Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
@Zeljovac...ako si gledao utakmicu Arsenal - Barcelona trebalo bi ti biti jasno sto se Asmir zakaci za prvu stativu 
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zato da ga ne bi primio iz mrtvog ugla ko kloc Valdesbosanac723 je napisao/la:@Zeljovac...ako si gledao utakmicu Arsenal - Barcelona trebalo bi ti biti jasno sto se Asmir zakaci za prvu stativu
Spahic je kapiten reprezentacije,ima pravo reci sta zeli,i sve sto je rekao je istina! on je primjer svim drugim igracima kako se bori za grb svoje domovine! Spahi kapa do poda,a Beg jos treba puno da uci kako bi postao covjek pa tek onda igrac..Begovic je za mene veliko,ustvari najvece razocarenje ,sto se tice ljudskih kvaliteta oni su ravni 0,ali mlad je valjda ce jednom shvatiti neke stvari.. podrzavam kapitena i selektora sta god odluce po tom pitanju!
- velez_mostar
- Kontakt:
Hoce li se, ili ne, ovaj mladic vise odazivati onom smijesnom treneru???Mislim, da ne kontamo kako imamo dobrog golmana, i ostane samo na "kontanju", i da znamo na cemu smo,
Nema veze, imamo mi Sehica, buhahahahaha!!!!
jesi ti iskompleksiran safetom i sarajvom to je cudo jedno.... kad je OVOME SLICNO (ALI NI BLIZU,HASAN SALIHAMIDZIC JE VECI PATRIOTA OD 99% NASIH SVIH REP) uradio pljuvali su svi hasana a sad Begovic ispade moze raditi sta hoce jer je dobar golman???????????????????? ma ek on jede g***** ako misli da moze raditi sta hoce, pa da se na njega ugledaju i ostali pa pocnu da glume , takav nam ne treba, sta mislis sto je man utd prodao teveza???? predobar igrac ali kvari TIM .... sta mislis sto je barsa prodala ibrahimovica ??? KVARI TIM..... a predobar igrac..... to je nesto izgleda sto nasi ljudi ne mogu da shvate.... igrac mora biti i TIMSKI covjek da bi bio dio USPJESNOG tima.... ako on misli sto je trenutno najbolje sto imamo (a jeste) pa da moze da radi sta hoce....e zajebo se...SAFETE SUSICU, nedaj "zvijezdama" da glume i igraju se sa GRBOM BOSNE I HERCEGOVINE kao da im je privatno vlasnistovo, Kenane Hassagicu pokazi sad sve sto znas, i dokazi da onaj pokusaj od covjeka (vaagao izmedju nas i Kanade,sad nas pravi budalama) nije prijeko potreban.....velez_mostar je napisao/la:Hoce li se, ili ne, ovaj mladic vise odazivati onom smijesnom treneru???Mislim, da ne kontamo kako imamo dobrog golmana, i ostane samo na "kontanju", i da znamo na cemu smo,
a kad budemo na evropskom nek onda kanadsko g*** gleda na tv-u spahica kako nosi kapitensku traku ! nek slusa himnu "svoje " zemlje ...... al preko TV-a .......dobro mu je i rekao SPPAHA......... SVAKA CAST KAPITENU , niko nece praviti smijuriju od repke.... .......... jos kad spaha ode u Arsenal ako Bog da pa mu jedan vaspitni udari ko onom malom **** iz werdera ........
