?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Napusis se ti meni shategabriaarmando je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:33Reče karinaš koji je obijelio dok mu klub osvoji domaće prvenstvodachodachoni je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:24Ne znam koja je razlika izmedju barcinog ispadanja u EL i Bayernovog konstantnog ispadanja u 1/4 LP i spoznaje vec u septembru da nemas nikakve sanse da osvojis jer ce te natamburati tamo neki Villareal
I to ne bi bilo da da se nije pojavila gospođa korona
Bolji Suarez
Ajd dogovori tuču na tik toku, možda me tu razbiješdachodachoni je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:35Napusis se ti meni shategabriaarmando je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:33Reče karinaš koji je obijelio dok mu klub osvoji domaće prvenstvodachodachoni je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:24Ne znam koja je razlika izmedju barcinog ispadanja u EL i Bayernovog konstantnog ispadanja u 1/4 LP i spoznaje vec u septembru da nemas nikakve sanse da osvojis jer ce te natamburati tamo neki Villareal
I to ne bi bilo da da se nije pojavila gospođa korona
Kazu najbolji napadac decenije , Dzeko ga dismisa.Shategabri je napisao/la: ↑26 okt 2022, 20:39Bolji Suarez
Nego, ne znam šta se bune navijači Barse, Edin im obezbijedio mjesto u EL.
Rekoh vam ja prcelona je postala bajernova prcija sasvim opravdano preuzela titulu od arsenala ili ti ga londonske prcijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:10Tačno je Barca postala Bayernova kujica. Nebitno u kakvom sastavu izađu.
Pustili su Brazilu počasni na 0:7 te božanstvene 2014.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.