FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Danke.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A pomalo je bilo glasova i ovde poslije izvlačenja da bi grupa mogla biti teška ili bar komplikovana malo.
Ali na kraju totalna dominacija i sve sjajno.
Protiv Intera nadam se ipak sa više rezervista u postavi, treba štedit snagu, odmorit neke igrače.
Ali na kraju totalna dominacija i sve sjajno.
Protiv Intera nadam se ipak sa više rezervista u postavi, treba štedit snagu, odmorit neke igrače.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Potpuno zasluzena pobjeda. Mane iz prvog poluvremena je ono sto smo se nadali da cemo dobiti kad smo ga kupovali. Sve linije odigrale odlicno, ali odbrana se posebno mora pohvaliti, ako se ne varam Barca nije uputila suta na gol. Sad vec par utakmica u kontinuitetu je odbrana jaka i to je ono sto nam treba, i dosad smo mi imali top napad ali je zato odbrana plivala da ne kazem od vremena Pepa. De Ligt se zasad ispostavio kao top pojacanje ali ni Upa ne zaostaje.
Cini mi se da je ekipi bilo jako bitno da Lewa ne zabije, kako se samo sjate oko njega nije čovjek mogao disat.
Na kraju ostaje zal jedino zbog zutih kartona, nije bilo potrebe za onolikom agresijom u rezultatski rekao bih nebitnoj utakmici. Moglo se to odigrati malo blaze kao u drugom pol, cini mi se malo neiskustvo trenera.
Cini mi se da je ekipi bilo jako bitno da Lewa ne zabije, kako se samo sjate oko njega nije čovjek mogao disat.
Na kraju ostaje zal jedino zbog zutih kartona, nije bilo potrebe za onolikom agresijom u rezultatski rekao bih nebitnoj utakmici. Moglo se to odigrati malo blaze kao u drugom pol, cini mi se malo neiskustvo trenera.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je dokaz da je ekipa dosla nabrijana i zeljna pobjede, naravno kao i svaki put kada igraju protiv Barce koja je eto na kraju postala redovna musterija.
Poslije su svi stali, ne bukvalno ali su povukli rucnu i paznju su posvetili svome golu te dozvolili domacinu da uputi NULA udaraca prema Ulreichu.
Ponavljam se stalno ali ovim momcima jednostavno fali izazova.
Odbrana je zaista fenomenalna, Upa i De Ligt se sjajno nadopunjuju.
Veceras su dali 110% od sebe da Lewi ne dozvole da postigne gol.
Rekord po broju utakmica bez poraza u grupnoj fazi se poveceva.
Poslije su svi stali, ne bukvalno ali su povukli rucnu i paznju su posvetili svome golu te dozvolili domacinu da uputi NULA udaraca prema Ulreichu.
Ponavljam se stalno ali ovim momcima jednostavno fali izazova.
Odbrana je zaista fenomenalna, Upa i De Ligt se sjajno nadopunjuju.
Veceras su dali 110% od sebe da Lewi ne dozvole da postigne gol.
Rekord po broju utakmica bez poraza u grupnoj fazi se poveceva.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sa De Ligtom, Upom i Lucasom smiješi nam se da smo riješili dugoročno štoperske pozicije, uz to Davies lijevo. Mazra jako korektno igra, vidi se da je Ajaxova škola u građenju igre, dosta smiren u posjedu. On i Pavard (ukoliko produži) mogu pokriti desnu stranu.
Igrač stvoren da rastereti Kimmicha.

Igrač stvoren da rastereti Kimmicha.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba istaci da je Gravenberch u pola sata koliko je igrao pokazao mnogo i vjerujem dao do znanja da se na njega moze racunati.
Takodjer se treba osvrnuti na pogresan odabir Lewata koji nije znao progutati nepravdu i koji je sebi zatvorio vrata mnogih uspjeha ukljucujuci licne rekorde.
Takodjer se treba osvrnuti na pogresan odabir Lewata koji nije znao progutati nepravdu i koji je sebi zatvorio vrata mnogih uspjeha ukljucujuci licne rekorde.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel vi sad shvatate iz perspektive Gravenbercha da je došo u mega-ekipu uigranih superstarova. Sabitzeru je godina trebala da postane prvi izbor s klupe. Kimmich-Goretzka se u snu znaju na terenu. Sjedi sine uči od starijih, mašina je podmazana nije tvoje da budeš kostur tima s 19 godina, iskoristi prilike i vrijeme će doći. A ne kmečati po novinama jer ti ne igraš ispred duplo boljih igrača.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je drago zbog ovog momka jer je njegov transfer osporavan od strane mnogih.
