FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 27 okt 2022, 09:18

Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 08:44
Madagaskar je napisao/la:
27 okt 2022, 01:29

Nevjerovatno koliko stete barceloni je donio dolazak xavija na klupu
Pogrešno je krivicu svaliti samo na Xavija kad je problem dublje prirode.Laporta je vukao loše poteze i zbog toga mora odgovarati.Zavaliće klub u još veću dubiozu.
Kralju aj suti

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 okt 2022, 10:11

Romariooo je napisao/la:
27 okt 2022, 01:47
Pustite na miru xavija i opustite se

Ovo ispadanje iz lige prvaka je bilo njegovih gresaka, no presudila je nesreca najvise sto je skoro kometna odbrana povrijedjena i sto je morao na levate se osloniti, ne znam sta ste ocekivali, veceras eto npr u odbrani ti igraju na lijevom beku maksum balde, na desnom krampa propala koja nikad nije ni bila neki igrac belerin, na stoperu igra ofanzivni lijevi bek alonso i kunde koji je jedini spacan igrac

i sta tu ocekivati, ne moze se s levatima, veceras dva gola dvoje greske belerina kod ofsajd zamke, protiv intera tri gola primamo tri individualne greske stopera, a svi su prinudno igrali, jos i ona utakmica protiv bajerna prva tri zicera mrtva masis kod nula nula, pa onda i protiv intera prva cist penal ti ne svira u zadnjoj minuti...

bilo je bas previse nesrece, odbrana se bila taman uigrala kako tako sa kundeom na desnom beku, arauhom i kristensenom na, stoperima, i onda povrede ih pokosise kad je najbitnije, ebajiga

sto se tice pojacanja, ja sam prvi govorio da ne pregonite s optimizmom, dovedeno je dosta igraca, al dovodilo se vecinom sta se moglo a, ne sta je nek top klasa u nekim najboljim godinama, nabacalo se svega ja sam prvi reko ako se dvojoca-trojica pokazu dobro i jest

xavi iaprobava svasta nesto, trazi se i on, trazi najbolje za ekipu, treba ga ostaviti na miru da radi do kraja sezone i vidjecemo sta ce napraviti, mozda nista, a mozda i mocna ekipa od ovog ispadne, treba ovom klubu i treneru svega, a najvise vremena

prvi sam govorio da je glupost dovodit nekog rafinji za velike pare a imas krila kakva takva, a desnog beka nemas nikakvog, al ebiga, sta je tu je, mozda i bude sta od rafinje, ima on neke fizikalije i zelju, trudi se momak, mozda, mu je samo vrijeme neko potrebno

ono sto xavi zasad dobro radi je motivacija ekipe, barem pobjedjujemo sve one po spaniji ekipe od kojih smo bolji, nema tu kikseva i to zna biti presudno da, se titula osvoji, jos malo pa ce i svjetsko, pa ce i januarski prelazni rok, vidi se sad gdje nam treba kos pojacanja,vidi se koga se trebamo kutarisati, mozda de ubode kakav desni bek, treba ovoj ekili realno i neki vezni igrac brzi, okretniji i tehnicki potkovan jer vidimo da nemamo povezanosti u igri, ovaj kesi je spor i nije za nas nikako, gavi mali je borac al nema jos onu kreaciju potrebnu za veznjaka, mora jos napredovati, treba kos jedan igrac, a de jong da preuzme buskecovo mjesto

samo treba pustiti xavija da u miru stvara ekipu i da i on ko trenerer napreduje, nek se prosije dobro ekipa, na, zimu jednog igracaca ozbiljnog uganjati, na ljeto dvojicu i tek sledece sezone bi trebala biti top ekipa, starci ce se definitivno razici, ovo sto ima prosijat ce se, bili bi i ove sezone ozbiljna ekipa u ligi prvaka da, se sa svakim ponosamo da nije bilo peha s povredama u odbrani, vidjelo se to u minhenu protiv bajerna, no eto nije se dalo
Kriv je Messi koliko ja znam.
Ispravi me ako grijesim….

