ga Amare znamo da ti je drago što je Željo dobio, brkovi ti se smješe, al budi jednom čovjek pa reci da si ko jazavac ušao u utakmicu.
Sloga je napravila par odličnih prilika na Grbavici za razliku od nas, a nije baš da igraju na hibridu.
I onaj majmun što priziva Vehabovića da se više ne oglašava na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.