Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Da nije bilo pada u prvom i par prilika Emolia, moglo bi se reci rutinski, sve do drugog gola se osjecao grc, nakon gola Amera Empoli dobro prosao sa samo 4 gola u mrezi
I ja imam osjecaj da se vratio timsku duh, drugu utakmicu zaredom raduje slika na kraju utakmice svi igraci zajedno.
Idemo sad vidjeti kako ce to izgledati protiv jace ekipe u utorak.
Ne znam zasto ovoliko sikaniranje Fagiolia, ali ocito ga Alegri "kaznjava" sto je ostao na svoju ruku, ali nije fer ovo sto radi.
U nedostatku krila se mora igrati 3-5-2, a ne ona glupa 4-4-2 sa veznim na krilima i te gluposti.
Kostic razbija u ovoj formaciji mogao je imati 3 asistencija lagano.
I ja imam osjecaj da se vratio timsku duh, drugu utakmicu zaredom raduje slika na kraju utakmice svi igraci zajedno.
Idemo sad vidjeti kako ce to izgledati protiv jace ekipe u utorak.
Ne znam zasto ovoliko sikaniranje Fagiolia, ali ocito ga Alegri "kaznjava" sto je ostao na svoju ruku, ali nije fer ovo sto radi.
U nedostatku krila se mora igrati 3-5-2, a ne ona glupa 4-4-2 sa veznim na krilima i te gluposti.
Kostic razbija u ovoj formaciji mogao je imati 3 asistencija lagano.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne kažnjava ga niko, jednostavno nema prostora trenutno. Fagioli je meni bio prvi momak iz primavere kojeg sam baš zavolio, ali baš ništa nije pokazao da se ovoliko kuka za njim. Niti treba da se sad nešto na njega oslanja u teškom periodu pa da ga se vrijeđa ako ne uspije kao druge momke prije njega.
Dobit će priliku kad tad, ako je iskoristi igrat će redovno kao Miretti. Ako ne, naći drugo rješenje i tjt.
Dobit će priliku kad tad, ako je iskoristi igrat će redovno kao Miretti. Ako ne, naći drugo rješenje i tjt.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Ok, hvatamo se za slamku, dobili smo empoli.
Haj sad pobjedi 5 ili 10 za redom pa da pricamo o necemu.
Nista ovo posebno nije, ljudi su imali 70% u prvom poluvremenu i nekoliko gol sansi, previse za juventus empoli.
Al haj dobro, hajmo biti pozitivni.
Haj sad pobjedi 5 ili 10 za redom pa da pricamo o necemu.
Nista ovo posebno nije, ljudi su imali 70% u prvom poluvremenu i nekoliko gol sansi, previse za juventus empoli.
Al haj dobro, hajmo biti pozitivni.
Odavno na forumu nije napisana kvalitetnija konstatacija. Godinama mi se to vrti u glavi, mislim da sam i pisao o tome. Vec posle one sezone kada je zabio Bayernu u LP, pocinje da muci muku sa povredama, pa i izostaje veci dio sezone. Navrsava 30 godina, dovode mu se zamjene prvo Berna i Costa, poslije i Ronaldo. Vec tada zavrsen igrac, max jos jedna godina ugovora i lagano brazilska liga. Od tada je proslo 6 godina, a "to je nas jedini igrac koji moze pretrcati nekoga, predriblati, stvoriti razliku" vrijedi i dan danas..ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 okt 2022, 22:42sve se slazemo, ali ne znam cemu konstantni hejt za Cuadrada kad je to nas jedini igrac koji moze pretrcati nekog, predriblati, stvoriti razliku.
nije on kriv sto je doslo do toga da bude glavni igrac u ekipi. U normalnim situacijama od je 5.-6. igrac u ekipi i kao takav je i u ovim godinama odlican.
inace katastrofa prvo poluvrijeme, ali stvarno odlicno drugo, moglo je i vise bit
mada ovakav Empoli nije mjera
Primjer pravog profesionalca, nikad nikakvih skandala niti buke oko njega, a svoj posao radi uvijek najbolje sto moze. Kamo srece da ih je vise takvih. "Stakleni" latinoamerikanac, u 34. godini, pokazuje i daje vise sebe nego neki koji su na peaku ili pocetku karijere.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Cuadrado je jos uvijek nas jedini igrac izuzev Chiese koji moze nesto uraditi 1 na 1 i koji može napraviti visak na terenu.
