UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Razgulit ce ga Oliviera ko macku ...lik je dokazana masinerija ...Ne vidim cime ga Islam moze dobiti i iznenaditi ..
- Madagaskar
Malo je falilo da charles izgubi protiv chandlera i gaethje
Danas ce Islam lagano pobjediti,tu nema sumnje
Danas ce Islam lagano pobjediti,tu nema sumnje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imal ko kakvih linkova da baci

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Samo da Yan razbije O'Malleya
Podapisujem, ironicno je da mi je nekad neko rekao da cu navijati da Yan prebije nekoga, rekao bih mu da je za Jagomira, ali eto nasao se lik odvratniji i od njega

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Dokaza koliko dobar event ide nocas je broj postova na temi danas i jucer
zasto ne postoji sk fight hd lol
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam iskreno, Oliveira je zvijer i sve ali po mom mišljenju bit će to mini iznanađenje večeri ako ovaj uspije pobijediti Islama.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne kontam kako moze biti iznenadjenje ako Sampion koji je pocistio diviziju pobjedi izazivaca koji prije toga nikog ozbiljnijeg nije dobio u diviziji ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:59Ne znam iskreno, Oliveira je zvijer i sve ali po mom mišljenju bit će to mini iznanađenje večeri ako ovaj uspije pobijediti Islama.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lijepo, pogledat cemo borbu pa cemo vidjeti.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:01Ne kontam kako moze biti iznenadjenje ako Sampion koji je pocistio diviziju pobjedi izazivaca koji prije toga nikog ozbiljnijeg nije dobio u diviziji ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:59Ne znam iskreno, Oliveira je zvijer i sve ali po mom mišljenju bit će to mini iznanađenje večeri ako ovaj uspije pobijediti Islama.
Uostalom jel se to nikada nije desilo da je neko pocistio diviziju, pa je onda u sljedecem bio pociscen? Ne shvatam poentu uopste.
⚜️~⚜️~⚜️
Pa ocito ne svatas ...niko ne kaze da ne moze izgubiti al reci da ce biti iznenadjenje da lik koji je sampion pobjedi izazivaca je vec glupost ..cuj iznenadjenje ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:04Lijepo, pogledat cemo borbu pa cemo vidjeti.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:01Ne kontam kako moze biti iznenadjenje ako Sampion koji je pocistio diviziju pobjedi izazivaca koji prije toga nikog ozbiljnijeg nije dobio u diviziji ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:59Ne znam iskreno, Oliveira je zvijer i sve ali po mom mišljenju bit će to mini iznanađenje večeri ako ovaj uspije pobijediti Islama.
Uostalom jel se to nikada nije desilo da je neko pocistio diviziju, pa je onda u sljedecem bio pociscen? Ne shvatam poentu uopste.
Ni meni nije jasno. Oliviera je najopasniji borac u UFC trenutno.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:01Ne kontam kako moze biti iznenadjenje ako Sampion koji je pocistio diviziju pobjedi izazivaca koji prije toga nikog ozbiljnijeg nije dobio u diviziji ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:59Ne znam iskreno, Oliveira je zvijer i sve ali po mom mišljenju bit će to mini iznanađenje večeri ako ovaj uspije pobijediti Islama.
Na podu,sa Islamom na sebi nece moci puno uraditi to je istina. Ali do te situacije ce imati sijaset prilika da ga zavrsi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bum dariush
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta se desava u Iranu?
⚜️~⚜️~⚜️
- Madagaskar
Islam je strasno dominantan,svi najbolji borci su ga izbjegavali
Bilo bi ogromno iznenađenje da charles pobjedi,ali nema od nista od iznenađenja,prejak je islam
Bilo bi ogromno iznenađenje da charles pobjedi,ali nema od nista od iznenađenja,prejak je islam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.