Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bitno je da se nesto desava

**** ga ja, taman digne formu i samopouzdanje i onda fuli ovo.
Sad ga opet nece bit 3 tekme.
Sad ga opet nece bit 3 tekme.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Hendo najbolji veznjak zadnjih 5-6 utakmica u klubu bez premca.
Gomez ovo sto igra zadnje tri je za zatvora, sreca pa se vratio Konate. Robbo pocinje pokazivati znakove zivota. Salahu se izgleda igra samo LP, a Nunezu bi za ono simuliranje opalio dva tri samara, ko da gledam Saku.
Gomez ovo sto igra zadnje tri je za zatvora, sreca pa se vratio Konate. Robbo pocinje pokazivati znakove zivota. Salahu se izgleda igra samo LP, a Nunezu bi za ono simuliranje opalio dva tri samara, ko da gledam Saku.

Grle ga dvojica u probija se

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bravo jbm ti zenu
-
- Kontakt:
Kakav napadac 

Njegova jedina mana je brzopletost, kad se malo opusti, neće ga niko zaustaviti. 

Golcina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sut iz nemoguceg, novi gol, box office igrac
Harveeeey
Gaaaaziii
Gaaaaziii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Odmaraj ih sad 

koja enigma je eliott
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
GLedaj Darwina, otkud izleti u odbrani lik 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bajcetic napokon malo
Valja nama u osmini poginut.
-
- Kontakt:
Ja se nadam Bayernu. Najlaksi protivnik za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.