Ne treba ti to Barcelona.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ala je ova liga u khurcu sa konkurencijom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ha ja, čim Xavijeva gospoda razvali nekoga odmah konkurencija ne valja. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Villarreal mi je vazda sumnjiv u ovim utakmicama sa Barcelonom prethodnih 4-5 sezona, likovi uvijek igraju ko zadnji amateri. Asenjo i Rulli primaju neke totalno sumnjive golove.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Naravno, cim Barca pobjeđuje odmah konkurencija ne valja.
Ovaj Viljareal je primio svega 3 komada u dosadašnjih 9 kola, večeras na Campu je primio tricu za poluvrijeme.
Ovaj Viljareal je primio svega 3 komada u dosadašnjih 9 kola, večeras na Campu je primio tricu za poluvrijeme.
Ja to pisem ima vec tri sezone.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 21:53Ha ja, čim Xavijeva gospoda razvali nekoga odmah konkurencija ne valja.![]()
Brat bratu, i naši forsiraju priču o nikad goroj ligi otkako je ne osvajamoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 21:53Ha ja, čim Xavijeva gospoda razvali nekoga odmah konkurencija ne valja.![]()
https://telesport.telegram.hr/analize/p ... va-magija/
Dobra kolumna o tome kako je Monchi sjeb'o Sevilju
Dobra kolumna o tome kako je Monchi sjeb'o Sevilju
There was a gap in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema (before assisting Alaba) by counting his elbow as a part of body he can score with. The incident has been noted and they are working to fix it.
Real Madrid were friendly in their reply saying that "these are mistakes that can happen", but have asked for these mistakes to be prevented in the future as the 'integrity of the league is in question'.
RFEF has sent a letter to Real Madrid leaders saying that Alaba's goal last night was wrongfully disallowed. They claimed it's a mistake from their side and there will be work to prevent it from happening in La Liga again.
The same incident as last night for Alaba's goal vs Elche, happened in the Premier League in Arsenal's first goal vs Liverpool. It's a problem in the VAR technology which will be fixed very
Real Madrid were friendly in their reply saying that "these are mistakes that can happen", but have asked for these mistakes to be prevented in the future as the 'integrity of the league is in question'.
RFEF has sent a letter to Real Madrid leaders saying that Alaba's goal last night was wrongfully disallowed. They claimed it's a mistake from their side and there will be work to prevent it from happening in La Liga again.
The same incident as last night for Alaba's goal vs Elche, happened in the Premier League in Arsenal's first goal vs Liverpool. It's a problem in the VAR technology which will be fixed very
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislim da su oni pored Barce i Reala jedini klub u Spaniji koji radi po socios modelu.
Oj Carvajala i pokusaja da napravi offside 
Majko mila sta je ovo 
Valverde preš'o igricu.
Remember, remember the 5th of November.
Dobar ovaj Madridski Sergio Roberto, Top3 na svijetu, a možda i BDO ako nastavi ovako.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Auh...Balisticni Valverde 
Najbolji vezni na dunjaluku, koliko pokriva terena i koliko radi u odbrani i opet stigne ovakvu bombu ispalit
Najbolji vezni na dunjaluku, koliko pokriva terena i koliko radi u odbrani i opet stigne ovakvu bombu ispalit
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ova španska La liga sve slabija iz sezone u sezonu. Dovoljno je vidjeti Sevillu na šta je spala i sve bude jasno. Ali bitno je navijački posmatrati dešavanja u istoj. Bitno je da su Real i Barca na vrhu.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 22 okt 2022, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Shategabri
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije ti Barca na vrhu, i ona je propala.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Don Carlo je najbolji trener svijeta, mozda nije kreativan kao Pep, ali covjek se toliko prilagodi svemu sto vidi na terenu i uvijek povuce prave poteze koji u 99% slucajeva okrenu tekmu u njihovu korist, genijalac od trenera.
Fede Valverde, nemam komentara, ajd sto lik ima motor u guzici za 2 igraca i sto je jak u svakom segmentu igre, nego uz ima sut kakav WC napadaci mogu sanjati - valjda je sad jasno zasto su u onom jednom interviewu Vini i Rodrygo rekli da je Valverde daleko bolji i precizniji suter od njih, kakva bomba covjece
Fede Valverde, nemam komentara, ajd sto lik ima motor u guzici za 2 igraca i sto je jak u svakom segmentu igre, nego uz ima sut kakav WC napadaci mogu sanjati - valjda je sad jasno zasto su u onom jednom interviewu Vini i Rodrygo rekli da je Valverde daleko bolji i precizniji suter od njih, kakva bomba covjece
- Shategabri
Koja onda nije propala? Šta reći za fudbalsku nba? Redovno od španskih klubova dobijaju po tamburi.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: signalidunapark i 17 gostiju.