Tako isto i Sloga Posušje (Darko Geđzić)
Velez Leotar (Aleksandar Njegomirović) cirkus se nastavlja
Tako isto i Sloga Posušje (Darko Geđzić)
Yebo mater, svi iz Banja Luke
Ma poslat juniore i kombinovat ih sa ovom omladinom koju imamo u timu i cao.
Ne znam kako je stanje duga u Sarajevu,niti me to plaho zanima.
Ja sam cuo da je Mirvic uzeo neke prostorije kluba Sarajevo, kao garanciju za investiranje. Da li je to tacno ili suplja?BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:26Ne znam kako je stanje duga u Sarajevu,niti me to plaho zanima.
Ali dok im je Mirvic tu ,ici ce to. Ali da kojim slucajem ode,bili bi u gorem stanju od Zelje.
Plus sto im igrace isplacuju 30 posto preko kluba, a 70 posto preko neke njegove Americke firme.To ne lupam i ne pravim se pametan. To su licno rijeci njihovih igraca.
I tu kradu na porezu.Mada danas ne postoji firma,udruzenje ili privatno lice koje ne gleda da sebi olaksa nekim nelegalnim tokovima.
Kakva drzava i sistem,takvo i sve ostalo.
Sta kaze Emir Hadzic, nije bio ni zainteresovan za Joseph Amoah, jer je vec zavrsio zacrtane ciljeve za ovaj prijelazni rok?
Nisam ja nista vrtio. Ali cinjenica je da je za vrijeme njega nastalo poprilicno rasulo. Vratio se onaj stari ali je glavninu na sebe preuzeo Mirvic. Kazem kad bi otisao. Mozda bi dosao neko drugi,nije da ih vec 3 niste nasli.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:29Pa istu ste priču vrtili oko Nama.
Ako ode Mirvić, doći će neko drugi.
Tako to ide.
Nađu ih oni sami kad bi da idu. Neće niko tek tako da otpiše ulaganja.BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:42Nisam ja nista vrtio. Ali cinjenica je da je za vrijeme njega nastalo poprilicno rasulo. Vratio se onaj stari ali je glavninu na sebe preuzeo Mirvic. Kazem kad bi otisao. Mozda bi dosao neko drugi,nije da ih vec 3 niste nasli.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:29Pa istu ste priču vrtili oko Nama.
Ako ode Mirvić, doći će neko drugi.
Tako to ide.
Tana to nesto pretjerano ne zanima,za bilo sta ozbiljnije. A ovo za plate ti je 100 % tacno. Naravno naci ce se neki blizak klubu da kaze da lazem.Mislim boli me neka stvar,ni ja ni vi nemamo nista od toga. Nek se brinu oni sto su to potpisivali ako budu imali problem.
Jer za naplatu mogu samo na americkom sudu podnositi tuzbe.
Porezna bi nama i vama otimala. Ali stanackim lopovima,nacionalno ugrozenim i vitalno nejednakim ne bi sigurno.
Ne znam iskreno, to su rekla-kazala price. Vjerovat cu ako ima kakav papir sa ponudom za Amoaha od FKS. Npr. za ovo oko porezne imaju papiri, sve fino upisano, neki kazu upisano suprotno zakonu, ali opet upisano.Hansestadt je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:38Sta kaze Emir Hadzic, nije bio ni zainteresovan za Joseph Amoah, jer je vec zavrsio zacrtane ciljeve za ovaj prijelazni rok?
Komsija, cijenim te kao regularnog i volim citat tvoje postove, ali ovo za plate kod nas, slagao te ko god ti je to rekao vjeruj mi. Plate igracima i uposlenicima idu sa 2 racuna, vjerovatno zbog poreznih olaksica, ali da idu sa racuna Ismirove firme u Americi je sigurno laz, to tvrdim sigurno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:26Ne znam kako je stanje duga u Sarajevu,niti me to plaho zanima.
Ali dok im je Mirvic tu ,ici ce to. Ali da kojim slucajem ode,bili bi u gorem stanju od Zelje.
Plus sto im igrace isplacuju 30 posto preko kluba, a 70 posto preko neke njegove Americke firme.To ne lupam i ne pravim se pametan. To su licno rijeci njihovih igraca.
I tu kradu na porezu.Mada danas ne postoji firma,udruzenje ili privatno lice koje ne gleda da sebi olaksa nekim nelegalnim tokovima.
Kakva drzava i sistem,takvo i sve ostalo.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MostarReds22, tutankamon1905, VolimBiH96 i 20 gostiju.