Niko ih ne ne tjera , neka daju otkaz ako ne valjaRobust je napisao/la: ↑26 okt 2022, 15:36a plata wizz air stjuardese il stjuarda je 1200KMAshburtonG je napisao/la: ↑26 okt 2022, 15:12@bombaysaphire
Jbg, Wizz je kita od kompanije sto se tice odnosa prema putnicima. Imam osjecaj da svaki aerodrom svoju politiku vodi, kad je u pitanju ta kompanija. Negdje mozes checkirat rucni prtljag, negdje ne mozes, pa negdje ti izadju u susret, negdje te gledaju kao debila. Ja do sad ne znam jesam li vise od 3-4x na vrijeme poletio, ali sam isto tako imao srecu da nije nijednom let otkazan. Za Tuzlu je to dobro, jer mnogo raje leti i iz Srbije. Sarajevo mora definitivno naci (jeftino) rjesenje sto se tice dijaspore u EU.
Ryan Air ima bolje osoblje, to je definitivno. Ovi iz Wizza kao da su svi doktori nauka, tako se ponasaju.![]()
za te pare da te iskoristavaju po 10h minimalno, haj da ti vidiš svijeta nego ne izlazis iz aviona nikako kod njih

Pusti ti "iskorištavanje" ...
Nije WizzAir prije bio ovakav , znali su se brinuti o putnicima , ali ove godine bukvalno kenjaju po putnicima

Tuzla je konačno dobar potez uradila , jer je dovela Ryanair .
Ko im garantuje da WizzAir neće uraditi ono što su uradili u Sarajevu ? Inače to što su uradili u Sarajevu je nezapamćeno u avijaciji , da zatvaraš bazu u roku od 24 dana

Ko god dođe umjesto njih , biće im odlično jer su avioni bili puni .
Zadnja 2 mjeseca "ubiše" turisti iz Omana , ako neko ima podatke neka objavi .