AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A baš najavljuju stopere Kjaera i Gabbiju skoro svi mediji, ali hajde kontam ni Petković nije brz igrač mada se on voli izvlačiti dosta, valjda ga uspiju nekako ispratiti ova dvojica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa dobro ljudi, ali ko će igrati? Da neće Krunićinho uletiti i na stopera?
Tomori suspendovan, Thiaw nije na LŠ listi, a Kalulu mora igrati na beku jer imamo čak tri povrijeđena desna beka u ovom momentu (i nijednu zamjenu). Htjeli ili ne htjeli, ali spali smo na Kjaera i Gabbiu jer to je sve što imamo na raspolaganju.
U odbrani bukvalno nemamo nijednog backup igrača, jadna ti majka ako se iko povrijedi.
U odbrani bukvalno nemamo nijednog backup igrača, jadna ti majka ako se iko povrijedi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne doprinosi, nije nista bolji od D.Maldinia i Krunica
https://www.transfermarkt.com/karim-kon ... ler/847278
Paolo znam da čitaš rumfo, isprati momka.
CDKa treba psihički srediti. Više put pokazao da je ekstra tehničar. Problem su odluke za pas, presing, pozicionisanje. To talent ne može naučiti. Ja njega i dalje više cijenim od Diaza. Goblin će ko prošle sezone odraditi niz fantastičnih tekmi i onda idu krš partije do kraja sezone. Nadam se da griješim i da ovaj napokon napreduje.
Paolo znam da čitaš rumfo, isprati momka.
CDKa treba psihički srediti. Više put pokazao da je ekstra tehničar. Problem su odluke za pas, presing, pozicionisanje. To talent ne može naučiti. Ja njega i dalje više cijenim od Diaza. Goblin će ko prošle sezone odraditi niz fantastičnih tekmi i onda idu krš partije do kraja sezone. Nadam se da griješim i da ovaj napokon napreduje.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma dobra mu je pas igra , to drugo sto si naveo jest malo problem ali da se to srediti. Diaz ce biti extra igrac samo ne u Milanu. On je tip igraca koji ima potencijal da postane jedan od najboljih ali pod trenerom tipa Klopp ili Guardiola.AjsKjub je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:35https://www.transfermarkt.com/karim-kon ... ler/847278
Paolo znam da čitaš rumfo, isprati momka.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj brate nazor nesto pravdati, jednostavno momak jos uvijek se nije uklopio u tim, ligu, visi level fudbala i trebace mu vremena.
Ja kad se sjetim tvojih hvalospjeva o Messiasu i one silne statistike kako je jedan od najboljih u ligi po ovim parametrima, onim parametrima, ovakav, onakav, zanebesa mi se odmah.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Heheh jbg kad bi jedan video znacio nesto onda i Kevin Constant predribla pola igraca Juvea 
Ne kazem da se mogu porediti, ali treba malo pricekati sa momkom, da ima potencijala ima, samo jos ga cekamo
Ne kazem da se mogu porediti, ali treba malo pricekati sa momkom, da ima potencijala ima, samo jos ga cekamo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Izvini a zar to gore nisu sve ciste prilike za postizanje gola ? Lakse je i priviknuti se na ligu kad upisujes golove i asistencije jer igracu daju na samopouzdanju. Sto se Messiasa tice pisao sam da je dobar fudbaler , s obzirom na novac koji je placen on je bio 5 strijelac kluba prosle sezone u svim takmicenjima i s njim se uzela titula. Da je imao losih utakmica imao je , da je neko koga gledam kao startera nije ali opet i on je bolja opcija nego nekakav Faivre koji u Lyonu u 24 utakmice ima 3 gola i asistenciju.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2022, 08:35Nemoj brate nazor nesto pravdati, jednostavno momak jos uvijek se nije uklopio u tim, ligu, visi level fudbala i trebace mu vremena.
