FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hahahhaha kakva sutina mrtvaca, izađi sam smradu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Busquets mumija
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocemo li u 4 utakmici uspjeti zabiti barem gol Bayernu?
Ovoliko mi nismo bili dominatni u najjacoj eri sa Pepom, protiv nejaci u španskoj ligi poput Zaragoze, Numancie, Elchea i sličnih, koliko je Bayern protiv nas zadnjih godina
Bukvalno im dodjemo kao trening utakmica svaki put.
Ovoliko mi nismo bili dominatni u najjacoj eri sa Pepom, protiv nejaci u španskoj ligi poput Zaragoze, Numancie, Elchea i sličnih, koliko je Bayern protiv nas zadnjih godina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Komentatori se frajeru smiju
Dobar pas Dembouza odlicna kontra i pogodak Gnabrya, odlicna predasistencija ko sto bi komsije Hrvati rekli.
Dvaput u 30 sekundi čitava odbrana ispadne
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Maestralna ofsajd zamka. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Lewa je bez zaje.bancije imao prilika za pet golova u dvomeču
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Protivnik je pružao otpor pa ga je to iznenadilo. Čekaj da dođu na red Cadiz i Espanyol.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ali, da stvar bude gora tadašnje Zaragoze, Numancie i Rayo iz 2010te su bili mnogo jači nego ovi današnji davljenici.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 22:12Hocemo li u 4 utakmici uspjeti zabiti barem gol Bayernu?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
izašla dva trabanta, da vidimo sad...
Pedri mora nabiti mišića ako misli imati ozbiljnu karijeru
Pedri mora nabiti mišića ako misli imati ozbiljnu karijeru
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Jos nemamo suta na go… sramota
Kako Xavi svog drugara Buskeca prvo pusti da nas razyebe svaku utakmicu pa ga kao vadi u 60toj minuti da ciste **** za njim ostali igraci koji su svakako smijesni ali pored njega samo jos smjesniji mogu biti.
Btw : Fati je Ronaldinho za ovog Dembelea
Btw : Fati je Ronaldinho za ovog Dembelea
Aj da kazes da je popravio fizicku spremu Xavi pa da covjek kaze ima nekog pomaka u nekim segmentima kad je vec takticki kloc
Svi ismijavaju Koemanove treninge pa de neka mi neko objasni sta je to bolje pod Xavijem kad Bayern u trecoj brzini je na svakoj lopti prije njih, svaki duel je njihov itd
Svi ismijavaju Koemanove treninge pa de neka mi neko objasni sta je to bolje pod Xavijem kad Bayern u trecoj brzini je na svakoj lopti prije njih, svaki duel je njihov itd
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Balde daleko najbolji veceras
Balde i Fati jedini nešto žele, pokazuju znakove života, ali ostatku družine nije ni do čega
jedva čekaju kraj.
Raphinha je ubjedljivo najveca ojebina na terenu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Balde je bas WC kapacitet.Strasan je kad pruzi korak i stusti se ka golu , nazad uhvati sta se moze.Prvih 45 min je igrao i naprijed i nazad za sebe i Pedrija.
- Madagaskar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.