FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne znam jesu uopste svjesni ti ljudi u slucaju uzimanja imovine ili nedaj boze da dodje u pitanje postojanje kluna, da bi im grad gorio .
Nije im ovo uvodjenje akciza i ostali zakon gdje ljudi ko picke sute, diraju direktno u svetinju gdje ne summjam da bi im velika masa izasla na ulice a onda bi haus bio.
Kako ne kontaju da je taj Zeljo nekome sve i da se to zivotima brani.
Nije im ovo uvodjenje akciza i ostali zakon gdje ljudi ko picke sute, diraju direktno u svetinju gdje ne summjam da bi im velika masa izasla na ulice a onda bi haus bio.
Kako ne kontaju da je taj Zeljo nekome sve i da se to zivotima brani.
Pa ne moze nam niko nista uzeti ako redovno uplacujemo sve
- NerminFatic
- Kontakt:
To je jedina mala nejasnoca u svemu. Po kojoj osnovi drzavni organ nastupi "nezakonito" a mi i dalje uredno placamo? I prije i poslije toga. No, ja vjerujem da imamo pravnu sluzbu koja zna raditi posao i cvrsto stoji iza saopstenja.
-
- Kontakt:
Pa nije se placalo redovno u jednom periodu, mozete pretpostaviti i u kojem..NerminFatic je napisao/la: ↑25 okt 2022, 16:33To je jedina mala nejasnoca u svemu. Po kojoj osnovi drzavni organ nastupi "nezakonito" a mi i dalje uredno placamo? I prije i poslije toga. No, ja vjerujem da imamo pravnu sluzbu koja zna raditi posao i cvrsto stoji iza saopstenja.
Pročepit će negdje.
- Mrcina1921
imena? kakva imena hocete? ko je prije par godina iz sportskog drustva vodio rat sa klubom oko dijela zemlje iza plavog zamka i prostora na sjevernoj tribini? pa jel se na kraju nasao dogovor mi vama prostore vi nama dio zemlje, klasicna trampa i kome je sportsko drustvo kasnije ustupilo za siću tu zemlju sa zemljom koja je vec bila njihovo vlasnistvo da gradi zgradu od cetiri sprata a on na kraju zida šest spratova i vec sada prelazi visinu sjeverne tribine, ko je tada bio načelnik? koja stranka? upravo su ga oni pogurali, kasnije im se osladilo pa daj još
svugdje u svijetu postoji građevinska mafija, pa tako i kod nas, lokacija pomoćnog terena je jedna od najatraktivnijih lokacija u opštini i samom gradu, sjetite se šta je vlast u srbiji i beogradu uradila sa savamalom kada su preko noći poslali batinaše da na silu deložiraju stanare i bagerima sve poravanali preko noći, kod nas to rade malo hinjski, preko zakona, države i poreza
pomoćni teren po procjeni iz maja ove godine vrijedi dvanaest miliona maraka okruglo, nije njima interes stadion vec teren, zato i zavrzlame iz porezne na čijem celu sjedi šerif isović rodom iz priboja koji ima dvije kuće na hrasnom brdu, sda kadar, ko je premijer federacije, koja stranka, ko je od 1996 pa do danas unakazio sarajevo urbicidom i divljom gradnjom
mustafa duraković je to najbolje objasnio, kupiš zemlju na prinudnoj licitaciji od porezne za pet šest miliona, prije toga eliminšeš sve ostale zainteresovane ili kupnjom ili uđeš u tal sa njima, zemlju koja vrijedi dvanaest miliona kupiš za upola manje, i vec si u startu dobar šet miliona bez da si nešto i sagradio, zato se toliko otimaju, o gradnji nečega gdje bi kvadrat bio minimalno tri ipo - četiri milje i da ne govorim
ova današnja objava iz kluba je u pravo vrijeme, šamarčina pojedincima, idemo dalje
svugdje u svijetu postoji građevinska mafija, pa tako i kod nas, lokacija pomoćnog terena je jedna od najatraktivnijih lokacija u opštini i samom gradu, sjetite se šta je vlast u srbiji i beogradu uradila sa savamalom kada su preko noći poslali batinaše da na silu deložiraju stanare i bagerima sve poravanali preko noći, kod nas to rade malo hinjski, preko zakona, države i poreza
pomoćni teren po procjeni iz maja ove godine vrijedi dvanaest miliona maraka okruglo, nije njima interes stadion vec teren, zato i zavrzlame iz porezne na čijem celu sjedi šerif isović rodom iz priboja koji ima dvije kuće na hrasnom brdu, sda kadar, ko je premijer federacije, koja stranka, ko je od 1996 pa do danas unakazio sarajevo urbicidom i divljom gradnjom
mustafa duraković je to najbolje objasnio, kupiš zemlju na prinudnoj licitaciji od porezne za pet šest miliona, prije toga eliminšeš sve ostale zainteresovane ili kupnjom ili uđeš u tal sa njima, zemlju koja vrijedi dvanaest miliona kupiš za upola manje, i vec si u startu dobar šet miliona bez da si nešto i sagradio, zato se toliko otimaju, o gradnji nečega gdje bi kvadrat bio minimalno tri ipo - četiri milje i da ne govorim
ova današnja objava iz kluba je u pravo vrijeme, šamarčina pojedincima, idemo dalje
A kako će tebi neko uzeti nešto za 6 miliona, ako ti dovedeš investitora kako pišeš evo godina sad će. Dodje Amerikanac da 10 miliona i cao. Ko to može stopirati? Niko.
