Tacno. Kakav ljudski otpad u pmRobust je napisao/la: ↑16 okt 2022, 11:50pizda , nek mu je uredjena situacija u tunisu i maroku i ostalim africkim vukojebinama koje je trenirao i koje su ga otjerale kao keraImajednabrigada je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:19Pa nema seljacina matora vise izgovora sve ih je potrosio pa sad mora ovakve nekakve nebuloze.
Jos nije mi jasno lik kazw da su mu bombardirali kucu da se krioo u podrumu dok nije pobjego kukavica i sad meni nije jasno koliki olos i ljihavac mozes biti da ti se ne javi zwlja da pomogne svojoj drzavi onako kako najbolje moze u inat tim fasistima sto su ga bombardirali.
Neko je rekao i u pravu je ima bosnji gorih nek cetnika.![]()
![]()
ne bih mu nikad dao da prismrdi na stadion da gleda repku a ne da je vodi![]()
![]()
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
naprijed rejal
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A najsmješnije je to što ne bi pristao ni tada, ''izletilo'' bi mu nešto i zato spominje neprovodive stvari
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Boli ih qurac. Sad ce otici u Maroko, malo putovat, razgledat Maroko i hajmo kuci (mislim na ljude u savezu)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dubai

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ova utakmica je idealna za nas da probamo neke nove igraće kao što su Hamulica, Mujakic, Huseinbasic, Zolotic. Ja neznam kakva situaciju sa Jasicom... Naravno bi zelio vidjeti Gigovica isto na spisku medjutim bilo je kontakta izmedju njega i Misketa, sta se na kraju desilo nezna niko. Omeragic je posto totalno izgubljen slucaj nakon toliko povrede koji je dozivio a isto tako Anel Husic i Aldin Turkes.
Moja greska

Sve ovo vazi i ako odu u Dubai

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
Kakav Mujakić i Zolotić, ljudi pojma nemaju niti mogu igrati u reprezentaciji.Harise je napisao/la: ↑26 okt 2022, 12:29Ova utakmica je idealna za nas da probamo neke nove igraće kao što su Hamulica, Mujakic, Huseinbasic, Zolotic. Ja neznam kakva situaciju sa Jasicom... Naravno bi zelio vidjeti Gigovica isto na spisku medjutim bilo je kontakta izmedju njega i Misketa, sta se na kraju desilo nezna niko. Omeragic je posto totalno izgubljen slucaj nakon toliko povrede koji je dozivio a isto tako Anel Husic i Aldin Turkes.
1921!
Pocet cu mislit da ovo pise Zolotic ili Mujakic. Kako ih lik hvali ko da igraju za Manchester City i Bayern u najmanju ruku. Zolotic se nije sastavio s loptom par godina, i odjednom ga zvat u reprezentaciju. A nije vala ni mlad pa da imas kakve koristi od njega. Mujakica ne treba komentarisat.Svi znamo kakav je. Igrac kojeg otjeraju iz raspalog Hajduka se ne treba dovodit u vezu s reprezentacijom, a kamoli da ga se zove
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onda je Kiparska, Madjarska i Norveška liga bolja a Zolotic igra Casa Pia. Ekipa koja se trenutno bori u vrh Portugalske lige.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj Zolotic i Mujakic.
Ovo je ovdje vise postalo smjesno kakvi se igraci sve prizivaju.

Ovo je ovdje vise postalo smjesno kakvi se igraci sve prizivaju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično otkazana utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Danas se u Zenici potpisuje nastavak izgradnje kampa reprezentacije.. jos 2 nova terena s prirodnom travom i smjestaj..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
ode cijelo crkvicko brdo, ljepota...
a BP kao kakav oronuli starac, nadam se da ce ih barem nekako usloviti da se ulozi nesto u stadion.
Sramota je na sta trenutno lici (teren, semafor, reflektori, ograde -vanjske i unutrasnje, stolice..)
a BP kao kakav oronuli starac, nadam se da ce ih barem nekako usloviti da se ulozi nesto u stadion.
Sramota je na sta trenutno lici (teren, semafor, reflektori, ograde -vanjske i unutrasnje, stolice..)
Utakmica s Rusijom je odgođena, a Vi ste na sjednici Komiteta za hitnost glasali za odigravanje te utakmice. Jučer čitamo izjavu gdje ste rekli da bi bilo teško okupiti najbolji tim u novembru, zašto?
"To su druga pitanja bila. To je pitanje eventualne utakmice za taj termin, ne za Rusiju. Dvije su opcije bile za utakmicu umjesto Rusije, Rusija je adaktirana. U suštini davno, čekao se datum, ona je adaktirana. Nije bilo priče, neko me je pitao, ne znam ko, zašto se ne igra s Marokom ili ta neka druga utakmica. Ona bi bila tri dana ranije i u tom sam kontekstu rekao bilo bi teško okupiti tim, a imamo kasnije i kolo prvenstveno. Išla bi vjerovatno reprezentacija kao što je u Ameriku (2021. u decembru, op. a.) iz Premijer lige, ali bilo bi strpano. Nismo ni razgovarali o tome, ali bi bilo suvišno rizikovati da ide protiv takve jedne reprezentacije, a uoči Svjetskog prvenstva."
A zašto ne bi išao A tim?
"A tim ne može, imaju utakmice, pripreme i sve to skupa."
Bože dragi, ko nama odlučuje o nogometu u državi, dobro da se lopta ikako kotrlja na području BiH. Čuj A tim ne može, imaju pripreme i utakmice

"To su druga pitanja bila. To je pitanje eventualne utakmice za taj termin, ne za Rusiju. Dvije su opcije bile za utakmicu umjesto Rusije, Rusija je adaktirana. U suštini davno, čekao se datum, ona je adaktirana. Nije bilo priče, neko me je pitao, ne znam ko, zašto se ne igra s Marokom ili ta neka druga utakmica. Ona bi bila tri dana ranije i u tom sam kontekstu rekao bilo bi teško okupiti tim, a imamo kasnije i kolo prvenstveno. Išla bi vjerovatno reprezentacija kao što je u Ameriku (2021. u decembru, op. a.) iz Premijer lige, ali bilo bi strpano. Nismo ni razgovarali o tome, ali bi bilo suvišno rizikovati da ide protiv takve jedne reprezentacije, a uoči Svjetskog prvenstva."
Bože dragi, ko nama odlučuje o nogometu u državi, dobro da se lopta ikako kotrlja na području BiH. Čuj A tim ne može, imaju pripreme i utakmice

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta je uloga direktora A reprezentacije?
Pa kakve pripreme i utakmice imaju kad ne idemo na SPRaonffa je napisao/la: ↑03 nov 2022, 23:45Utakmica s Rusijom je odgođena, a Vi ste na sjednici Komiteta za hitnost glasali za odigravanje te utakmice. Jučer čitamo izjavu gdje ste rekli da bi bilo teško okupiti najbolji tim u novembru, zašto?
Bože dragi, ko nama odlučuje o nogometu u državi, dobro da se lopta ikako kotrlja na području BiH. Čuj A tim ne može, imaju pripreme i utakmice![]()
![]()

Ovaj lik stvarno misli da smo retardirani pa nista ne znamo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.