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2022, 10:21

Furymaker je napisao/la:
27 okt 2022, 09:18
Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 01:29

Nevjerovatno koliko stete barceloni je donio dolazak xavija na klupu
Pogrešno je krivicu svaliti samo na Xavija kad je problem dublje prirode.Laporta je vukao loše poteze i zbog toga mora odgovarati.Zavaliće klub u još veću dubiozu.
Kralju aj suti
Znam teško je pogledati istinu u oči.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 okt 2022, 10:45

Isključivi krivac je Xavi koji je forsirao dječake Gavija (18) i Pedrija (19).
1 od 3 u veznom redu ok. 2 od 3 pored ionako uvehlog Busketsa je previše. Xavi je platio danak neiskustvu i to je to. Dobio je tačno ono što je zaslužio.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 okt 2022, 10:57

Fati bi ubrzo mogao zatraziti transfer, ocigledno nezadovoljan.
Xavi unistava ekipu forsirajuci pojedince.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 okt 2022, 12:30

JoeBleck je napisao/la:
27 okt 2022, 10:11
Romariooo je napisao/la:
27 okt 2022, 01:47
Pustite na miru xavija i opustite se

Ovo ispadanje iz lige prvaka je bilo njegovih gresaka, no presudila je nesreca najvise sto je skoro kometna odbrana povrijedjena i sto je morao na levate se osloniti, ne znam sta ste ocekivali, veceras eto npr u odbrani ti igraju na lijevom beku maksum balde, na desnom krampa propala koja nikad nije ni bila neki igrac belerin, na stoperu igra ofanzivni lijevi bek alonso i kunde koji je jedini spacan igrac

i sta tu ocekivati, ne moze se s levatima, veceras dva gola dvoje greske belerina kod ofsajd zamke, protiv intera tri gola primamo tri individualne greske stopera, a svi su prinudno igrali, jos i ona utakmica protiv bajerna prva tri zicera mrtva masis kod nula nula, pa onda i protiv intera prva cist penal ti ne svira u zadnjoj minuti...

bilo je bas previse nesrece, odbrana se bila taman uigrala kako tako sa kundeom na desnom beku, arauhom i kristensenom na, stoperima, i onda povrede ih pokosise kad je najbitnije, ebajiga

sto se tice pojacanja, ja sam prvi govorio da ne pregonite s optimizmom, dovedeno je dosta igraca, al dovodilo se vecinom sta se moglo a, ne sta je nek top klasa u nekim najboljim godinama, nabacalo se svega ja sam prvi reko ako se dvojoca-trojica pokazu dobro i jest

xavi iaprobava svasta nesto, trazi se i on, trazi najbolje za ekipu, treba ga ostaviti na miru da radi do kraja sezone i vidjecemo sta ce napraviti, mozda nista, a mozda i mocna ekipa od ovog ispadne, treba ovom klubu i treneru svega, a najvise vremena

prvi sam govorio da je glupost dovodit nekog rafinji za velike pare a imas krila kakva takva, a desnog beka nemas nikakvog, al ebiga, sta je tu je, mozda i bude sta od rafinje, ima on neke fizikalije i zelju, trudi se momak, mozda, mu je samo vrijeme neko potrebno

ono sto xavi zasad dobro radi je motivacija ekipe, barem pobjedjujemo sve one po spaniji ekipe od kojih smo bolji, nema tu kikseva i to zna biti presudno da, se titula osvoji, jos malo pa ce i svjetsko, pa ce i januarski prelazni rok, vidi se sad gdje nam treba kos pojacanja,vidi se koga se trebamo kutarisati, mozda de ubode kakav desni bek, treba ovoj ekili realno i neki vezni igrac brzi, okretniji i tehnicki potkovan jer vidimo da nemamo povezanosti u igri, ovaj kesi je spor i nije za nas nikako, gavi mali je borac al nema jos onu kreaciju potrebnu za veznjaka, mora jos napredovati, treba kos jedan igrac, a de jong da preuzme buskecovo mjesto