Ono sto mu baca prljavstinu na dobre partije je njegovo uvlacrnje u vezni red sto iritira pa ga nekad vidis svugdje samo ne na svojoj poziciji,a ono padanje mislim da sam sebi ne bi svirao
Ono sto mu baca prljavstinu na dobre partije je njegovo uvlacrnje u vezni red sto iritira pa ga nekad vidis svugdje samo ne na svojoj poziciji,a ono padanje mislim da sam sebi ne bi svirao
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cuadrado je legenda Juventusa, toliko vaznih golova, asistencija, prelamanja onih utakmica kad ne ide nikako. I odlicno receno je to sto nije kriv on sto je ova uprava toliko nesposobna, da je lik glavni igrac kluba sa svoje 33 godine. Degenerici koji vode kolo u sadasnjem Juventusu misle da je igracki vijek 50 godina, i da je jedino bitno imati napadaca, da ce on sve sam zavrsavati.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 okt 2022, 22:42sve se slazemo, ali ne znam cemu konstantni hejt za Cuadrada kad je to nas jedini igrac koji moze pretrcati nekog, predriblati, stvoriti razliku.
nije on kriv sto je doslo do toga da bude glavni igrac u ekipi. U normalnim situacijama od je 5.-6. igrac u ekipi i kao takav je i u ovim godinama odlican.
inace katastrofa prvo poluvrijeme, ali stvarno odlicno drugo, moglo je i vise bit
mada ovakav Empoli nije mjera
Isto tako nesto kontam, da je od Kostica i Cuadrada napraviti jednog igraca...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nikad se nije sporio kvalitet Cuadrada samo sto je covjek trenutno za 45-60 minuta ozbiljnijeg fudbala, a nekad nije ni za toliko, to sto je napisao ultrasstyle_tz sam ja davno pisao. Covjek nije trebao biti starter ni prosle sezone.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Juventinisimo
- Kontakt:
U pravu ste sto se tice Cuadrada...zbog toga nam i jeste ovako kako jeste...kljucna rijec individualno....
Covjeku 34 i radi nesto individualno, zbog toga i igra...isto tako ocekujemo od Marije, Pogbe, Chiese...zbog toga sto nemamo nista drugo..to je veliki problem u Juventusu..Ne mozemo se samo oslanjati na individualnu kvalitetu, a mi to upravo radimo godinama..zbog toga i jeste ovako kako jeste..
Hoce li biti kakvog timskog efekta uskoro? Hoce li ovaj dicni trener sta ukombinovati? Valjda je to njegov posao...On stavlja na tim igrace koji mogu individualno nesto napraviti, ostalo je taraba..Tako mogu i ja, mogu svi..
Godinu i po se vucaramo okolo sa Maxom i corak...nista ni sa cime...onda se neke stvari poklope u jednoj utakmici, i svi kontaju bice bolje, to je to..
Vec slijedeca trehnemo o pod..
Prosle godine sam pisao da halalim Maxu prvu sezonu, kako god zavrsi..ova mora da bude bolja i ocekujem rezultate...trenutno udaramo dno i gore nego prosle godine...
Moramo se pripremiti da ce slijedeca biti kao ova...igraju nam Rabiot, McKennie a vjerovatno ce napustiti klub, mozda i u Januaru..
Obojica igraju solidno, ali na kraju price trazit cemo opet tim slijedece godine...opet slusati price iz naftalina, kako nam je cetvrto mjesto cilj...
Pitanje je hocemo li ove godine ostvariti taj cilj, kako idemo, nisam bas siguran...
Rabiotu je trebalo vremena da se uklopi, uklopio se, igra bolje i bolje, i sta sada?