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- velez_mostar
- Kontakt:
Mozda bi ti i odgovorio na post da nisi ovako zapoceo svoj, nemam rijeci, samo cu reci da si dobro zaostao.johnnyHZ je napisao/la:jesi ti iskompleksiran safetom i sarajvom to je cudo jedno.... kad je OVOME SLICNO (ALI NI BLIZU,HASAN SALIHAMIDZIC JE VECI PATRIOTA OD 99% NASIH SVIH REP) uradio pljuvali su svi hasana a sad Begovic ispade moze raditi sta hoce jer je dobar golman???????????????????? ma ek on jede g***** ako misli da moze raditi sta hoce, pa da se na njega ugledaju i ostali pa pocnu da glume , takav nam ne treba, sta mislis sto je man utd prodao teveza???? predobar igrac ali kvari TIM .... sta mislis sto je barsa prodala ibrahimovica ??? KVARI TIM..... a predobar igrac..... to je nesto izgleda sto nasi ljudi ne mogu da shvate.... igrac mora biti i TIMSKI covjek da bi bio dio USPJESNOG tima.... ako on misli sto je trenutno najbolje sto imamo (a jeste) pa da moze da radi sta hoce....e zajebo se...SAFETE SUSICU, nedaj "zvijezdama" da glume i igraju se sa GRBOM BOSNE I HERCEGOVINE kao da im je privatno vlasnistovo, Kenane Hassagicu pokazi sad sve sto znas, i dokazi da onaj pokusaj od covjeka (vaagao izmedju nas i Kanade,sad nas pravi budalama) nije prijeko potreban.....velez_mostar je napisao/la:Hoce li se, ili ne, ovaj mladic vise odazivati onom smijesnom treneru???Mislim, da ne kontamo kako imamo dobrog golmana, i ostane samo na "kontanju", i da znamo na cemu smo,
a kad budemo na evropskom nek onda kanadsko g*** gleda na tv-u spahica kako nosi kapitensku traku ! nek slusa himnu "svoje " zemlje ...... al preko TV-a .......dobro mu je i rekao SPPAHA......... SVAKA CAST KAPITENU , niko nece praviti smijuriju od repke.... .......... jos kad spaha ode u Arsenal ako Bog da pa mu jedan vaspitni udari ko onom malom **** iz werdera ........(SORENSENU ZELIM BRZ POVRATAK MEDJU STATIVE)
¸POGLEDAJ SVOJ POTPIS,PROCITAJ GA PA CES SKONTATIvelez_mostar je napisao/la:Mozda bi ti i odgovorio na post da nisi ovako zapoceo svoj, nemam rijeci, samo cu reci da si dobro zaostao.johnnyHZ je napisao/la:jesi ti iskompleksiran safetom i sarajvom to je cudo jedno.... kad je OVOME SLICNO (ALI NI BLIZU,HASAN SALIHAMIDZIC JE VECI PATRIOTA OD 99% NASIH SVIH REP) uradio pljuvali su svi hasana a sad Begovic ispade moze raditi sta hoce jer je dobar golman???????????????????? ma ek on jede g***** ako misli da moze raditi sta hoce, pa da se na njega ugledaju i ostali pa pocnu da glume , takav nam ne treba, sta mislis sto je man utd prodao teveza???? predobar igrac ali kvari TIM .... sta mislis sto je barsa prodala ibrahimovica ??? KVARI TIM..... a predobar igrac..... to je nesto izgleda sto nasi ljudi ne mogu da shvate.... igrac mora biti i TIMSKI covjek da bi bio dio USPJESNOG tima.... ako on misli sto je trenutno najbolje sto imamo (a jeste) pa da moze da radi sta hoce....e zajebo se...SAFETE SUSICU, nedaj "zvijezdama" da glume i igraju se sa GRBOM BOSNE I HERCEGOVINE kao da im je privatno vlasnistovo, Kenane Hassagicu pokazi sad sve sto znas, i dokazi da onaj pokusaj od covjeka (vaagao izmedju nas i Kanade,sad nas pravi budalama) nije prijeko potreban.....velez_mostar je napisao/la:Hoce li se, ili ne, ovaj mladic vise odazivati onom smijesnom treneru???Mislim, da ne kontamo kako imamo dobrog golmana, i ostane samo na "kontanju", i da znamo na cemu smo,
a kad budemo na evropskom nek onda kanadsko g*** gleda na tv-u spahica kako nosi kapitensku traku ! nek slusa himnu "svoje " zemlje ...... al preko TV-a .......dobro mu je i rekao SPPAHA......... SVAKA CAST KAPITENU , niko nece praviti smijuriju od repke.... .......... jos kad spaha ode u Arsenal ako Bog da pa mu jedan vaspitni udari ko onom malom **** iz werdera ........(SORENSENU ZELIM BRZ POVRATAK MEDJU STATIVE)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Dobra polovina naseg naroda je cista gamad. Pogotovo ovi cmarovi sto seru o Papetu. Ovo nam je do sada najbolji trener kako god da gledamo al dzaba sve kad imamo seljaka medju narodom koji bi samo kritikovali i srali bez ikakvih pametnih solucija i ideja.
shandrlike-tandrlike
Ne, ne slazem se kolega. Nije polovona, nego mnogo vise od polovine...Cuj der ga "nemoj da se Spahic javlja"? Spahic ima onome **** da slozi sve na kamari, djubre ono salabajzersko. Sorensen je mogao ici braniti za svoju reprezentaciju, a on ne moze. Cuj ga sta je izmislio: Danska je igrala u Evropi pa ne bi bio u ravnoprvnom polozaju sa njim...A zvaljo zvaljavi, zaboravio si da je i Bosna igrala u Evropi pa se nisi odazvao, usta te ona gripozna. Udri Spaha, udri stoku po gubicama zvaljavim!!!reptile je napisao/la:Dobra polovina naseg naroda je cista gamad. Pogotovo ovi cmarovi sto seru o Papetu. Ovo nam je do sada najbolji trener kako god da gledamo al dzaba sve kad imamo seljaka medju narodom koji bi samo kritikovali i srali bez ikakvih pametnih solucija i ideja.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da Spahić nema pravo javno prozivati igrače. Kakva je to glupost, pobogu? Spahić je igrač, te jedino mjesto gdje on treba otvoriti usta je teren. Tu on treba pokazati ko je gazda(ne kažem da ne pokazuje. Vidjeli smo ko je osoba(siledžija) koja udara protivničke igrače, kako u Montpellieru, tako i u reprezentaciji(Marin)), a ne izjavljivati kojekakve gluposti. Imamo selektora(kakvog-takvog), koji jedini ima pravo izaći u javnost sa takvom pričom. Čuj, Spahić ima pravo javno prozivati igrače?! 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Slučaj Asmir Begović još dugo vremena mogao bi biti sportska tema broj jedan u našoj zemlji. Čuvar mreže Stokea po drugi put oglučio se o poziv selektora Safeta Sušića, nakon čega je iz N/FS BiH pokrenut postupak pred FIFA.