Ja kad se sjetim tvojih hvalospjeva o Messiasu i one silne statistike kako je jedan od najboljih u ligi po ovim parametrima, onim parametrima, ovakav, onakav, zanebesa mi se odmah.![]()
- Beduin
- Kontakt:
On je imao par odlicnih lopti za suigrace, koje isti nisu iskoristili, i to je to. Ako ti tim ocima gledas uspjeh fudbalera, onda OK. Ovom Milanu treba daleko vise od 1 lopte za suograca koja se ne iskoristi, jer nema fudbalera na svijetu koji ce svaku upotrebljivu loptu pretvoriti u gol.meepo je napisao/la: ↑25 okt 2022, 09:54Izvini a zar to gore nisu sve ciste prilike za postizanje gola ? Lakse je i priviknuti se na ligu kad upisujes golove i asistencije jer igracu daju na samopouzdanju. Sto se Messiasa tice pisao sam da je dobar fudbaler , s obzirom na novac koji je placen on je bio 5 strijelac kluba prosle sezone u svim takmicenjima i s njim se uzela titula. Da je imao losih utakmica imao je , da je neko koga gledam kao startera nije ali opet i on je bolja opcija nego nekakav Faivre koji u Lyonu u 24 utakmice ima 3 gola i asistenciju.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2022, 08:35Nemoj brate nazor nesto pravdati, jednostavno momak jos uvijek se nije uklopio u tim, ligu, visi level fudbala i trebace mu vremena.
Ja kad se sjetim tvojih hvalospjeva o Messiasu i one silne statistike kako je jedan od najboljih u ligi po ovim parametrima, onim parametrima, ovakav, onakav, zanebesa mi se odmah.![]()
Ovaj Milan igra visok pressing sa dosta trke i trosenja na terenu, ono sto Diaz radi kad je u formi. Ono sto bi trebao i nadamo se da hoce raditi CdK, jer svi od njega ocekujemo daleko vise. Ako je Maldini toliko zapeo na njega, onda sigurno da on moze daleko vise od ovoga.
Poenta je da zasluzuje kritiku za trenutne partije. Al nemojte ga odmah braniti na sav glas i po svaku cijenu, kad pocne Milan ubirati plodove njegove igre, onda cemo ga svi hvaliti.
075 ❤
075 ❤
Možda večeras pročepi CDK osim ako mu Kruninho ne uzme poziciju 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Nek procepi i podere Dinamo pa makar mi Meepo narednu sedmicu govorio "jesam ti rek'o". 
075 ❤
075 ❤
Samo da nas ne povale Gabbia i Kjaer nazad, a gore valjda možemo makar jedan uvaliti da je naopako.
- nextterrain
- Kontakt:
Naravno da cu reci jesam vam rekao kad proigra i kad Napoli ne uzme titulu
Nego, igraci koji ce biti u odbrani veceras bili su jednom na terenu skupa. Kada su izgubili od Fiorentine 4-3
Nema opravdanja da se dobije Dinamo, meni svejedno ko ce dati golove, Krunic, Diaz ili CDK.
Citao sam da ni Krunic nije bas u idealnoj fizickoj spremi
Nego, igraci koji ce biti u odbrani veceras bili su jednom na terenu skupa. Kada su izgubili od Fiorentine 4-3
Nema opravdanja da se dobije Dinamo, meni svejedno ko ce dati golove, Krunic, Diaz ili CDK.
Citao sam da ni Krunic nije bas u idealnoj fizickoj spremi
Satra ga Ivana, Pioli na aparatimanextterrain je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:21Naravno da cu reci jesam vam rekao kad proigra i kad Napoli ne uzme titulu![]()
Nego, igraci koji ce biti u odbrani veceras bili su jednom na terenu skupa. Kada su izgubili od Fiorentine 4-3![]()
Citao sam da ni Krunic nije bas u idealnoj fizickoj spremi![]()
Jel' navijamo za Celzi sad 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ipak bi bilo bolje da imamo pravo na jedan kiks, pa nek Celzi dobije veceras 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ostane ovako u Austriji, 4 boda Milan dijele od KO faze.
Ali večeras treba ići na pobjedu. Pobogu ne igramo protiv Citya već Dinama.
Ali večeras treba ići na pobjedu. Pobogu ne igramo protiv Citya već Dinama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Metnu ga i Salzburg, ne sale se 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ostaje žal za izmišljenim crvenim kartonom prošli meč. Bio sam uvjeren da je ekipa spremna za kvalitetnu borbu i meč, ali sudija je sve ukenjao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.