FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 150

GIBRA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GIBRA » 23 okt 2022, 20:12

Hansestadt je napisao/la:
23 okt 2022, 20:07
Kako je lijepo pogledati izvjestaj 1921. Osjeti se ta lijepa familijarna atmosfera medju legendama, bivsim igracima, trenerima. Bas ugodno pogledati.
Za razliku od perioda 2018-2020 konačno se osjeti ljubav,sloga i jedinstvo medju navijačima,trenerima,igračima na terenu.
Svi su tu za Zelju,igraci daju sve od sebe na terenu,a navijaci sve od sebe na tribinama.
Za razliku od proslih godina konacno je lijepo gledati Zelju i cekati nase utakmice :bih:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 23 okt 2022, 20:15

ova utakmica je bila pod moranje, nije bekrić džabe prije tekme na sav glas trubio i govorio da moraju dobiti kako znaju i umiju, iskreno nisam očekivao pobjedu, neriješeno da, ali pobjeda tu i tamo, pogotovo jer nam je jelić sudio, amar je dokaz da se skroz pogubio, i kao čovjek i kao trener, jednostavno nije to više onaj stručnjak koji je bio nekada, a čovjek još manje, velež loš, bezidejan, ni snage ni volje za nešto, a mi upravo momački na snagu i na volju

naredni period narodski rečeno nam je ni na nebu ni na zemlji, iščekivanje i očekivanje, nadamo se najboljem, ono što me iritira jeste ne oglašavanje iz kluba po pitanju plaćanja poreza i potencijalnoj zapljeni imovine, sve to je prolongirano na period od šest mjeseci, ne samo nama, već i torpedu i zrinjskom, jer upravo zrinjski je preko denisa lasića i hdz-a zatražio prolongiranje plaćanja poreza za šest mjeseci, što je vlada fbih i prihvatila, tim oglašavanjem bi začepili usta pojedinim medijima i kvazi novinarima, a ovako im se daje prostora za spinovanje i manipulisanje

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 23 okt 2022, 20:16

blueDBR je napisao/la:
23 okt 2022, 17:31
I avazu se najebem majke mile isto ko i faktoru, clanak samo da se popljuje, nikakvog istrazivanja i nicega
Evo sad pogledah avazov clanak hahahahha, ono pisao neki uhljup kojem smo cir na zeludcu nabili jucerasnjom pobjedom. Ono novinara nije vidjelo, klasican primjer nekog ko mora zadovoljiti formu napisanij clanaka...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 okt 2022, 20:17

Vidim da su Ali Pasic i Mucaj bili na klupi. Mozda su to neki mladi igraci uz Kobasevica koje se racuna za narednu sezonu?

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 okt 2022, 21:22

Mrcina1921 je napisao/la:
23 okt 2022, 20:15
ova utakmica je bila pod moranje, nije bekrić džabe prije tekme na sav glas trubio i govorio da moraju dobiti kako znaju i umiju, iskreno nisam očekivao pobjedu, neriješeno da, ali pobjeda tu i tamo, pogotovo jer nam je jelić sudio, amar je dokaz da se skroz pogubio, i kao čovjek i kao trener, jednostavno nije to više onaj stručnjak koji je bio nekada, a čovjek još manje, velež loš, bezidejan, ni snage ni volje za nešto, a mi upravo momački na snagu i na volju

naredni period narodski rečeno nam je ni na nebu ni na zemlji, iščekivanje i očekivanje, nadamo se najboljem, ono što me iritira jeste ne oglašavanje iz kluba po pitanju plaćanja poreza i potencijalnoj zapljeni imovine, sve to je prolongirano na period od šest mjeseci, ne samo nama, već i torpedu i zrinjskom, jer upravo zrinjski je preko denisa lasića i hdz-a zatražio prolongiranje plaćanja poreza za šest mjeseci, što je vlada fbih i prihvatila, tim oglašavanjem bi začepili usta pojedinim medijima i kvazi novinarima, a ovako im se daje prostora za spinovanje i manipulisanje
Pusti se ba suplje,nego reci nam šta je s Amerikancima. Nemaš nigdje nista da pročitaš 1921 jelde?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 okt 2022, 21:55

Je li realno da s Tuzlom igramo u ponedjeljak u 1?