Međutim, uprkos tome Begović je proteklog vikenda, uz misteriozna objašnjenja iz Engleske, branio za svoj klub. O nedolasku u Atlantu, naš golam nije želio previše pričati.
"Imao sam dobar razlog da ne dođem na utakmicu u Atlanti, ali to je između mene i selektora. Neću pričati o tome preko medija", zagonetan je mladi golman, kojem je karijera u Engleskoj na prvom mjestu.
Interes za njegove usluge pokazuju i najveći klubovi, kao što su Manchester United i Chelsea. Popularni Pape, osim što je pokrenuo inicijativu da se Begović suspenduje, nedavno je i zvao Asmira i pošteno ga 'naružio'. Ali navodno, nije mu prenijeo svoj plan da ga pošalje na tribine za kvalifikacioni duel sa Rumunima.
„Selektor mi ništa nije rekao, vjerovatno vi znate više od mene. Ali ja ću još odlučiti šta ću i kako ću, ako do sankcija prema meni uopšte dođe. Sada ne želim razmišljati o tome“ rekao je Begović i brzo nastavio, u strahu da će biti još nezgodnih tema:
„No comment! Moram prekinuti, evo imam poziv na drugoj liniji“, rekao je golman Stokea novinaru Sana, što je, očito bio providan trik da prekine, po njega neugodnu temu.
Međutim, uprkos tome Begović je proteklog vikenda, uz misteriozna objašnjenja iz Engleske, branio za svoj klub. O nedolasku u Atlantu, naš golam nije želio previše pričati.
"Imao sam dobar razlog da ne dođem na utakmicu u Atlanti, ali to je između mene i selektora. Neću pričati o tome preko medija", zagonetan je mladi golman, kojem je karijera u Engleskoj na prvom mjestu.
Interes za njegove usluge pokazuju i najveći klubovi, kao što su Manchester United i Chelsea. Popularni Pape, osim što je pokrenuo inicijativu da se Begović suspenduje, nedavno je i zvao Asmira i pošteno ga 'naružio'. Ali navodno, nije mu prenijeo svoj plan da ga pošalje na tribine za kvalifikacioni duel sa Rumunima.
„Selektor mi ništa nije rekao, vjerovatno vi znate više od mene. Ali ja ću još odlučiti šta ću i kako ću, ako do sankcija prema meni uopšte dođe. Sada ne želim razmišljati o tome“ rekao je Begović i brzo nastavio, u strahu da će biti još nezgodnih tema:
„No comment! Moram prekinuti, evo imam poziv na drugoj liniji“, rekao je golman Stokea novinaru Sana, što je, očito bio providan trik da prekine, po njega neugodnu temu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Slučaj Asmir Begović još dugo vremena mogao bi biti sportska tema broj jedan u našoj zemlji. Čuvar mreže Stokea po drugi put oglučio se o poziv selektora Safeta Sušića, nakon čega je iz N/FS BiH pokrenut postupak pred FIFA.
Zasto si podebljao taj dio kad je ovaj puno zanimljiviji
- Imao sam dobar razlog da ne dođem na utakmicu u Atlanti, ali to je između mene i selektora. Neću pričati o tome preko medija -
Moguce da su mu u klubu rekli da ce ga skinuti sa gola ako ode u USA, i normalno da nece o tome pricati po novinama.
I tako mu je konkurencija velika. Sörensen je dobar i iskusan golman, prvi golman Danske reprezentacije vec dugo vremena. Samo neka Asmir napravi jedan pogresan korak i nece se trener puno razmisljati. Delikatna situacija.
A ako je istinita onda je za nas puno bolje da on propusti jednu ili dvije prijateljske ali da zadrzi mjesto u ekipi. Za golmana je bitno da redovno brani.
