e ako tako kaze smotana "novinarka" Marija Sekulovic onda je sigurno to
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Don't believe the hype.
Istegao ipak aduktorni misic, tzv primicac.
- Felixians4
- Kontakt:
Stanica-Kazahstan
Rusi,Grk,Srbin,elita,odličan tenis,a Medo šokirano uvali "penis" publici uživo i širom svijeta,dao se maksimalno i najednom predaja. Vjerojatno osjetio nešto za što je osjetio da se može pogoršati,a treći set bi također bio fizički zahtjevan pa je donio takvu odluku.
Da su mrvu brži uvjeti,vjerujem da bi uzeo rutinski u 2 seta jer Novaku točno nedostaje 10-ak posto koje bi sutra mogao poloviti pa da ovaj dvoranski dio zatvori u najsjajnijem izdanju.
Okrenuo minibreak minus u 4-1 vodstvo Djoker- forehand lob,kontra drop,bh volley,dropshot,no Medo se vraća,agresivno,moćno,precizno. Na 3-5 i 4-5 identična špranca, dropshot na fh stranu Noleta koji vraća paralelu za bh passing po dijagonali... Hrpa dropshotova pa tako i na 5-5 i 6-5 se odlučivalo na mreži,obojica kiksnuli i kod 6-6 prvo Djoker izradi poen i ne skroz jednostavnim pogotovo za njega smashom osigurava drugu set loptu,a potom ponovno isto pokušava Daniil izgradnjom kombinacije drop na Novakov FH,no okreće Novak na njegov FH i lopticu šalje Medo missihitom preduboko.
Rusi,Grk,Srbin,elita,odličan tenis,a Medo šokirano uvali "penis" publici uživo i širom svijeta,dao se maksimalno i najednom predaja. Vjerojatno osjetio nešto za što je osjetio da se može pogoršati,a treći set bi također bio fizički zahtjevan pa je donio takvu odluku.
Da su mrvu brži uvjeti,vjerujem da bi uzeo rutinski u 2 seta jer Novaku točno nedostaje 10-ak posto koje bi sutra mogao poloviti pa da ovaj dvoranski dio zatvori u najsjajnijem izdanju.
Okrenuo minibreak minus u 4-1 vodstvo Djoker- forehand lob,kontra drop,bh volley,dropshot,no Medo se vraća,agresivno,moćno,precizno. Na 3-5 i 4-5 identična špranca, dropshot na fh stranu Noleta koji vraća paralelu za bh passing po dijagonali... Hrpa dropshotova pa tako i na 5-5 i 6-5 se odlučivalo na mreži,obojica kiksnuli i kod 6-6 prvo Djoker izradi poen i ne skroz jednostavnim pogotovo za njega smashom osigurava drugu set loptu,a potom ponovno isto pokušava Daniil izgradnjom kombinacije drop na Novakov FH,no okreće Novak na njegov FH i lopticu šalje Medo missihitom preduboko.
Nadal junior došao na svijet 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Kako ce lagano da se vrati na broj 1. Melburn, Vimbldon, Us Open, Indian Vels, Majami, Sinsinati...ne znam da li sam jos sta zaboravio. Na svim tim turnirima brani ukupno 0 (NULA!) bodova.
Msm da ce bas da se naspanuje i za ovaj zavrsni masters, da se za pocetak izjednaci sa Rogerom...NukeR_G1970 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 15:26Kako ce lagano da se vrati na broj 1. Melburn, Vimbldon, Us Open, Indian Vels, Majami, Sinsinati...ne znam da li sam jos sta zaboravio. Na svim tim turnirima brani ukupno 0 (NULA!) bodova.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Na zavrsnom osim Mede njemu nema ko parirati realno, tesko da je Rafa na nekom nivou, mozda opet otkaze sve do kraja, a Alcaraz tesko da moze Novaku na toj podlozi istamarconato je napisao/la: ↑09 okt 2022, 20:47Msm da ce bas da se naspanuje i za ovaj zavrsni masters, da se za pocetak izjednaci sa Rogerom...NukeR_G1970 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 15:26Kako ce lagano da se vrati na broj 1. Melburn, Vimbldon, Us Open, Indian Vels, Majami, Sinsinati...ne znam da li sam jos sta zaboravio. Na svim tim turnirima brani ukupno 0 (NULA!) bodova.![]()
Da je Zverev tu pa bi rekao ima on, ali eto Zvereva nema do Bog zna kad, steta velika
Veliki si Nole

vrlo vjerovatno, ako ostane zdrav i ako ga puste da igraNukeR_G1970 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 15:26Kako ce lagano da se vrati na broj 1. Melburn, Vimbldon, Us Open, Indian Vels, Majami, Sinsinati...ne znam da li sam jos sta zaboravio. Na svim tim turnirima brani ukupno 0 (NULA!) bodova.