Mislio sam da ne može gore od utakmice u Doboju kod Kaknja petkom u 1 kad je corona harala, ali sam se ipak prešao, čestitam Savezu na ovako idiotskom terminu :clap:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 23 okt 2022, 22:21

Ne znam da li je tacno ovo sto avaz pise,al znam gdje ima dima tu ima i vatre.
Mi navijaci bi se trebali organizovati kao i za vecinu stvari,ubjedjen sam da bi bilo 3000-4000 navijaca koji bi mogli izdvajati mjesecno po 10KM i da pocnemo vracati dug poreznoj. To bi olaksalo i ulazak investitoru a i klub bi prodisao koliko toliko.
Molim te carapice ti mi nista ne odgovaraj na ovo da ti se ne bi naj... mame

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 23 okt 2022, 22:30

:urnebes: :urnebes:
Željezničar za život cijeli!

Tanguy87
Kontakt:

Post Postao/la Tanguy87 » 23 okt 2022, 22:33

anonimni je napisao/la:
23 okt 2022, 21:55
Je li realno da s Tuzlom igramo u ponedjeljak u 1?

Mislio sam da ne može gore od utakmice u Doboju kod Kaknja petkom u 1 kad je corona harala, ali sam se ipak prešao, čestitam Savezu na ovako idiotskom terminu :clap:
Mislim da je u pola 3 utakmica.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 okt 2022, 22:46

Imaš pomjeranje sata sljedeći vikend, a u Srebreniku nema reflektora pa mislim da je pola 3 kasno :mrgreen:
Znam da su iz kluba objavili da se igra u ponedjeljak, na SofaScoreu već stoji 1 a obzirom na to pomjeranje poslije pola 2 kontam da nema šanse da počne

slika

Kad god počela, sjeme im se zatrlo, nastavljaju s kasapljenjem i na ovaj način od prošle sezone
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 okt 2022, 22:49

anonimni je napisao/la:
23 okt 2022, 22:46
Imaš pomjeranje sata sljedeći vikend, a u Srebreniku nema reflektora pa mislim da je pola 3 kasno :mrgreen:
Znam da su iz kluba objavili da se igra u ponedjeljak, na SofaScoreu već stoji 1 a obzirom na to pomjeranje poslije pola 2 kontam da nema šanse da počne

slika

Kad god počela, sjeme im se zatrlo, nastavljaju s kasapljenjem i na ovaj način od prošle sezone
Kompletni idioti, prvo što su Zrinjskom dopustili da odgode 4-5-6 utakmica na početku sezone i evo sad recimo mi igramo u ponedjeljak zato što TC igra sa Zrinjskim u srijedu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 23 okt 2022, 22:59

anonimni je napisao/la:
23 okt 2022, 22:46

slika

Onda protiv Borca u petak ko da gledam 😂😂😂
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 24 okt 2022, 00:05

Kako nam je neizvjesno. Zar nisi ti neki dan nagovjestavao i blago dizao euforiju nekim milionima i slicnom. Iznosio prve korake po dolasku Eldina.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 okt 2022, 00:20

BarbareZeljin je napisao/la:
24 okt 2022, 00:05

Kako nam je neizvjesno. Zar nisi ti neki dan nagovjestavao i blago dizao euforiju nekim milionima i slicnom. Iznosio prve korake po dolasku Eldina.
Hrasno varira ko tlak i uvijek kao vegeta.

Jeste citali vi forum u dane pravljenja istocne tribine, jedino ako ste novi na forumu pa nemate blage onda mogu razumiti vase ibrecenje njegovim postovima.

On topic
Toliko :kuknjava: o napadacima (posebno Dzenisu) ali ljudi nisu dobili upotrebljivih lopti koliko bi trebali dobiti jer sablja ima ho-ruk taktiku
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 24 okt 2022, 06:17

Iskreno s ovakvom formom kakvu ima City, možemo ih glat dobit baš onako na borbu jer će takva utakmica i bit… treba ih stisnut umorne od Zrinjskog !

slika

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 24 okt 2022, 06:44

Ejnur je napisao/la:
23 okt 2022, 22:21
Ne znam da li je tacno ovo sto avaz pise,al znam gdje ima dima tu ima i vatre.
Mi navijaci bi se trebali organizovati kao i za vecinu stvari,ubjedjen sam da bi bilo 3000-4000 navijaca koji bi mogli izdvajati mjesecno po 10KM i da pocnemo vracati dug poreznoj. To bi olaksalo i ulazak investitoru a i klub bi prodisao koliko toliko.
Molim te carapice ti mi nista ne odgovaraj na ovo da ti se ne bi naj... mame
Tako je Ajnure slažem se. Ti i 3999 po cvaju bolje,organizuj to

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 okt 2022, 06:49

Siroki je bio umoran od Zrinjskog :kafa: pa sta bi?
Nije znacilo nista, svi timovi (BiH) imaju posebnu motivaciju protiv nas narocito kad igraju “kuci”.