Mogao bi neko od aktera konacno skupiti dovoljno muda i lijepo objasniti svima u cemu je fol ovdje. Pa da znamo koga i kako da pljujemo. Jer ovo mi je sve previse tajanstveno, toliko da sam totalno izgubio interes za ovu temu. Mogao bi Spaha, kad je vec tako azuran i rjecit, kontaktirati Begovica i popricati s njim kao kapiten sa igracem da se razjasne silne nesuglasice. A dok se sta konkretno ne objavi nabijem ja i jednog i drugog i treceg zajedno sa upravom Stoke-a i naseg saveza na qrac.calcio je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Slučaj Asmir Begović još dugo vremena mogao bi biti sportska tema broj jedan u našoj zemlji. Čuvar mreže Stokea po drugi put oglučio se o poziv selektora Safeta Sušića, nakon čega je iz N/FS BiH pokrenut postupak pred FIFA.
- Imao sam dobar razlog da ne dođem na utakmicu u Atlanti, ali to je između mene i selektora. Neću pričati o tome preko medija -
Moguce da su mu u klubu rekli da ce ga skinuti sa gola ako ode u USA, i normalno da nece o tome pricati po novinama.
I tako mu je konkurencija velika. Sörensen je dobar i iskusan golman, prvi golman Danske reprezentacije vec dugo vremena. Samo neka Asmir napravi jedan pogresan korak i nece se trener puno razmisljati. Delikatna situacija.
A ako je istinita onda je za nas puno bolje da on propusti jednu ili dvije prijateljske ali da zadrzi mjesto u ekipi. Za golmana je bitno da redovno brani.
Mislim da je u ovoj prici vec sve razjasnjeno, ili barem dobar dio toga, ali da je problem nas, javnosti, sto mi, kao narod sa ponajvecom zastupljenoscu sindroma "Mahala", hocemo da znamo svaki detalj..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ponovo cu napisati. Problem je u tome sto Asmir ne brani u Reprezentaciji i sto je rezerva Hasagicu, a sam Asmir misli da takav tretman ne zasluzuje. Problem izmedju Susica i Asmira je poceo u Albaniji kad je Asmir trebao po svim rezonima da brani a Susic je stavio povrijedjenog i nedovoljno spremnog Hasagica. Na kraju kad nas je Hasagic i ukopo i promio glup go zbog svoje povrede, Asmir je stao na gol u drugom poluvremenu. Taj se nesporazum odnosno konflikt provlaci kroz Slovacku i sve sad do Mexica. Kad je Begovic saznao da treba u Atlantu da ide i da bude rezerva i brani eventualno drugo poluvrijeme odlucio je da ne ide. To je sve sto stoji iza svega ovoga. 100% provjereno
I ja gledam šta podeblja i živ ostade. Eto, Begović ima neki svoj razlog, za kojeg tvrdi da ga zna i selektor, a o kojem neće da govori. Vjerovatno mu je otvoreno rečeno da neće biti prvi izbor protiv Meksika.calcio je napisao/la:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Goalgetter
- Kontakt:
Podebljao sam to, zato sto sam htio naglasit da je moguc njegov odlasak iz reprezentacije, ako dodje do sankcijaŽeljovac je napisao/la:I ja gledam šta podeblja i živ ostade. Eto, Begović ima neki svoj razlog, za kojeg tvrdi da ga zna i selektor, a o kojem neće da govori. Vjerovatno mu je otvoreno rečeno da neće biti prvi izbor protiv Meksika.calcio je napisao/la:
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sigurno da je postojao dovoljno dobar razlog zbog kojega se nije odazvao. Nek se napokon i on oglasio u medijima i bar malo ispricao svoju stranu price.. Budimo realni, zasluzio je da brani i protiv Luxemburga, Francuske i Albanije (po cijelu utakmicu). Momak je puno zdraviji od Hasagica , ali i u puno boljoj formi. Ja ne kazem nista protiv Hasagica, svaka mu cast, ali treba da brani onaj ko je u boljoj formi...
Nadam se da ce Asmir sto prije postati prvi izbor u reprezentaciji..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ništa, izgubismo još jednog igrača koji ima potencijal da bude svijetska klasa, sretno Asmire
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Razlog je ok,ali kad krenu razlozi.E onda,halali Mujo materi.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sigurno da je postojao dovoljno dobar razlog zbog kojega se nije odazvao. Nek se napokon i on oglasio u medijima i bar malo ispricao svoju stranu price.. Budimo realni, zasluzio je da brani i protiv Luxemburga, Francuske i Albanije (po cijelu utakmicu). Momak je puno zdraviji od Hasagica , ali i u puno boljoj formi. Ja ne kazem nista protiv Hasagica, svaka mu cast, ali treba da brani onaj ko je u boljoj formi...
Kod ovog su ''razlomci''vec odavno.
@MuHmania-kako ces gubiti nesto sto fakticki realno i cestito nisi ni imao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, Turo, Varta, zikerrz21 i 61 gost.