FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Poniste li ovo nek idu onda u pm
Steta sto ponisti penal mogli smo imati jedan sut u okvir.
Ne zna ni penal izborit je.bo mater nesposobnu
Bravo sudija , nemoj nam ni sadaku dati nisu zasluzili.Ocima penala nije vidjelo, lik dohvatio loptu prvo.
E jest Poljak nesposoban. Ali nema veze natrpace nekoga u ligi pa ce mu opet skandirati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
A o čemu sam ja piskarao cijelo ljeto. Dok su mnogi dizali u nebesa rad kluba i izmišljali nove nadimke, masterclass Alemany, Laporta spasitelj itd. Kounde je jedini vrijedan spomena od tog što su doveli na ljeto. Napad je jedino nešto što je valjalo prošle sezone i ruku na srce najveće promjene pretrpjelo, ovo u odbrani je isto, ako ne i gore, a jest sigurno. Uglavnom, prodao si 25% TV prava, prodao si djelove firmi koje su također donosile novac, sve si potrošio na kratkoročno, tačnije da se pokriješ za plate ovu sezonu i da platiš transfere ovog ljeta. Nikakvi dugove nisi riješio, čak si dug prema de Jongu pokušao izbrisati, zataškat, napravit de Jonga glupim i ocrnit ga u javnosti, dugovi prema drugim klubovima ostali netaknuti još uvijek duguješ za transfere Coutinha, Pjanića, Malcoma. A sada se priča o novih milijardu i pol kredita za gradnju Kamp Noua, a nikakve mjere štednje ili načina kako ćeš vračati taj kredit pored već akumuliranih dugova nemaš. Laporta je došao da umrtvi klub, on je populist i propali političar, a kad njegov plan uspije klub će preuzeti banke.let3 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:15Kupovali neka krila, istresali milione za napad, a odbrana na nivou GetafeaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 21:14Kakvi su sve balvani ljetos došli u klubBolje da nisu ništa dovodili
![]()
Bekovi Barce su užasni, blago rečeno.
Da se vratimo na sadašnjost, dakle prošle sezone imao si odličan napad jedino on nije štekao, imao je veliki prostor za napredak u smislu povratka Fatija, napredovanja Torresa, konačnog vraćanja Dembelea itd. Ali, ne spiskalo se 110 i još kusur miliona na transfere Raphinhe i Lewandowskog, a sa njima si samo nazadovao. Ljudi nisu imali nikakav impact koji nisu prošle sezone imali drugi ofanzivci, dapače ubojiti si bio prošle sezone. Lewandowski osim skupljanja golova protiv slabijih ekipa u La Ligi i promašaja u većim utakmicama nije ništa bilo. O Raphinhe je suvišno govoriti, ne uklapa se u filozofiju Barcelone, nema kvalitete koje trebaju krilu u Barcelonu, a pak protiv većih ekipa se prepadne, pa ne smije raditi ni ono što inače dobro radi.
Odbrana promaha, vezni red neizbalansiran. A nekada se mora priznati da je Xavijeva selekcija igrača kriminalna, a to je slučaj večeras.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovaj Dembele dribla citavu utakmicu ali bukvalno se mozes skloniti sa puta kada ima loptu jer kada ima 9/10 dobrih opcija on izabere jedinu losu.Veci klaun nije igrao na krilu zadnjih x godina.
Xavi je ozbiljan kandidat da bude smijurija od trenera.
Xavi je ozbiljan kandidat da bude smijurija od trenera.
I Al Sadd je previse za ovu oyebinu na klupi.
Kako je samo iznenadio Bayern ovom postavkom
Takticki mag.
Kako je samo iznenadio Bayern ovom postavkom
Takticki mag.
izgledaju ko djeca kad trče za loptom protiv starijih, na sredini nema igrača koji zna uzeti loptu...
tačno se vidi da Real i Bayern imaju fizički bolje pripremljene igrače.. pored toga što imaju kvalitet više
tačno se vidi da Real i Bayern imaju fizički bolje pripremljene igrače.. pored toga što imaju kvalitet više
Ovo ko kad srednjoškolci ufate djecu iz osnovne i iživljavaju se na njima.