- Felixians4
- Kontakt:
Thiem je tu,kao top30 najmanje po dojmu stiže u Beč na super 500-ku,sreća ga pratila u 2.setu s Hubijem,danas ipak Korda spretniji. Narativna finala 250-ca,u Napulju spektakl domaćih Mattea i Musettija,Stockholm razmažena derišta roditelja trenera i Mouratoglouvi puleni, Grčki i Danski top predstavnici te u Belgiji se čeka suparnik Kordi,američko-kanadski newgen okršaj s Felixom koji bi tako ponovio s početka godine u dvorani osvajanje/finale ili na još jednog BH jednoručnog mega sexy stylera,veterančinu Gasqueta.
Odavno nisam gledao bolji meč od današnjeg u Beču (Thiem-Paul) 
Kakva igra pod pritiskom i kakvi winneri kad je najbitnije.
Dobro onaj njegov trener kaze, Novak i Rafa dns jedino ne vole igrati protiv najboljeg Dominika.
Korak po korak, ćaća se vraća
Kakva igra pod pritiskom i kakvi winneri kad je najbitnije.
Dobro onaj njegov trener kaze, Novak i Rafa dns jedino ne vole igrati protiv najboljeg Dominika.
Korak po korak, ćaća se vraća
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Ja uključio kod 3-3 u zadnjem TB(ovako je i Hurkacza okrenuo prošli tjedan) i to je bilo očajno od obojice. Ne znam šta je to odavno,no na US Openu je bilo brutalnih mečeva,ali ajd nebitno, poanta je da je Thiem čini se opet nazad u vrhu. Wawrinka ruši Ruuda,Murray preokrenuo,veteranski šampioni na visini zadaće,ne daju se
1. Kazem da ja nisam odavno gledao bolji mec, a ne: odavno se nije odigrao bolji mec.Felixians4 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 00:26Ja uključio kod 3-3 u zadnjem TB(ovako je i Hurkacza okrenuo prošli tjedan) i to je bilo očajno od obojice. Ne znam šta je to odavno,no na US Openu je bilo brutalnih mečeva,ali ajd nebitno, poanta je da je Thiem čini se opet nazad u vrhu. Wawrinka ruši Ruuda,Murray preokrenuo,veteranski šampioni na visini zadaće,ne daju se
Npr Sinner-Alcaraz na USO sto sam vidio po highlightsima, ali nisam gledao uzivo.
2. Evo jednog od komentara sa yt vezano za ovaj mec:

Sav sam bio prikovan uz tv, strasna atmosfera i strasni poeni od pocetka do kraja.
P.S. Steta sto si propustio prije tog TBa comeback Thiema, gem na *5-4 za Tommyija (servis za mec) je za anale sta je sve odigrao Thiem.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Pa bilo je masu super matcheva,npr thiem hurkacz vjerojatno jace,a u godini 10ak poslastica sam takvih.forgempp je napisao/la: ↑26 okt 2022, 02:061. Kazem da ja nisam odavno gledao bolji mec, a ne: odavno se nije odigrao bolji mec.Felixians4 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 00:26Ja uključio kod 3-3 u zadnjem TB(ovako je i Hurkacza okrenuo prošli tjedan) i to je bilo očajno od obojice. Ne znam šta je to odavno,no na US Openu je bilo brutalnih mečeva,ali ajd nebitno, poanta je da je Thiem čini se opet nazad u vrhu. Wawrinka ruši Ruuda,Murray preokrenuo,veteranski šampioni na visini zadaće,ne daju se
Npr Sinner-Alcaraz na USO sto sam vidio po highlightsima, ali nisam gledao uzivo.
2. Evo jednog od komentara sa yt vezano za ovaj mec:
Sav sam bio prikovan uz tv, strasna atmosfera i strasni poeni od pocetka do kraja.
P.S. Steta sto si propustio prije tog TBa comeback Thiema, gem na *5-4 za Tommyija (servis za mec) je za anale sta je sve odigrao Thiem.
kraj je sezone, kod njega ćemo znati da li se stvarno vraća ili ne tek na proljeće kad se počne lupati na prašini.
- Felixians4
- Kontakt:
Dogodine Banja Luka ATP turnir. Beograd prepustio licencu privremeno,lobiraju za status 500-ce
Sinner i PCB čuda trebaju uraditi i da im se poklopi da napadnu Finals počev od izbacivanja Medvedeva/Alcaraza.
