Ne mora svako biti dobar u matematiki.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zbog toga sudije kartoniraju u svakoj tekmi Posušje i Siroki Brijeg sa loše odluke. Zrinjski je glavni projekat HDZa i Beus je glavni medju glavnim u Savezu. Zato ulagaju za Zrinjski isto što Dodik ulaga za Borac, a svi ostale klubove iz RSa nemaju pare za struju i vrucu vodu. Vi neće te bijezati 30 bodova ko kaze da neće te po ušima dobit protiv Tuzle i Siroki Brijeg?Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 19:39Beus vam svima lani sa sudijama pobjegao 40 bodova a ove godine ce 30 .
Ne mogu vjerovat da netko usporedjuje utakmice Zrinjskog sa onima od Borca ali eto to je ona cista ljubomora i kompleks stanje.
Lani je osvojena najcisca titula u povijesti BIH ali eto Beus je pogurao.![]()
-
- Kontakt:

Pisati ne znaš ali zato si ekspert za pumpanje cijena invalidima.
Željezničar za život cijeli!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Prsle mi oci da shvatim sto si napisaoHarise je napisao/la: ↑24 okt 2022, 21:41Zbog toga sudije kartoniraju u svakoj tekmi Posušje i Siroki Brijeg sa loše odluke. Zrinjski je glavni projekat HDZa i Beus je glavni medju glavnim u Savezu. Zato ulagaju za Zrinjski isto što Dodik ulaga za Borac, a svi ostale klubove iz RSa nemaju pare za struju i vrucu vodu. Vi neće te bijezati 30 bodova ko kaze da neće te po ušima dobit protiv Tuzle i Siroki Brijeg?Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 19:39Beus vam svima lani sa sudijama pobjegao 40 bodova a ove godine ce 30 .
Ne mogu vjerovat da netko usporedjuje utakmice Zrinjskog sa onima od Borca ali eto to je ona cista ljubomora i kompleks stanje.
Lani je osvojena najcisca titula u povijesti BIH ali eto Beus je pogurao.![]()

Ok,upravu si.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ako je matematiki onda je i posušije
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zašto, ime kluba i generalnog sponzora na šalu? Nema potrebe.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 okt 2022, 16:58
Joooj imam i ja Željin šal na kojem piše SDA.. ne znam šta da radim sa njim da li da spalim ovo što piše SDA ili...
Ima neko prijedlog?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Spalis ga komplet..Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 okt 2022, 16:58
Joooj imam i ja Željin šal na kojem piše SDA.. ne znam šta da radim sa njim da li da spalim ovo što piše SDA ili...
Ima neko prijedlog?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na kakvim je ovaj frajer drogama, Hodzic najbolji igrač lige,plus ima jak CV i prije, subhanAllah.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad se je prije 2 godine osnovalo ono udruzenje, da se sudijskim "greskama" stane u kraj niko sa predznakom šahovnice, a ni Vicini (logično) nisu htjeli podrzati.
Sad nek ih karaju ki ih ebe dvolične

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Forumski zukanovic je i definitivno najveci klaun medju pitarima, te zbog toga momku treba odati veliko priznanje. Takva konkurencija a takva dominacija. 

-
- Kontakt:
Nije me bilo danas pa nisam stigao ovo da kazem...
Želim da čestitam 76. rođendan manjem sarajevskom klubu, 25 koraka ispred vas u svakom smislu!
U čast rođendana vašeg, napušite se ku*ca našeg!
Sportski pozdrav.
Želim da čestitam 76. rođendan manjem sarajevskom klubu, 25 koraka ispred vas u svakom smislu!
Sportski pozdrav.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovako nešto?Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:42Nije me bilo danas pa nisam stigao ovo da kazem...
Sportski pozdrav.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kakva je ovo mogućnost da se derbi odogdi za proljeće??
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Igraju naši na kvarnjaka, misle da će Žejkan biti rahmetlija do tada.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nek se igra na Grbavici svaki derbi.
Vole oni našu pjesmu prepjevati, iskopirati, isto srbi, još malo pa će bit da mi njima krademoHordasOdMalena je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:48Ovako nešto?Jugjesamojedan je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:42Nije me bilo danas pa nisam stigao ovo da kazem...
Sportski pozdrav.![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma na našem forumu, spominju tu opciju. Mislim nema smisla da se odogdi, iskreno nijedan valjan razlog za to nema
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
da nam zeljkan kidise u najgorim mukamaJugjesamojedan je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:42Nije me bilo danas pa nisam stigao ovo da kazem...
Sportski pozdrav.
pa makar to bilo u preostalih 25 koraka
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
E zamisli Beganović ima veću vrijednost nego Santos
Bravo Zuka majstore…
Bravo Zuka majstore…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, MikiPirs i 32 gosta.