Bellerin je sramotan igrač
Bellerin je sramotan igrač
Xavi je tacno pomislio da je otkrio toplu vodu protiv Bilbaa. Koja oyebina.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jedino Pedri i Dembele nešto da su odigrali, s tim da ovaj drugi svaki dobar potez odmah zasere pa nikakve koristi od njega
Ostalo šaka jada
Ostalo šaka jada
Ma Belerin nije vise uopste igrac ima par godina
a ima ih jos na skoro istom nivou.
Dembele je kao dijete nekom ispao iz ruku i pao na glavu, taj tesko da ima ista mozga u glavi.
Dembele je kao dijete nekom ispao iz ruku i pao na glavu, taj tesko da ima ista mozga u glavi.
⚽FK Garaže⚽
Tuchel i dalje nema posao, samo kazem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sta su odigrali ?
Sta je to Pedri odigrao lik nevidljiv.Ne igra nazad , nema ga naprijed, trazi fol lopte a i kad je dobije nikakve koristi.Umjesto da utrcava Baldeu on se uvlaci u sredinu kao da je Messi.
Dembele je najbeskorisniji parmak koji je obukao dres Barce unazad 5 godina.Liku se skloni sa puta on ce sebi kontru stvoriti.
Cuj Pedri i Dembele kao igraju pahaahhahah
Strateg zadovoljan idemo dalje bez izmjena, sutnut ce se do 60te na gol.
Haveru na ignoreu si mi, dzaba se trudis
ja sam uvjeren da će i u Europa ligi opet biti isto... naletice na neki bolji tim ili na manju ekipu u formi i ispast ce...
Ništa ne uče iz grešaka... igrati kao Pep ne mogu, jer trener ipak nije Pep, i treba da se okrenu nečemu drugom ili će opet biti blamaža svake sezone.
Ovo mi liči na Pepovu čorbu ali bez začina koje samo on zna
Ništa ne uče iz grešaka... igrati kao Pep ne mogu, jer trener ipak nije Pep, i treba da se okrenu nečemu drugom ili će opet biti blamaža svake sezone.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
EL je svakako nebitna. Što se mene tiče najbolje da ispadnu odmah u 1/16 finala i fokusiraju se na ligu.sombrero je napisao/la: ↑26 okt 2022, 22:04ja sam uvjeren da će i u Europa ligi opet biti isto... naletice na neki bolji tim ili na manju ekipu u formi i ispast ce...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bellerin je samo dobra backup opcija i to je to. On je odličan za La ligu. Ali, protiv velikih ekipa i u bitnim utakmicama njega neće biti ili će biti tanak. No, ni on nije velik problem večeras koliki su problem Alonso i Busquets, Kessie je nevidljiv, nema ulogu, nepotreban, ne znam kako da ga okarakterišeš. Pedri, ništa, nema lik petlje da uzima stvar u svoju ruku, jako rijetko od njega možeš vidjeti neki rizičan, progreisvan pas. Lewandowski ništa, nikakav impact, a doveden je kao da u ovakvim utakmicama bude prevaga. Čovjek nikad to nije bio, prevaga, on.se ne može vezat za tu riječ, on zna zabit, ali realno ako se ne odradi posao za njega ništa,.mrka kapa. Najgore što je krenuo glumit nešto pa izvodi i slobodnjake, alo ba imaš Alonsa liku je jedina kvalitet prekid, dopusti mu da bar to pokaže. Dembelea trebaš čekat da riješi utakmicu, pošto je riješio utakmicu protiv Bilbaa, sad će malo u hibernaciju pa će se za par kola probudit.
Jako je bezobrazno što se nije ništa promjenili na poluvremenu, imaš 3 igrača koja su zaslužila van, 4 kandidata.
Jako je bezobrazno što se nije ništa promjenili na poluvremenu, imaš 3 igrača koja su zaslužila van, 4 kandidata.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.