Kad se lopta odbije od igrača Barce prema drugom igraču Barce koji je u trenutku kada se lopta odbija od prvog u offsideu onda je offside. Ne znam šta je nejasno.roy_makaay je napisao/la:Ako gospodin Franz Beckenbauer koji radi na SAT-1 kao sukomentator ne zna pravila onda ih ne znam ni ja.Bosco je napisao/la:Nauči pravila Makaay.roy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- anonymousHD
- Kontakt:
Offside je bio kada je Pedro udario glavom loptu. Prije toga pas Messi-a za Pedra nije bio offside, ali poslije jest, tako da je sudija donio pravu odluku. Zar je to uopšte bitno kad je ovaj Arsenal rinaka velika.roy_makaay je napisao/la:Ako gospodin Franz Beckenbauer koji radi na SAT-1 kao sukomentator ne zna pravila onda ih ne znam ni ja.Bosco je napisao/la:Nauči pravila Makaay.roy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
- roy_makaay
- Kontakt:
Na SAT-1 su na poluvremenu podvukli liniju,i jasno se vidjelo da je Messi bio iza Pedra.miky_hz je napisao/la:Ma nije cist bio je ofsajd nakon sutra Pedra ako sam ja dobro vidio...oni su usporavali kod prvog dodavanja Messija za Pedra,a kad je Pedro sutao to nisu zaustavljali ali cini mi se da je bio ofsajd...al eto imamo povoljan rezultat pa se i nece gledati toliko i ako je bila greska mada ja mislim da nije greskaroy_makaay je napisao/la:Vidim niko ne spominje da je Messiu poništen čist pogodak.Al to vas izgleda i ne boli tolko,kapa do poda.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- neutralan__
- Kontakt:
E kakvog i vi idola na golu imate to nisu istine, sve što se ekipa muči 80 minuta on u jednoj minuti prospe..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
kraLjToxicity je napisao/la:E kakvog i vi idola na golu imate to nisu istine, sve što se ekipa muči 80 minuta on u jednoj minuti prospe..
jeboga kralj da ga ****....
koja debilnost vadi napadaca u 65 minuti i brani se...mulac zna da ce sad napast...
gvardiola kao amater postupio...eboga ga kralj da ga ****...

koja debilnost vadi napadaca u 65 minuti i brani se...mulac zna da ce sad napast...
gvardiola kao amater postupio...eboga ga kralj da ga ****...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
E moj Pep, evo mu se ovo vec 2x desava, da se opusti pri vodstvu (bar u LP). Ali svejedno dobar rezultat za vas tako da ne sumnjam u prolaz.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- KB-TM87
- Kontakt:
Đeste vanzemaljci
Valdes najjači 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
svaka ti je na mjestu, keita???!!! pa haj ako vec vadi Vilju bilo je na klupi puno boljih riješenja od Keite...T-MAC je napisao/la:jeboga kralj da ga ****....
gvardiola kao amater postupio...eboga ga kralj da ga ****...![]()
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
penal 
THE END
Smiješna liga, smiješna ekipa, trener najmiješniji
Smiješna liga, smiješna ekipa, trener najmiješniji
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
valdes rupo bozijaToxicity je napisao/la:E kakvog i vi idola na golu imate to nisu istine, sve što se ekipa muči 80 minuta on u jednoj minuti prospe..
Za zivot cijeli!
Evo kako sam i rekao prije par dana.Previše opušteni smo bili i to nas je koštalo.Sad napadati na Camp Nou i proci dalje inšallah.Sajoni je napisao/la:Vrlo tešku tekmu očekujem.Čak i minimalnim porazom sa datim golom sam zadovoljan.Jedno 2:1 ili 3:2 za njih bi bilo dobro.Arsenal će se naložiti maximalno tako da očekujem veliki pritisak s njihove strane.Prednost treba tražiti u njihovoj deficitarnoj odbrani koja je iskreno niđe veze.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
...ovo se nikako nije smjelo desiti...ovako jeftine golove nismo smjeli primiti... 
- -Barcelona-
- Kontakt:
valdez nas izdominiro
arsenal je zasluzio ovo i svaka im cast
arsenal je zasluzio ovo i svaka im cast
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- anonymousHD
- Kontakt:
Previše ste se digli, nafurali ste se, opustili ste se i zato ste kažnjeni, ali ne sumnjam da ćete ih u revanšu deklasirati.
- thenaturalone
- Kontakt:
Kakva kradja. Dva cista penala nisu sudjena, jedna ruka u 16 kod ponistenog gola i sad kad je Arsavin pogrijesio, a Song je trebao dobiti drugi zuti jos u 20 minuti.
Pored ove kradje ima i nasih gresaka, Messi je morao zabiti i kod druge sanse dodati Villi a ne sutati.
Kako god odlicna utakmica ako se izuzmu sudijske greske koje su direktno uticale na rezultat, pametno je sto je Pique dobio zuti tako da se slijedecu utakmicu koja ce biti rutina ocistiti, nema sumnje da cemo im dati 5.
Pored ove kradje ima i nasih gresaka, Messi je morao zabiti i kod druge sanse dodati Villi a ne sutati.
Kako god odlicna utakmica ako se izuzmu sudijske greske koje su direktno uticale na rezultat, pametno je sto je Pique dobio zuti tako da se slijedecu utakmicu koja ce biti rutina ocistiti, nema sumnje da cemo im dati 5.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 16 feb 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sami sebe pobjediše
kad promašiš 5 zicera onda ce biti kazna taman igrali i sa ovim francuskim krampama...Valdes je primio presmiješan gol, a Messi promašuje ono što nebi treba mašiti ni u snu
i jbg onda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.