Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
- Avanti1926
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam ovo ispratio, izvinjavam seh1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 22:24Kako misliš niko?Avanti1926 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 22:14Željo je najveće iznenađenje lige, ovo niko od njih nije očekivao da će ovakve rezultate praviti, i potpuno zasluženo su na trećem mjestu, međutim i dalje sam mišljenja da je sve to što se dešava oko njih samo trenutno i da je pitanje vremena kada će krenuti nizbrdo, jednostavno mislim da nemaju ni ekipu, ni trenera, s kojim bi duži period mogli ostvarivati bolje rezultate.![]()
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:19Ako sezona bude regularna i ne bude sudijskih majstorija, onda mislim da niko jos nije spreman da zaustavi Zrinjski.
Sarajevo i Borac su se pojačali i mogli bi smanjiti razliku, ali jos uvijek nedovoljno.
Sezona bi stvarno mogla biti zanimljiva ako je sudije ne upropaste.
Svim klubovima bi nekako cilj trebao biti da osvoje titulu zasluženo na pošten i sportski način, kao npr. Zrinjski ove sezone. Satisfakcija je u tom slučaju potpuna.
A ako pričamo o klubovima koji bi mogli prebaciti očekivanja, to bi mogao biti Željo.![]()

Gdje god da igra, ovu ligu će prekucat jer ima vremena 3 mjeseca da se pripremi. Doveli ste igrače iz Tuzle, navikali ste do ko da su iz Reala došli, mislim ono, de malo. Čuj samo vi izgubili bodove, a mi nismo jel? Haha smiješan si frajko, ne vrti se svijet samo oko vas lijepi mojfks74 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 22:30Gdje igra taj Ara ?riGonTM je napisao/la: ↑22 okt 2022, 22:17Čuj ne znamo kako pobijedimo... vas boli to što imate sve moguće da sklapate ekipu, doveli ste koga ste htjeli i opet po jačini imate ekipu kao i mi, a mi smo po vama "ugašeni". Ni svjesni niste koliko nam je ekipa dobra, na zimu kad dođe Ara bit će još druga priča, a do tad pozdrav komšinice iz 2. lige FBiH - Centar.![]()
Budi realan, dobili ste neke bodove i sami ne znate kako. Isto što smo mi izgubili neke bodove koje smo trebali dobiti. Liga je takva da se to brzo može sve preokrenuti.
![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Sreću treba i zaslužiti, vi ste trenutno bliži ispadanju, nego tituli. Doveli polovnjake, istrošene igrače i pričaju o nekom fudbalu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
I Zeljo je iskasapljen u Trebinju, izgleda Leotar mora ostatiMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:23Ovo danas sto je Drazen Maric odradio u Trebinju, ne da je za suspenziju, nego je za zatvor. Jazavac obicni, sramota da sebe uopce naziva sucem
Ali ajde ako nista, barem su decki imali toplu vodu na kraju
-
- Kontakt:
Treba ovde napomenuti da je Zeljo u ova tri kola drugog djela odigrao sve derby i teske utakmice. Zrinjski, Siroki, Velez a slijede Tuzla, Borac, Sarajevo i Posusje. Ako Zeljo se zadrzi u top3 do kraja polusezone, bit ce to fenomenalno.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kad će ti reflektori u Trebinju?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kazu na srecu,bez igre itd?
Posto toliko spominju te pobjede od 1:0 da analiziramo malo
Leotar-Zeljo 0:1 dominacija od prve do zadnje minute,uz katastrofalno sudjenje trebalo biti i ubjedljivije
Zeljo-Igman 1:0 nisu presli centra nikako
Zeljo-Sloga 1:0 dva puta gosti presli centar
Zeljo je izgubio bodova mnogo zbog kretena od trenera protiv Sirokog,Leotara i Slobode
Apsolutno smo zasluzeno ovdje gdje jesmo
Leotar-Zeljo 0:1 dominacija od prve do zadnje minute,uz katastrofalno sudjenje trebalo biti i ubjedljivije
Zeljo je izgubio bodova mnogo zbog kretena od trenera protiv Sirokog,Leotara i Slobode
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zaboravio si da je molio Velez da odigraju X u Doboj Kaknju da oni idu u Evropu a vi da izvisite, sto je i Musija potvrdio pa ga izbacise iz lige zbog licence !brig je napisao/la: ↑22 okt 2022, 22:03Bola imate najbolju ekipu i skuplju od ŠB jedno 5x. I zaluzeno ste tu gdje jeste i ko vam je rekao ista!? Pricam o đubretu Beusu koji zavrsava u duetu sa Vicom i ostale tekme Širokog. Podmeću nam se suci koji nas kradu protiv Igmana na Pecari. Šta imamo komentirat vise uopce? Jer je Beusov cilj da Široki ne postoji i da ga sroza sto vise. To znaju i ptice na grani to je i pokazao u koroni kad nije htio kup igrat da bi Borac igrao Europu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:06Zadnji put vam Beus nije smetao da predjete centar jazavac jedan isfrustrirani,vidi se da smo vam komplekse nabili kao onim pijacarima![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da imamo normalnog trenera, imali bi jos bar dvije pobjede vise na kontu, ali nemamo jbg - vec imamo ludog Mulalica kojeg moramo trpiti i njegove fix ideje koje ni on sam ne razumijeGIBRA je napisao/la: ↑22 okt 2022, 23:17Kazu na srecu,bez igre itd?

