Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
ne znam jel me iznervirala odavno utakmica ko ova
soton ti skine bodove na najgori mogući način, ne svira ti čist penal u prvom i ekipa generalno u qrcu cijelu tekmu
jesus ima učinka ali je smiješan prema golu, šeprtljav
kita djeluje tako arogantno kao da je benzemi rame uz rame a ustvari je najobičnija krampa koja igra a ni sam ne zna kako
soton ti skine bodove na najgori mogući način, ne svira ti čist penal u prvom i ekipa generalno u qrcu cijelu tekmu
jesus ima učinka ali je smiješan prema golu, šeprtljav
kita djeluje tako arogantno kao da je benzemi rame uz rame a ustvari je najobičnija krampa koja igra a ni sam ne zna kako
Al ako me ista nervise vise nego kad treneri umisle da su pametniji nego sto jesu. Sta Arteta vise glumi sa Japancem na lijevoj strani?
Cemu izvodjenje Martinelija za Nketiaha, a Jesus igra ko qurac cijelu tekmu, i jos logicno napadac za napadaca?
Znaci nepotrebno neko qurcenje
Cemu izvodjenje Martinelija za Nketiaha, a Jesus igra ko qurac cijelu tekmu, i jos logicno napadac za napadaca?
Znaci nepotrebno neko qurcenje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Yebote zivot prvi remi u sezoni i odma belaj neki ,steta za dva boda ali idemo dalje ,bit ce jos ovakvih utakmica ,pa City je City pq mu se desi neko Soton,uz to mi smo danas bili potanki .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zasto je Anemija ostao na terenu toliko dugo...ubaci nelsona bilo koga kad čovjek ne igra kao da imamo crveni
ama stoji sve to, ali danas smo zakinuti i to debelo
ćaleta car se igrao WWE sa Jesusom, penal nismo dobili koji je više nego očigledan bio, sa dvije ruke držiš igrača kojem je otvoren put prema golu, ne smijem da zamislim šta bi pokazao našem igraču da je obrnuta situacija
kasne izmjene, vieira uletio u vatru nikakav i hladan, Martinelli letio vani a Jesus nije mogao ništa odbrani sotona, jedini Martinelli nekako probijao prodorima
Nketiah je beskorisna izmjena, smiješan igrač
ćaleta car se igrao WWE sa Jesusom, penal nismo dobili koji je više nego očigledan bio, sa dvije ruke držiš igrača kojem je otvoren put prema golu, ne smijem da zamislim šta bi pokazao našem igraču da je obrnuta situacija
kasne izmjene, vieira uletio u vatru nikakav i hladan, Martinelli letio vani a Jesus nije mogao ništa odbrani sotona, jedini Martinelli nekako probijao prodorima
Jer cijeli oktobar se igra u leru, da ne kazem lose. Ovo je prvi put da rezultat pokaze. Ne iskoristavamo sanse uopste, uglavnom Jesus ali on i dalje igra kao da ima u ugovoru da mora igrati.
Moglo se dobiti, a nije. U ovakvoj konkurenciji to je smrt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svakako, al obje tvrdnje su tacne. I sudija nas je unistavao cijelu utakmicu i bili smo bas letargicno.AA23 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:04ama stoji sve to, ali danas smo zakinuti i to debelo
Prosto je nevjerovatno da makar reziser nije vratio snimal kod onog potencijalnog penala nad Tierneyem. Ono jos nisam vidio
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Opušteno momci, moralo je i ovo jednom doći, idemo dalje, glavu gore 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja sam danas malo razocaran bio, a i ima par stvari koje su vidljive vec 2-3 meca.
1. Dobro bi nam doslo da Jesus napokon opet pocne zabijati. Previse me podsjeca sve na Lacazetta i Aubu, tj te neke periode bez golova
2. Pad forme je vidljiv vec tih par meceva. Danas nismo izvukli sto smo mogli
3. Saka, Martinelli i Jesus stalno igraju, umor
4. Odegaard igra toplo-hladno
5. Jesus i Saliba nisu danas zute ocistili, sto bi moglo lako znaciti da ne igraju protiv Chelsea. Zasto to nije sredjeno danas?