Ne spinuj bezveze,kao da smo mi telad pa da nam ti objasniš.
Sva ti se priča svodi šta je reko Bekric, Šta je reko Durakovic i to je to. Blage ti veze nemas.
Koja budala još da vjeruje da Isovic može nesto, da si ti ispunjavao obaveze prema poreznoj koje nisi. . I ti našu krivicu (svih uprava) okrećes na nekog nebitnog lika. Klasičan trol ljudi iz kluba.
Ne spinuj bezveze,kao da smo mi telad pa da nam ti objasniš.
Sva ti se priča svodi šta je reko Bekric, Šta je reko Durakovic i to je to. Blage ti veze nemas.
Koja budala još da vjeruje da Isovic može nesto, da si ti ispunjavao obaveze prema poreznoj koje nisi. . I ti našu krivicu (svih uprava) okrećes na nekog nebitnog lika. Klasičan trol ljudi iz kluba.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 25 okt 2022, 17:19, ukupno mijenjano 5 puta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hajde i nekako da svoje nabija i dize ali sta radi i kako masakrira nase igrace je bezobrazluk. Hodzic moze Djokana na ledjima nosati i igrati.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑24 okt 2022, 23:42Pa mora vrijediti kada transfermarkt za BiH uređuje navijač Sarajeva (na forumu: Zukanovic). Svojim nabija cijene, zeljinim smanjuje. Smijesno.Zeljo21 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:10Covjek 900k vrijedi a Hodzic Pogba za njegaHansestadt je napisao/la: ↑24 okt 2022, 22:00Ovaj Djokanovic se forsira 3 godine, cak je i imao nezasluzenu privilegiju nastupati za A reprzentaciju, ali nece ga niko. Dzaba ozbiljni ljudi nisu coravi. Isto ko kad se ofucana mlada vrti od svadbe do svadbe, nebi li se neki mladozenja okliznuo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Djokan ko moj glavic
Strane a i domace

- MocMahale444
Stvarno mislim da moze i mora puno bolje uz male korekcije.Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2022, 09:36Ovo je mnogo važno. Amoah stvarno ima problema sa kretanjem, odnosno pravcem kretanja u kontrama i polukontrama. Ili se otvori na pogrešnu stranu, ili predugo drži loptu, a mnogo je brz i zna sa loptom pa bi morao biti mnogo ubojitiji i efikasniji.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 17:08Gledao sam ponovo tekmu sa Velezom i Amoah dosta solira, cim se oslobodi igraca treba dodati.
Snazan ko mazga neka, brz je dosta ali malo izgubljen jer ne zna tacno gdje i kud da se krece.
Santos je nesto slicno uz to da pomislim ma nece proci igraca otisla mu lopta ili nema mjesta ali nekako se provuce. Santosa satraše protivnicki igraci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Oba su dobra pojacanja, a to su pokazali u ovo malo odigranih utakmica, pogotovo Amoha jer je kasnije dosao i nije pripreme sa nama odradio.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 17:55Stvarno mislim da moze i mora puno bolje uz male korekcije.Virtu4l je napisao/la: ↑25 okt 2022, 09:36Ovo je mnogo važno. Amoah stvarno ima problema sa kretanjem, odnosno pravcem kretanja u kontrama i polukontrama. Ili se otvori na pogrešnu stranu, ili predugo drži loptu, a mnogo je brz i zna sa loptom pa bi morao biti mnogo ubojitiji i efikasniji.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 17:08Gledao sam ponovo tekmu sa Velezom i Amoah dosta solira, cim se oslobodi igraca treba dodati.
Snazan ko mazga neka, brz je dosta ali malo izgubljen jer ne zna tacno gdje i kud da se krece.
Santos je nesto slicno uz to da pomislim ma nece proci igraca otisla mu lopta ili nema mjesta ali nekako se provuce. Santosa satraše protivnicki igraci.
Amoha je zvjerka i puno konkretniji od Santosa, sto je vec poceo dokazivati! Njemu treba pod hitno ugovor produziti, jer je veci potencijal.
10.000 ljudi X 20 km X 12 mjeseci = 2.4 mil
Ujutru potpisat
Ujutru potpisat
-
- Kontakt:
Sve se moze poslje "istoka" i "clanski"raketaspadobranom je napisao/la: ↑25 okt 2022, 19:56Najlakse je reci ne moze, a da se trese pod nogama vjeruj da bi moglo
Iznad juga napravis "PLAVI ZID" i bujrum
Mi smo bolesni za Željom !
Ma bilo kakva akcija, koliko para nek stave, nek se opet objavljuje koliko se skupilo, i idemo.Ima mnogo jaci navijaca finansijskih, tako da mozda preoptimisticno, ali ni 2 miliona nije ne moguce skupiti.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- Mrcina1921
necemo mi napredka imati sve dok se ne osvjestimo u pogledu nekih stvari, danas na stadionu hayat tv radila intervju sa irfanom peljtom, smrad nakon zrinjskog skupio muda da dodje a mi jos gori pa dozvolili da rade intervju sa njim na stadionu
-
- Kontakt:
Mrcina1921 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 20:33necemo mi napredka imati sve dok se ne osvjestimo u pogledu nekih stvari, danas na stadionu hayat tv radila intervju sa irfanom peljtom, smrad nakon zrinjskog skupio muda da dodje a mi jos gori pa dozvolili da rade intervju sa njim na stadionu

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 16 gostiju.