Nadal i Đoković ništa DC(bit će sad to Mubadala "svjetsko" pa nova verzija Hopmana umjesto ATP Cupa, povratak Hopmana,ufff),Pariz i Torino kane osvojiti
Sinner i PCB čuda trebaju uraditi i da im se poklopi da napadnu Finals počev od izbacivanja Medvedeva/Alcaraza.
Nadal i Đoković ništa DC(bit će sad to Mubadala "svjetsko" pa nova verzija Hopmana umjesto ATP Cupa, povratak Hopmana,ufff),Pariz i Torino kane osvojiti
znaci april 2023. ATP 250 u Banjaluci! lijepo, istina samo za jednu godinu ali opet...
bas dobra stvar.
bas dobra stvar.
Medvedev bas suvereno i lagano do finala u Becu, samo je jednu break loptu dopustio na svoj servis gem u 4 meca i to je Thiem imao, a nije da nije imao dobre protivnike, Basilashvili, Thiem, Sinner i Dimitrov
A u Baselu mali Rune do finala je dosao bez izgubljenog svog servis gema, Rune je u zadnjih mjesec dva bas usao u dobru formu, 19-to godisnjag ce godinu zavrsiti u top20 na kraju, stvarno ima ove mladezi koja dolazi, pa cak se i Felix trgnuo i nanizao par odlicnih turnira i kako stvari stoje skoro pa obezbjedio sebi zavrsni masters
A u Baselu mali Rune do finala je dosao bez izgubljenog svog servis gema, Rune je u zadnjih mjesec dva bas usao u dobru formu, 19-to godisnjag ce godinu zavrsiti u top20 na kraju, stvarno ima ove mladezi koja dolazi, pa cak se i Felix trgnuo i nanizao par odlicnih turnira i kako stvari stoje skoro pa obezbjedio sebi zavrsni masters
- Felixians4
- Kontakt:
https://sportklub.rs/blog/sasa-ozmo/feliks-i-denis/
Počeo je Ože-Alijasim godinu sa 0-8 u finalima ATP turnira, sada je na 4-9, a vezao je tri titule – Firenca, Antverpen i Bazel.
Još od četvrtfinala Antverpena nije pretrpreo brejk, a u finalu u Bazela na sve tri brejk prilike Holgera Runea odservirao je neodbranjivo. Na kraju 6:3, 7:5 za još jednu titulu u Bazelu čoveka koji je rođen 8. avgusta, 11. u istoriji. Prethodnih deset osvojio je Rodžer Federer, sa kojim 22-godišnji Kanađanin deli rođendan.
„Pomislio sam na njega ovoga jutra. I dalje mu se mnogo divim. Poseban je osećaj slaviti u njegovom rodnom gradu“, rekao je Ože-Alijasim.
Igra Feliks u životnoj formi. Servira izvanredno, trenutno je to nesvakidašnja kombinacija snage i preciznosti. Ipak, najveći napredak vidljiv je na riternu, sa ogromnim samopouzdanjem zateže forhende rano u razmeni – kad god namiriše kraću loptu – ali uspevao je da se snađe i da ne dođe u podređen položaj i u dužim razmenama.
Denisoljubac u meni se i te kako ponadao kada je Šapovalov u prvom setu slistio 21 viner pored Medvedeva, ali Rus je na kraju ipak bio suviše konstantan i suviše je terao Kanađanina na „još jedan udarac“. Na kraju 4:6, 6:3, 6:2 u Beču i 15. titula za Medvedeva, dok Šapovalov ostaje na jednoj, uz pet uzastopno izgubljenih finala.
„Ako nastavim ovako, titule će doći, nije me briga za taj podatak“.
Svoju šansu je Denis, čini mi se, ispustio u ranoj fazi drugog seta, tada još Medvedev nije ušao u režim rada zida. Posle je i Šapovalov počeo sve više da izbacuje i podsetio je na neka izdanja iz većeg dela sezone, ne iz ovog posle US opena.
Znam, i u prošlosti smo govorili takve stvari, ali Šapovalov ima potencijal da spaja blistave mečeve, samo kada bi bio malo konstantniji. Samo… Opet radi sa Južnim, videćemo može li stil igre da se prilagodi tako da bude sigurniji, a da ne izgubi od oštrine i atraktivnosti, od onoga što Šapovalova čini Šapovalovom.
„Mnogo smo rada uložili u to da budemo čvršći i konstantniji, da bolje gradim poene i da učinim da je suparnicima teže da me pobede. Uvek ću biti taj koji diktira poene, ali kažem, hoću da budem konstantniji. Osećam da nema mnogo rupa sada u mojoj igri. Bio sam strpljiv i sada se isplaćuje“, rekao je 23-godišnji Kanađanin, koji je odao priznanje Piteru Polanskom kao „briljantnom čoveku i vrhunskim trenerom“:
„Ima vrhunsko oko za moju igru, veoma je otvoren sa mnom, mnogo razgovaramo. Srećan sam što ga imam uz sebe“.