6. Zasto Tierney ne igra kad je spreman?
Naravno ima i dobrih stvari, ali vec ovih par meceva se vidi pad forme i koncentracije u nekim momentima. Nadam se da ce okrenuti na bolje sad opet!
1. Dobro bi nam doslo da Jesus napokon opet pocne zabijati. Previse me podsjeca sve na Lacazetta i Aubu, tj te neke periode bez golova
2. Pad forme je vidljiv vec tih par meceva. Danas nismo izvukli sto smo mogli
3. Saka, Martinelli i Jesus stalno igraju, umor
4. Odegaard igra toplo-hladno
5. Jesus i Saliba nisu danas zute ocistili, sto bi moglo lako znaciti da ne igraju protiv Chelsea. Zasto to nije sredjeno danas?
6. Zasto Tierney ne igra kad je spreman?
Naravno ima i dobrih stvari, ali vec ovih par meceva se vidi pad forme i koncentracije u nekim momentima. Nadam se da ce okrenuti na bolje sad opet!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
A ona izjava o Saki i 70 utakmica je preglupa. Ne tako davno ista ta logika je uništila Sančeza. Od WC igrača je došao do mrtvog prosjeka. Koliko god mladi bili, jednostavno se vide teške noge. Cijelo druo poluvrijeme smo bili posmatrači. Gledali smo kako utakmice odmiče od nas
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fali ti odvaljena atleta gore u napadu koji će golove zabijati i biti prijetnja u zraku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni baca da se svjesno forsira da Jesus dolazi do centra po loptu i onda nazad, jel to utiče na njegov performans u napadu?
Arteta nije famozan da mu napadači trpaju nešto aman zaman, više su to ovi svi drugi nego napadač, tako da možda me ni ne čudi ova stanka Jesusovih golova, imao je prilike, samo nekako svi profitiraju osim napadača u ovom sistemu, ne znam šta je problem.
Drugi problem je da nam fali neko konkretan i jak u napadu pored Jesusa, bar da se rotiraju, Nketiah je umišljen do nebesa a ništa konkretno ne nudi na terenu.
Srećom kiksali su i Spursi, Čelzi remizirao sa Junajtedom, Liverpool kiks, samo City uzeo bodove, nama svakako glavni cilj je LP tako da sve u svemu nije loše, ali vide se problemi koji nadam se neće nastaviti ovim tokom.
Arteta nije famozan da mu napadači trpaju nešto aman zaman, više su to ovi svi drugi nego napadač, tako da možda me ni ne čudi ova stanka Jesusovih golova, imao je prilike, samo nekako svi profitiraju osim napadača u ovom sistemu, ne znam šta je problem.
Drugi problem je da nam fali neko konkretan i jak u napadu pored Jesusa, bar da se rotiraju, Nketiah je umišljen do nebesa a ništa konkretno ne nudi na terenu.
Srećom kiksali su i Spursi, Čelzi remizirao sa Junajtedom, Liverpool kiks, samo City uzeo bodove, nama svakako glavni cilj je LP tako da sve u svemu nije loše, ali vide se problemi koji nadam se neće nastaviti ovim tokom.
Ma kod Jesusa meni je problem što mu lopta ne ulazi u mrežu, ništa više. Dva zicera je juče promašio, tj golman mu odbranio i tu se priča završava. Da nije u šansama pa hajd
Pa i jeste mu najveca mana sto nije neki finiser.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dovedite Ronalda
⚜️~⚜️~⚜️
Ako se baci onda je penal?
A Saka koji je dobio žuti za nesto gdje je postojao kontakt?
Ovo nisu čista posla
Dva grafikona koja najbolje slikovito pokazuju ono sto svi vidimo. Kad ne vodimo, najbolji smo tim u ligi. Cim se povede, gotovo. Gasi mjesalicu motaj kablove. Mentalitet da se protivnik ubije nogama jednostavno ne postoji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.