samo treba pustiti xavija da u miru stvara ekipu i da i on ko trenerer napreduje, nek se prosije dobro ekipa, na, zimu jednog igracaca ozbiljnog uganjati, na ljeto dvojicu i tek sledece sezone bi trebala biti top ekipa, starci ce se definitivno razici, ovo sto ima prosijat ce se, bili bi i ove sezone ozbiljna ekipa u ligi prvaka da, se sa svakim ponosamo da nije bilo peha s povredama u odbrani, vidjelo se to u minhenu protiv bajerna, no eto nije se dalo
Kriv je Messi koliko ja znam.
Ispravi me ako grijesim….
Kolko smo primali s Messijem od Baye ovo sinoć je mila majka :yawn:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 27 okt 2022, 13:20

Mnoge ovdje su godine pod Messijem razmazile. Ili ne znate za godine prije Messija? :eh:
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 okt 2022, 13:44

Sport90 je napisao/la:
27 okt 2022, 06:49
Mancini je napisao/la:
26 okt 2022, 23:48
let3 je napisao/la:
26 okt 2022, 23:42

Tuchela otjerase ko kera iz Chelsea, niko ne žali za njim, a ovdje se priziva kao mesija.
Cudni smo.
Problem je što ustvari nema trenera kojeg bi mogli dovesti a da može nešto garantovati. Našli bi oni i Tuchelu manu.
Ma od Luisa Van Gala pa na ovamo Barcelona nikad nije angažovala renomiranog trenera, koji je zvijezda medju trenerima, koji ima titule i rezultate iza sebe. Uvijek su dovođeni ili drugorazredni treneri ili neki mladi koji trebaju postati treneri (ubolo se sa Pepom i Enrikeom). Ja bih zaista volio vidjeti kako bi ta Barca izgledala kad bi došlo na klupu renomirano ime kao što je Ancelotti, Klop pa i taj Tunel, - i ta priča njihov fudbal se ne uklapa sa Barcnim DNk - pseća je taj DNK zdrav i bez grešaka imala samo pod Pepom, tako da bi se možda i DNK trebao promijeniti.
Taman će se mijenjati stil koji traje preko 30 godina radi nekog italijanskog trenera.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 okt 2022, 13:47

Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 08:41
Mancini je napisao/la:
27 okt 2022, 01:08
Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 00:32
Xavi i Laporta moraju napustiti klub.Prvi jer nema kapacitet da vodi jedan ovakav klub a drugi jer je vukao loše poteze u prelaznom roku i zbog toga prodao dio klubske imovine.Da bi sad navijači gledali invalide poput Raphinhe,Torresa itd.
Gluposti pišeš. A to vam i jeste želja već duži period, da se klub unazadi što više.
Ako si prespavao zadnje 2-3 sezone,news flash klub je već otišao unazad.
Nisam prespavao nego si ti ovdje došao da provociraš i da se naslađuješ. A i nisi simpatizer ovog kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2022, 13:51