Valjda vise skonta ovo za dzenisa, mislim nema smisla jer lik se kritikuje s razlogom ali to nije njegova prirodna pozicija. Ovaj navalio ko tele na šarena vrata.

Stila se uspavao, mozda je umoran jer ovaj samo rotira napadace ili ako nesto mora, inace trosi igrace samo tako.
Santos je procitan ali opet nekako prodje jos samo da zavrsnicu popravi.
Galic valjda se dohaviza.
Sto se tice Malica nije lose odigrao cak sta vise bio je ok.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2022, 07:28

Brkooo je napisao/la:
23 okt 2022, 13:47
Procitao sam nesto sto mi je prije utakmice bas zaparalo oci. Par postova "nasih" navijaca koji prizeljkuju poraz kako bi otjerali Mulalica. Ne shvatam kako neko moze prizeljkivati poraz klubu za koji navija. To je dno dna. Ja prvi nisam za Mulalica, vec sam napisao i razloge ali mu zelim sve najbolje u sportskom smislu, sve dok je na klupi Zelje..
E vidiš, nijedan, ali nijedan od onih koji su graktali po temi nakon Širokog, se nije oglasio poslije Veleža. Zato ih zovem orangutani jer bolje ne zaslužuju.

Od ovih 15 utakmica, smo možda dvije ili tri odigrali loše i nema utakmice za kojom trebamo žaliti. Protiv Zrinjskog nismo zaslužili poraz, promašili smo nemoguće, a ostalo je sve bilo manje više realno.

Edisa treba ostaviti par godina i kao jedini cilj mu postaviti plasman u Evropu, kroz kup ili prvenstvo svejedno je. Dok se neke druge stvari ne poslože. On je pravi trener za Želju koji je u ovakvoj finansijskoj situaciji. Tu su oko njega Bogićević, Hasagić, Alihodžić, nadam se da će i Bekrić ostati u klubu, pa i Štila kad završi sa fudbalom, i to je to.

Sve će biti lakše kad, i ako, Uprava odradi svoj dio posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 24 okt 2022, 07:52

Virtu4l je napisao/la:
24 okt 2022, 07:28
Brkooo je napisao/la:
23 okt 2022, 13:47
Procitao sam nesto sto mi je prije utakmice bas zaparalo oci. Par postova "nasih" navijaca koji prizeljkuju poraz kako bi otjerali Mulalica. Ne shvatam kako neko moze prizeljkivati poraz klubu za koji navija. To je dno dna. Ja prvi nisam za Mulalica, vec sam napisao i razloge ali mu zelim sve najbolje u sportskom smislu, sve dok je na klupi Zelje..
E vidiš, nijedan, ali nijedan od onih koji su graktali po temi nakon Širokog, se nije oglasio poslije Veleža. Zato ih zovem orangutani jer bolje ne zaslužuju.

Od ovih 15 utakmica, smo možda dvije ili tri odigrali loše i nema utakmice za kojom trebamo žaliti. Protiv Zrinjskog nismo zaslužili poraz, promašili smo nemoguće, a ostalo je sve bilo manje više realno.

Edisa treba ostaviti par godina i kao jedini cilj mu postaviti plasman u Evropu, kroz kup ili prvenstvo svejedno je. Dok se neke druge stvari ne poslože. On je pravi trener za Želju koji je u ovakvoj finansijskoj situaciji. Tu su oko njega Bogićević, Hasagić, Alihodžić, nadam se da će i Bekrić ostati u klubu, pa i Štila kad završi sa fudbalom, i to je to.

Sve će biti lakše kad, i ako, Uprava odradi svoj dio posla.
👍🏽👍🏽👍🏽

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 24 okt 2022, 08:37

Tu su oko njega Bogićević, Hasagić, Alihodžić

:wtf: :wtf: :wtf:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 20 gostiju.