Ne moze kod nas bruda nista bez patnjelet3 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 00:22Da imamo normalnog trenera, imali bi jos bar dvije pobjede vise na kontu, ali nemamo jbg - vec imamo ludog Mulalica kojeg moramo trpiti i njegove fix ideje koje ni on sam ne razumijeGIBRA je napisao/la: ↑22 okt 2022, 23:17Kazu na srecu,bez igre itd?
Apsolutno smo zasluzeno ovdje gdje jesmo![]()

Ja uvijek obolim i sve me presječe kad krene sa izmjenama,hvala Bogu veveras je bio normalan pa je i lijepo na kraju ispalo
Na zimu napadac dobar i veznjak pa da se potucemo gore

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E jesi izanalizirao.GIBRA je napisao/la: ↑22 okt 2022, 23:17Kazu na srecu,bez igre itd?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Joj Želje što se uzdigao majko mila. Doduše razumljivo ljudi deceniju čitavu ne mogu da se sastave kako treba. Polako doći će sve na svoje. Niko ne pominje da konkurenti 11-12 utakmica svaku utakmicu igraju u gostima dok je Željo klasična domaćinska ekipa kao i većina ostalih.
Da se nisu renovirali travnjaci Borac , Tuzla, Sarajevo i Velež bi imali po 6-7 bodova više, pa bi Željo opet bio tamo gdje mu je realno i mjesto.
Al' nek uživaju ljudi, nisu na poziciji za evropu svaki dan, nego svakih 4-5 godina.
Da se nisu renovirali travnjaci Borac , Tuzla, Sarajevo i Velež bi imali po 6-7 bodova više, pa bi Željo opet bio tamo gdje mu je realno i mjesto.
Al' nek uživaju ljudi, nisu na poziciji za evropu svaki dan, nego svakih 4-5 godina.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
A šta fali terenu u Zenici ?
Odličan teren za našu ligu, razumijem Velež, Tuzlu, Borac što se žale na teren, jer su stvarno katastrofalni tereni kad je lijepo vrijeme, a kamoli kad kiša padne.
Posjeta vam je ko da je Zenica na kraj svijeta, ne sat vremena od Sarajeva. Kad se pomirite sa činjenicom da ste od 12 klubova, 7 na tabeli, možda vam lakše bude.
Odličan teren za našu ligu, razumijem Velež, Tuzlu, Borac što se žale na teren, jer su stvarno katastrofalni tereni kad je lijepo vrijeme, a kamoli kad kiša padne.
Posjeta vam je ko da je Zenica na kraj svijeta, ne sat vremena od Sarajeva. Kad se pomirite sa činjenicom da ste od 12 klubova, 7 na tabeli, možda vam lakše bude.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Uzdigli se, a tjeramo Edisa, Beganovica, Becu, kritikujemo redovno njegove ideje i izmjene, nismo zadovoljni sa puno stvari u ekipi, ali smo se fol “uzdigli”.
Trenutno imamo igrace koji cijene ono sto imaju, rade kako bi sebe prodali, svjesni su gdje su i kakva je situacija u klubu, ali se ne predaju. Negdje smo dobili gdje mozda nismo ocekivali, negdje smo popusili gdje nismo trebali, a na kraju smo vjerujem i vise nego zadovoljni.
Trenutno imamo igrace koji cijene ono sto imaju, rade kako bi sebe prodali, svjesni su gdje su i kakva je situacija u klubu, ali se ne predaju. Negdje smo dobili gdje mozda nismo ocekivali, negdje smo popusili gdje nismo trebali, a na kraju smo vjerujem i vise nego zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.