AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Diaz ko prime Messi igra, nek tako i nastavi.
Moje neko misljenje je da ga treba koristiti sa CDK, da se mijenjaju na toj poziciji desnog krila, jer nisam ni primjetio da Messias igra, jako jako jako los fudbaler.
Moje neko misljenje je da ga treba koristiti sa CDK, da se mijenjaju na toj poziciji desnog krila, jer nisam ni primjetio da Messias igra, jako jako jako los fudbaler.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo zamjeniti Messiasa i ubaciti CdKa, neka se on i Brahim mijenjaju tokom meča.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Origi nek zabije još, fali za samopouzdanja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Giroud, Tonali, Kalulu, CdK, Leao.. i kažemo da nam je klupa loša. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Konačno ga posralo, kupio je sebi Brahim jedno petnaestak startova u nizu.
Solidna utakmica, sa puno rotacija i na 50% mogućnosti opet rutinskih 2:0. Jedini minus su ona dva propusta u odbrani koji su sad prošli nekažnjeno, ali je neshvatljivo kako onako lako nekad puštaju protivnike u gol šanse.
Al' stvarno, svaki igrač je manje-više odigrao dobar meč i pokazao par dobrih stvari, samo Messijasa niđe. Čovjek ne postoji niti shvatam njegovu funkciju na terenu (niti općenito zašto se taj lik uopšte otkupio, ali to je sad drugi par opanaka).
Solidna utakmica, sa puno rotacija i na 50% mogućnosti opet rutinskih 2:0. Jedini minus su ona dva propusta u odbrani koji su sad prošli nekažnjeno, ali je neshvatljivo kako onako lako nekad puštaju protivnike u gol šanse.
Al' stvarno, svaki igrač je manje-više odigrao dobar meč i pokazao par dobrih stvari, samo Messijasa niđe. Čovjek ne postoji niti shvatam njegovu funkciju na terenu (niti općenito zašto se taj lik uopšte otkupio, ali to je sad drugi par opanaka).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Messias bi kod Ante Čačića grijao klupu, nekad ne bi bio ni na širem spisku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Treba dati u drugom malo vise prilike Thiawu barem pola sata da odigra da vidimo kakav je decko
Origija ostaviti do kraja nebil dao go
Valjda se nekad rijesi problem desnog krila, tacno vise nije normalno da se to vec dvije godine ne rijeseva
Diaz samo nek nastavi ovako i onda nek ga nasi otkupe za tih 20mil
Origija ostaviti do kraja nebil dao go
Valjda se nekad rijesi problem desnog krila, tacno vise nije normalno da se to vec dvije godine ne rijeseva
Diaz samo nek nastavi ovako i onda nek ga nasi otkupe za tih 20mil
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pun San Siro i naši navijači

- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao, Giroud i Diaz, svi po 4 gola zasad u ligi. Nadam se da mogu sva trojica na 10+. Ako mislimo odbraniti titulu trebat će nam to. Uz standardnih par komada od Thea, Tonalija i Rebića, očekivati je i od CdKa ove kao i od Origija, sezone dodatak.
Da hoce zabiti Origi do kraja i nek udje CDK da i on da gol i kud ces bolje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zbog čega je Desta zamjenio, pa momak je igrao dobro? Jedini koji je trebao biti zamjenjen i poslan u seriu b direktno je Messias
Uvijek moze bolje- da izgube
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Diaz se pretvori u Messija i odmah se povrijedi. Pa kako vise toliko povreda
- OldFashioned
- Kontakt:
A U P.M VIŠE I POVREDE!
E jbg Diaz bas kad te krenulo, nadam se da nece biti nista ozbiljno. Ajde CDK opravdaj i ti koju paru 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko puta će još igrači zadnju ložu povrijediti prije nego fitnes tim bude otpušten
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovako ukratko. Diaz 2 mjeseca out. CDK je smeće.
Mos ga **** i kad pobjedimo bude sa gorkim okusom, taman kad je decko dobio na samopuzdanju sad mu treba neka pauza od igranja
Odlican je bio Diaz, mino dva gola toliko trke uzetih lopti, prigravanja saigraca, odlican pas za Rebica koji nije dao go, tako da Diazova partija vcrs moze dobiti najvisu ocjenu
Odlican je bio Diaz, mino dva gola toliko trke uzetih lopti, prigravanja saigraca, odlican pas za Rebica koji nije dao go, tako da Diazova partija vcrs moze dobiti najvisu ocjenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.