jasonstatham je napisao/la:
27 okt 2022, 13:20
Mnoge ovdje su godine pod Messijem razmazile. Ili ne znate za godine prije Messija? :eh:
Uze mi riječ iz usta. Bojim se, da ne znaju za period prije Messija, kad za Barcelonu u nekim situacijama nije bilo niti malo prijatno navijati.
Ja to govorim ima nekoliko godina. Napisao sam i da ćemo se zaželjeti uspjeha koje smo imali pod Valverdeom.
Pojedinci misle da nogomet postoji zato da bi Barcelona sve osvajala iz godine u godinu i to ne samo onako slučajno, nego sa prelijepom igrom, obiljem golova i još više propuštenih šansi, a pritom da protivnik ne pređe centar i ne izradi ni jednu akciju. Nije to baš tako. Rade i drugi na tim ciljevima.
Vlastita frustracija i nerealiziranost se prenose u pojedine komentare ovog Foruma.
Naravno, nisam ni ja sa onim sinoć zadovoljan. Daleko od tog. Grozno za gledati. Neshvatljive oscilacije u izvedbama unutar 7 dana. Od 2 utakmice odlično odigrane protiv neslabih protivnika do potpune dekoncentracije protiv Bayerna. Ne zaboravimo. Jedna od ekipa koju je Barcelona preslušala u posljednjih 7 dana je izbacila ovaj Bayern lani u UCL u polufinalu.
No, da bi sve popljuvao mi na pamet ne pada. Još uvijek sam mišljenja, da je ispadanju iz UCL kumovalo katastrofalno suđenje u Milanu protiv Intera.
I pomenut ću i onaj nedosuđen penal sinoć, zašto ne? Meni sudije sve više nisu jasne u svojim kriterijima. Navodno De Ligt izbio loptu. Da u prvom koraku jeste ali svega pola metra i još uvijek je bila bliže RL, koji ju je praktično i dalje imao pod kontrolom, a pola sekunde kasnije, u drugom koraku, pravi MDL čisti faul zaletivši se svojim koljenom u koljeno RL. Situacija čista kao sunce, a ovi iz VAR nešto sasvim drugo vide. Ja ne znam šta.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2022, 13:53

Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 10:21
Furymaker je napisao/la:
27 okt 2022, 09:18
Saurman je napisao/la:

Kralju aj suti
Znam teško je pogledati istinu u oči.
Odlika šupaka je upravo to što ti radiš.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2022, 13:58

I prije nego je počela sezona sam rekao šta će se desiti tako da....

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 okt 2022, 14:03

Nije čisti faul nego simuliranje Lewandowskog, odnosno on je taj koji inicira kontakt i zato je i poništen penal.
Koševo Zapad

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2022, 14:04

Saurman je napisao/la:
27 okt 2022, 13:58
Al' nek' te tješi to, da nisi jednom ispao šupak i smrad. Učinio si to više puta.

Madagaskar

Post Postao/la Madagaskar » 27 okt 2022, 14:09

Rodju je napisao/la:
27 okt 2022, 14:04
Saurman je napisao/la:
Al' nek' te tješi to, da nisi jednom ispao šupak i smrad. Učinio si to više puta.
Boze sacuvaj kakva nekultura :o

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2022, 14:18

Shategabri je napisao/la:
27 okt 2022, 14:03
Nije čisti faul nego simuliranje Lewandowskog, odnosno on je taj koji inicira kontakt i zato je i poništen penal.
Obzirom, da si ti pod tarabom, moj komentar će biti samo to - ponekad ne treba komentirati samo komentara radi.
Ovaj link pokazuje koliku glupost si izrekao.
https://www.youtube.com/shorts/307YZrgs2ig

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 okt 2022, 14:20

Rodju je napisao/la:
27 okt 2022, 14:18
Shategabri je napisao/la:
27 okt 2022, 14:03
Obzirom, da si ti pod tarabom, moj komentar će biti samo to - ponekad ne treba komentirati samo komentara radi.
Ovaj link pokazuje koliku glupost si izrekao.
https://www.youtube.com/shorts/307YZrgs2ig
To sa linka je i sudija gledao. I to je zvanično objašnjenje zašto je penal poništen.
Koševo Zapad

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2022, 14:24

27 okt 2022, 14:09
Rodju je napisao/la:
27 okt 2022, 14:04
Saurman je napisao/la:
Boze sacuvaj kakva nekultura :o
Pa sad da je kultura, iskreno, nije. A je li nekultura, to je već drugo pitanje?
Kad nekom iz čista mira napišeš nešto, što sam ja ovom smradu napisao, sigurno je nekultura,
ali kad ga 20-ak ljudi upozorava već duže vrijeme na njegove provokacije, onda mislim da, nazvati ga šupkom i smradom, zaista nije nekultura.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 okt 2022, 14:32

:rol: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2022, 14:33

Ti si fkt ograničen kao balkon.Koje provokacije vidiš u mom postu.:? Napisao činjenice koje normalni fanovi znaju ali ti očito ne spadaš u ove normalne.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.