Medvedev je imao blistave trenutke ove nedelje, ali utisak je da nije svojom najboljom igrom osvojio titulu. I bez nje, nije izgubio ni set protiv Basilašvilija, Tima, Sinera, Dimitrova, sve do Denisovog inspirisanog prvog seta. Prva titula kao tata, i trofej je posvetio supruzi Daši.
„Dala mi je najlepši mogući poklon – moju ćerku. Bio sam tamo, te emocije ne mogu da se porede ni sa jednom titulom“, rekao je Medvedev na ceremoniji dodele trofeja.
Počeo je Ože-Alijasim godinu sa 0-8 u finalima ATP turnira, sada je na 4-9, a vezao je tri titule – Firenca, Antverpen i Bazel.
Još od četvrtfinala Antverpena nije pretrpreo brejk, a u finalu u Bazela na sve tri brejk prilike Holgera Runea odservirao je neodbranjivo. Na kraju 6:3, 7:5 za još jednu titulu u Bazelu čoveka koji je rođen 8. avgusta, 11. u istoriji. Prethodnih deset osvojio je Rodžer Federer, sa kojim 22-godišnji Kanađanin deli rođendan.
„Pomislio sam na njega ovoga jutra. I dalje mu se mnogo divim. Poseban je osećaj slaviti u njegovom rodnom gradu“, rekao je Ože-Alijasim.
Igra Feliks u životnoj formi. Servira izvanredno, trenutno je to nesvakidašnja kombinacija snage i preciznosti. Ipak, najveći napredak vidljiv je na riternu, sa ogromnim samopouzdanjem zateže forhende rano u razmeni – kad god namiriše kraću loptu – ali uspevao je da se snađe i da ne dođe u podređen položaj i u dužim razmenama.
Denisoljubac u meni se i te kako ponadao kada je Šapovalov u prvom setu slistio 21 viner pored Medvedeva, ali Rus je na kraju ipak bio suviše konstantan i suviše je terao Kanađanina na „još jedan udarac“. Na kraju 4:6, 6:3, 6:2 u Beču i 15. titula za Medvedeva, dok Šapovalov ostaje na jednoj, uz pet uzastopno izgubljenih finala.
„Ako nastavim ovako, titule će doći, nije me briga za taj podatak“.
Svoju šansu je Denis, čini mi se, ispustio u ranoj fazi drugog seta, tada još Medvedev nije ušao u režim rada zida. Posle je i Šapovalov počeo sve više da izbacuje i podsetio je na neka izdanja iz većeg dela sezone, ne iz ovog posle US opena.
Znam, i u prošlosti smo govorili takve stvari, ali Šapovalov ima potencijal da spaja blistave mečeve, samo kada bi bio malo konstantniji. Samo… Opet radi sa Južnim, videćemo može li stil igre da se prilagodi tako da bude sigurniji, a da ne izgubi od oštrine i atraktivnosti, od onoga što Šapovalova čini Šapovalovom.
„Mnogo smo rada uložili u to da budemo čvršći i konstantniji, da bolje gradim poene i da učinim da je suparnicima teže da me pobede. Uvek ću biti taj koji diktira poene, ali kažem, hoću da budem konstantniji. Osećam da nema mnogo rupa sada u mojoj igri. Bio sam strpljiv i sada se isplaćuje“, rekao je 23-godišnji Kanađanin, koji je odao priznanje Piteru Polanskom kao „briljantnom čoveku i vrhunskim trenerom“:
„Ima vrhunsko oko za moju igru, veoma je otvoren sa mnom, mnogo razgovaramo. Srećan sam što ga imam uz sebe“.
Medvedev je imao blistave trenutke ove nedelje, ali utisak je da nije svojom najboljom igrom osvojio titulu. I bez nje, nije izgubio ni set protiv Basilašvilija, Tima, Sinera, Dimitrova, sve do Denisovog inspirisanog prvog seta. Prva titula kao tata, i trofej je posvetio supruzi Daši.
„Dala mi je najlepši mogući poklon – moju ćerku. Bio sam tamo, te emocije ne mogu da se porede ni sa jednom titulom“, rekao je Medvedev na ceremoniji dodele trofeja.
Ovaj se Rafa počeo " brukati" na ovim većim turnirima. Kakve oscilacije u igri nevjerovatno. Barem na ovom Mastersu koji nikada nije osvojio trebao je ozbiljnije i spremnije nastupiti. Ali bitno je krajem novembra igrati egzibiocione mečeve u Južnoj Americi. Valjda će tamo biti ozbiljan i spreman. "Cirkus" pravi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.