FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Upamecano danas odlican, kako fino igra kad nema one crne rupe ... ostavljen dosta puta 1 na 1 i bez problema rijesavao sve, osim jednog kad je Ulreich skinuo. Dosta dobra igra, malo se povukla rucna u drugom poluvremenu ybg, planski, do tada je bila rutina. Neke stvari i dalje iste, Coman je ogranicen ko balkon, Mane kad je usao jako sebican i hrpa losih odluka gdje se mogao dati sigurno gol ili dva da je odabrao bolje rjesenje a on hoce sam... Tel je jos jako zelen za ovaj nivo.
Kimmich, Davies, Musiala standardno dobri, Chupo iznenadjuje partijama, vidjet cemo koliko moze ovako.
Kimmich, Davies, Musiala standardno dobri, Chupo iznenadjuje partijama, vidjet cemo koliko moze ovako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mane na klupi.
Tu mu je mjesto, pa nek se navikava, i nek pamet u glavu dođe. Stvarno mi nisu jasni ovi što dolaze iz Engleske. Prvo Sane pa sad ovaj. Ponašaju se kao da su jedini Bogom dani, marionete, glumci... Sane tek ove godine došao sebi, a ovog neka na klupi, pa ako se dohaviza onda nek igra, ako nema pomoći ima transfer lista.
Nema danas ni Milera, neka nema.
Još da ovog Kimicha umišljenog glumca češće hladi bilo bi TOP.
Igra danas vrlo dobra, ovo je ono kako se meni sviđa, još da nema grešaka Kimicha pa da to bude dosta sigurnije.
Ulreich odlično branio, a cijela odbrana je svjetska klasa. Čupo odličan, radi ono što napadač treba da radi, odlične kretnje i potezi na prvu.
Igra danas vrlo dobra, ovo je ono kako se meni sviđa, još da nema grešaka Kimicha pa da to bude dosta sigurnije.
Ulreich odlično branio, a cijela odbrana je svjetska klasa. Čupo odličan, radi ono što napadač treba da radi, odlične kretnje i potezi na prvu.
Upravo tako,već duže vrijeme pisem da pored Kimicha mora u timu biti jos jedan kreator jos jedan znalac sa loptom istih kvaliteta kao on ili slicnih,da se doticni Kimich moze povremeno odmoriti ali i da ima taj neko ko bi ga mogao malo klupirati da se to ne osjeti u velikoj mjeri ,uz to jos jedan takav otvara formacijski dosta mogućnosti.Kimich je super igrac, samo sto vec duzi period nema fokus i psihicki postao dosta labilan.Rano je za njega da postane izraubovani i psihicki istrosen igrac,a svi ga vidimo kao vodju i motor Bayerna.Klare je napisao/la: ↑22 okt 2022, 23:51Mane na klupi.Tu mu je mjesto, pa nek se navikava, i nek pamet u glavu dođe. Stvarno mi nisu jasni ovi što dolaze iz Engleske. Prvo Sane pa sad ovaj. Ponašaju se kao da su jedini Bogom dani, marionete, glumci... Sane tek ove godine došao sebi, a ovog neka na klupi, pa ako se dohaviza onda nek igra, ako nema pomoći ima transfer lista.
VOLIM BAYERN
Ako je ista jasno, onda je to da Bayern mora igrati sa pravom 9kom pa makar to bio i Choupo do kraja sezone.
Ali ja mislim da cemo gledati Müllera sve cesce na toj poziciji, nema JN muda da njega klupira na duze vrijeme.
Ali ja mislim da cemo gledati Müllera sve cesce na toj poziciji, nema JN muda da njega klupira na duze vrijeme.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mainz u kupu, opet gostujuca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Da spomenem kako su se navijaci Salernitane oprostili od Riberya
. Uzivaj u odmoru legendo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon da je skontao neke stvari te da je smanjio intenzitet svoje tvrdoglavosti.Julian Nagelsmann (pičon) noticed that some players were overwhelmed by his complex training exercises. Training is now more about internalizing processes and principles as well as playing players in the positions where they are most comfortable even while rotating
Kao rezultat imamo mnogo zadovoljnije igrace, kvalitetniju igru i na kraju krajeva pobjede sto je najvaznije u svemu ovome.
Da je Pep uradio nesto slicno danas bi bio okarakterisan kao najuspješniji trener Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Opet treba pričekati jer je ovo možda rezultat i ozljeda pa je sad mir i igraju neki koji ne bi dobili priliku da su svi na 100%.
Mrtva tema a igra se protiv mocne Barce. Ispast ce na kraju utakmica bitnija nama nego njima, naletih negdje na info da su Bayernovi navijaci dobili 4200 ulaznica ali da je otislo mnogo vise, te se domacini plase da im se ne dogodi opet situacija kao protiv Frankfurta.
U svakom slucaju utakmica bez pretjeranog rezultatskog znacaja, ali vjerujem da na terenu ipak nece biti tako miroljubivo.
U svakom slucaju utakmica bez pretjeranog rezultatskog znacaja, ali vjerujem da na terenu ipak nece biti tako miroljubivo.
Veoma veliko interesovanje forumasa, za mec protiv farse. 
kolega mala ispravka katalonoska prčija nadam se da cemo ih momacki mlatnuti veceras i poslati ih psihijatru
Pravda za Tyson Furya
Standardni mec u LP protiv Europa liga ekipe, a prvo mjesto se vec osiguralo. Bitniji sljedeci ligaski mec.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Veće uzbuđenje protiv Ausburga nego protiv Barcelone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Trebao je izvest “B” ekipu.
Union nas je dobro priitisnuo u BL, treba odmorit malo.
Union nas je dobro priitisnuo u BL, treba odmorit malo.
joj Goretzke, daj pas yebo ga
Ovo je Mane radio u Liverpoolu, a do večeras mu je falilo u Bayernu.
tako je Sadio, super finis
top asistencija Gnabrya
top asistencija Gnabrya
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mazraoui napolje. Dobit će crveni ako ovako nastavi.
I am not yet born; O hear me.
preagresivna citava ekipa, ubise ih jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.