Ugovor mu nije produzen, niti ga se prodalo, neko ce mu vec ponuditi iz Engleske brdo para i ode on...za nas ostaje nada da ce neko nesto ponuditi u Januaru, da uzmemo sta se uzeti moze..cisto sumnjam da mu produzujemo ugovor sa "vecom" platom..
Vjerujem da ce i McKennie istim putem..
Pobjeda od 4:0 je uvijek lijepa...nije izgledala toliko u prvom poluvremenu, pogotovo da je sta Empoliju uslo...tek bi nastala patnja..
Ostaje da vidimo...pisao sam da ce nakon preuzimanja Maxa 2-3 sezone biti kriticne...jedna i po je vec tu..ocekujem najmanje jos toliko..
Bice zanimljiv i prelazni rok na ljeto..Sandru, Cuadradu, Rabiotu, Paredesu, Mariji, Locatelliju, Miliku, Keanu isticu ugovori/loan
Kako gledam, mi bi njih sve ostavili i potpisali..
Covjeku 34 i radi nesto individualno, zbog toga i igra...isto tako ocekujemo od Marije, Pogbe, Chiese...zbog toga sto nemamo nista drugo..to je veliki problem u Juventusu..Ne mozemo se samo oslanjati na individualnu kvalitetu, a mi to upravo radimo godinama..zbog toga i jeste ovako kako jeste..
Hoce li biti kakvog timskog efekta uskoro? Hoce li ovaj dicni trener sta ukombinovati? Valjda je to njegov posao...On stavlja na tim igrace koji mogu individualno nesto napraviti, ostalo je taraba..Tako mogu i ja, mogu svi..
Godinu i po se vucaramo okolo sa Maxom i corak...nista ni sa cime...onda se neke stvari poklope u jednoj utakmici, i svi kontaju bice bolje, to je to..
Vec slijedeca trehnemo o pod..
Prosle godine sam pisao da halalim Maxu prvu sezonu, kako god zavrsi..ova mora da bude bolja i ocekujem rezultate...trenutno udaramo dno i gore nego prosle godine...
Moramo se pripremiti da ce slijedeca biti kao ova...igraju nam Rabiot, McKennie a vjerovatno ce napustiti klub, mozda i u Januaru..
Obojica igraju solidno, ali na kraju price trazit cemo opet tim slijedece godine...opet slusati price iz naftalina, kako nam je cetvrto mjesto cilj...
Pitanje je hocemo li ove godine ostvariti taj cilj, kako idemo, nisam bas siguran...
Rabiotu je trebalo vremena da se uklopi, uklopio se, igra bolje i bolje, i sta sada?
Ugovor mu nije produzen, niti ga se prodalo, neko ce mu vec ponuditi iz Engleske brdo para i ode on...za nas ostaje nada da ce neko nesto ponuditi u Januaru, da uzmemo sta se uzeti moze..cisto sumnjam da mu produzujemo ugovor sa "vecom" platom..
Vjerujem da ce i McKennie istim putem..
Pobjeda od 4:0 je uvijek lijepa...nije izgledala toliko u prvom poluvremenu, pogotovo da je sta Empoliju uslo...tek bi nastala patnja..
Ostaje da vidimo...pisao sam da ce nakon preuzimanja Maxa 2-3 sezone biti kriticne...jedna i po je vec tu..ocekujem najmanje jos toliko..
Bice zanimljiv i prelazni rok na ljeto..Sandru, Cuadradu, Rabiotu, Paredesu, Mariji, Locatelliju, Miliku, Keanu isticu ugovori/loan
Kako gledam, mi bi njih sve ostavili i potpisali..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Cua 
Uz Danila jedan od drazih igaraca.
Uz Danila jedan od drazih igaraca.
Povreda koji broj, 20 od početka sezone?
Doduse nije neka šteta, očekivano nije nikakvo specijalno pojačanje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Kad procitas sastav,apsolutno nista to nije bolje od Benfice....
Jos kad dodas onog gmaza na klupi,dobijes cirkus gdje ti Empoli ima posjed lopte 65%
Jos kad dodas onog gmaza na klupi,dobijes cirkus gdje ti Empoli ima posjed lopte 65%
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- IlCapitano
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.