Ma jok, napisah cisto da bi mi ti odgovorio, bez obzira sto se tebi nisam obracao. Nisam dugo cuo nista od tebe a nedostaju mi tvoji postovi puni informacija.FCS-FCS je napisao/la:Pa ja, i Rascic je igro na grbi i naravno nezapazenu ulogu...pa je Obuca bio ..opet nezapazen , znaci...odvadi loma i polahkoStole iz Bora je napisao/la:Bez nekakvih losih namjera, samo da napomenem da je i Jahović je igrao na Grbavici kao i Ihtijarević ali ne toliko zapazenu ulogu.FCS je napisao/la:Ma ja, nevljaju nam Jahović i Hamza a valja Ihtijarević koji je igrao na Grbavici, ali on je veliki pitar. Valjaju Obuća i Avdić vječiti povratnici. Pitarluk
ne kontam jel to ti nama kazes ako nisu na grbi bili (bilo koji od igraca) nesto posebno zapazeni da ne valjaju kao igraci ili si napiso da tek nesto napises
Covjek je napisao kako ne valja Jahovic (ironicno) a kako valja Ihtijarevic koji je igrao na Grbavici. Samo sam dodao da je i Jahovic igrao na Grbavici kad je vec to spomenuo. O tome kakvi su njihovi igracki kvaliteti nisam progovorio i nisam imao namjeru.
Samo opusteno, ima i onih kojima nije cilj svadja po forumima. Nemoj se odmah uznemiravati, stariji si covjek, moze ti pozliti ..
Idem ja da ne smetam na temi ..