Ako zadrzi ovu formu ostaje prvi izbor na stoperu.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 27 okt 2022, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima nešto u Nagelsmanu, Bayern ne djeluje da lijepo igra, međutim igra se agresivno, tvrdo, čvrsto, muški. Presing, trka i agresivnost su večeras došli do izražaja i ovo se baš može nazvati dobijenom pobjedom na mišiće. Nazad smo jači nego naprijed, što također nije kao prethodni godina, dakle J.N. uvodi neke promjene, vidljiv je taj njegov pečat, ne čini mi se više Bayern kao naivna ekipa koju će Grizman izbaciti na jedan kontranapad.
De light defintivno pojačanje, večeras odličan baš kao i u Milanu, raduje me sad već jako konstantan Chupo Moting. Jamal najloši večeras uz Gnabrya.
Sta rec za Gravenberha zaslužena klupa, svi vezni su bolji od njega
De light defintivno pojačanje, večeras odličan baš kao i u Milanu, raduje me sad već jako konstantan Chupo Moting. Jamal najloši večeras uz Gnabrya.
Sta rec za Gravenberha zaslužena klupa, svi vezni su bolji od njega
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobar Gravenberch. Igrao poziciju koja mu nije ni blizu prirodna i imao par dobrih poteza, ono presijecanje lopte kada je umalo zicer napravio Mulleru. Kada ga se stavi na Sabitzerovu poziciju onda cemo pricati jel valja ili ne valja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igrac koji ima 3 asistencije ne moze nikako biti najlosiji.
Mazraoui je odigrao strašnu utakmicu kao i De Ligt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da upravu si moja greška zaboravio sam na prvu maestralnu loptu, druga asistencija isto okej, treća je slučajnaOmerbavarac je napisao/la: ↑27 okt 2022, 00:16Igrac koji ima 3 asistencije ne moze nikako biti najlosiji.
Prvom je otkljucao odbranu i izmislio gol... Ovo je Jamalu najlosija utakmica ove sezone, to si u pravu.zona072 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 00:21Da upravu si moja greška zaboravio sam na prvu maestralnu loptu, druga asistencija isto okej, treća je slučajnaOmerbavarac je napisao/la: ↑27 okt 2022, 00:16Igrac koji ima 3 asistencije ne moze nikako biti najlosiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zabari se hvale kako su nam “uvalili” de Ligta.
Perfektna partija komadanta.
Perfektna partija komadanta.
Nije problem biti klupiran zbog Goretzke i Kimmicha. Al da Sabitzer nabija silne minute a on na klupi je nelogicno. Sabitzer je u najboljem slucaju prosjek. Prosle godine bio ocajan sad prosjecan i to je kao doboljno da cesto igra.coelho41 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 00:04Jel vi sad shvatate iz perspektive Gravenbercha da je došo u mega-ekipu uigranih superstarova. Sabitzeru je godina trebala da postane prvi izbor s klupe. Kimmich-Goretzka se u snu znaju na terenu. Sjedi sine uči od starijih, mašina je podmazana nije tvoje da budeš kostur tima s 19 godina, iskoristi prilike i vrijeme će doći. A ne kmečati po novinama jer ti ne igraš ispred duplo boljih igrača.
Nur der FCB
Ovo što igra Bayern je praktički ista filozofija koju igra Ajax. Tako da Bayern odgovara onome što je De Ligt učio čitav život kroz svoje fudbalsko školovanje. Međutim, kada se pogleda njegova karijera u Juventusu, opet se može jasno izvuć zaključak da je i tamo bio pristojan, koligo god mu ne odgovarala fudbalska filozofija Juveta, koji je bio u jednoj silaznoj putanji opet je bio među boljima i ekipa je s njim igrala bolje.
Znam da mu Bianconeri najviše zamijeraju igranja rukom i penale, ali to se dešava jer čitava odbrana ne funkcioniše i on kao zadnji čovjek ispravlja greške čitavog tima. Naprimjer sinoć je imao savršen start na Lewandowskog, ali ga je i mogao odraditi tako dobro, jer u slučaju da ga Lewa okrene zatvorili bi ga Upamecano ili Davies, uvijek su tu u metar-dva jedan od drugog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.