FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobro je Andjus opisao Xavija. Aj ti nazad u Katar ubleho.
Taman konto napisat 0:2 dobro je 
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Barcelona vs Bayern i Inter 0-1-3 s tim da smo kod remija izjednacili u 95. minuti…
Xavi se dobro pogubio sa ovim izmjenama i rotacijama… ne zna ni sam koja nam je najbolja formacija…i sramota je da je Xavi koristio 6 napadaca u ovoj utakmici a da nije osutao jedno u okvir gola
Xavi se dobro pogubio sa ovim izmjenama i rotacijama… ne zna ni sam koja nam je najbolja formacija…i sramota je da je Xavi koristio 6 napadaca u ovoj utakmici a da nije osutao jedno u okvir gola
Koman ako nije bio bolji , nije bio ni losiji.Sa kakvim kadrom i u kakvom rasulu je on bio ovo sto Xavi ima je privilegija.Ovo je smijesno sta ova ekipa igra protiv ekipe koja igra u trecoj brzini.
Ma dat ce leva go sad ce almerija hahahaha
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izgubljena sezona u oktobru. Treba ići po ligu ali sve i kad bi je osvojio ne možeš oprati još jednu katastrofalnu sezonu u LP. Prolazak grupe je bio pod moranje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Tuchel je slobodan jos uvijek...
Fakticki svaki ozbiljni trener se poigra sa Xavijem i ubije ga gdje je Barca najaca. A to je sredina terena. Imamo mi posjed ali to je ono naše dodavanje jos na svojoj polovini. Cim želimo preci centar problem, protivnik te čita ko knjigu.
A Xavi i dalje fura neku tika taku, koji ni sam Pep ne koristi u potpunosti.
Fakticki svaki ozbiljni trener se poigra sa Xavijem i ubije ga gdje je Barca najaca. A to je sredina terena. Imamo mi posjed ali to je ono naše dodavanje jos na svojoj polovini. Cim želimo preci centar problem, protivnik te čita ko knjigu.
A Xavi i dalje fura neku tika taku, koji ni sam Pep ne koristi u potpunosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Žuti kloc je imao Messija, koji je bolji od sve ijednog trenutnog napadača- pa se svejedno brukao.
Xavi se takođe bruka sa forsiranjem veterana, koji više ne mogu.
Mislim da već sad ne ide sa Xavijem onako kako smo mislili da će ići.
On je sebi izabrao teži put, natrpao je ekipu, dobio je ono što je tražio i sada nema opravdanja za neuspjeh na kraju sezone.
Kolika god legenda bio, Barcelona ne trpi krizu rezultata i loše igre, siguran sam da će dobiti vrijeme da izgura sezonu do kraja ali u slučaju da bude još jedna ‘sušna’ sezona u nizu bojim se da Xavi neće biti trener na ljeto uostalom to je i sam potvrdio na jednoj od konferencija.
Nadajmo se da će uspjeti prelomiti situaciju u svoju korist.
On je sebi izabrao teži put, natrpao je ekipu, dobio je ono što je tražio i sada nema opravdanja za neuspjeh na kraju sezone.
Kolika god legenda bio, Barcelona ne trpi krizu rezultata i loše igre, siguran sam da će dobiti vrijeme da izgura sezonu do kraja ali u slučaju da bude još jedna ‘sušna’ sezona u nizu bojim se da Xavi neće biti trener na ljeto uostalom to je i sam potvrdio na jednoj od konferencija.
Nadajmo se da će uspjeti prelomiti situaciju u svoju korist.
Brko iz druge galaksije!
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Xavi out
Raphinhu su platili 55 miliona
frajer novi Malcom. Za te pare su mogli dovesti dva beka, da ne gledamo one mrtvace više.
Imao ga godinu , nije deceniju.
U drugoj godini imao Abdea i Desta kao krila.Lengleta , Umtitija i Piquea kao stopere.Da ne nabrajam dalje….
U egalu su , nije Xavi nista bolji cak ni sama igra ne odskace od onoga sto su igrali pod Komanom.
Jasno da je ovo skup prosjecnih fudbalera sa par kvalitetnijih koji su slavu kupili i sakrivali se iza Messija, ali bez obzira Xavi ima ekipu koja 2 godine nema Messija i imala je velike rashode i “pojacanja”
- jasonstatham
- Kontakt:
Zar je tolika razlika između Villareala i Bayerna?
Srećom Hector ima ugovor do ljeta. Jel' igrao Kessie i šta je bila njegova uloga na terenu?
Srećom Hector ima ugovor do ljeta. Jel' igrao Kessie i šta je bila njegova uloga na terenu?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Sve dok se ne dovede neko jako trenersko ime gledat cemo ove oyebine po terenu. Lik forsira yebenog Alonsa, samo to je za otkaza.
⚽FK Garaže⚽
Pitanje je kakva su pojacanja Torres i Rapfihnha, to jest jesu li to neke igracine. Vrlo upitno. Alonsa da ne pominjem.
Kounde jeste pojacanje i to se odmah vidi, bez obzira na eventualne kikseve.
Kounde jeste pojacanje i to se odmah vidi, bez obzira na eventualne kikseve.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Setien vam je bio najbolji trener u zadnjih dosta godina bez zezancije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Razlika je u igranju Evropskih i domaćih utakmica. Barcelona nema mentalitet za Evropu.
Ultra jaka životinja i sila od igrača, odgovorno tvrdimjasonstatham je napisao/la: ↑26 okt 2022, 23:15Jel' igrao Kessie i šta je bila njegova uloga na terenu?
Tjeralo se i Enriquea koji je imao MSN u prajmu, Xavija, Iniestu, Alvesa i tako te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.