Skoro je uzimao donacije za ruksake skolski pribor prije tog za kurbane i sve uspjesno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako je se nemoguce registrovat na klixov forum, prije navecer se registriraš ujutro bude confirmation email ,sta treba kontaktirat nekog ne kužim
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
1. Pokrivena žena blagi osmijeh
2. Cvijet Srebrenice na istoj
3. Kapica i brada kod dotičnog , također blagi osmijeh
4. Allah u svakoj rečenici
Realno koji Bošnjak musliman da ostane imun i da ne donira ???
Najvažnije , a tu mu fakat kapu skidam jeste slogan na koji bi i ja donirao : KO NEMA , NEKA UZME HALAL JE !!!
Pobjeda svih pobjeda

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svega mi ja bi u zemlju propao. Ne razumijem ovakve ljude nije ovo jedini slučaj, imaju li uopšte obraza jel' ih strah Bogu ako uopšte vjeruju u njega.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 okt 2022, 09:111. Pokrivena žena blagi osmijeh
2. Cvijet Srebrenice na istoj
3. Kapica i brada kod dotičnog , također blagi osmijeh
4. Allah u svakoj rečenici
Realno koji Bošnjak musliman da ostane imun i da ne donira ???
Najvažnije , a tu mu fakat kapu skidam jeste slogan na koji bi i ja donirao : KO NEMA , NEKA UZME HALAL JE !!!
Pobjeda svih pobjeda![]()
![]()
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dje se može pogledati snimak, pitam za prijatelja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ti nećeš da se pokaješ.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Europe is currently in the throes of a drought that appears to be the worst in at least 500 years, according to a preliminary analysis by experts from the European Union’s Joint Research Center.
Some 64% of the EU is under a drought warning or alert, according to a new report from the European Drought Observatory. The bloc’s experts said they expect the warm and dry conditions, which are fueling wildfires and reducing crop outputs, to continue in parts of the region until November.
“The combination of a severe drought and heat waves has created an unprecedented stress on water levels in the entire EU,” Mariya Gabriel, the bloc’s commissioner for research, said Tuesday in a statement. “Climate change is undoubtedly more noticeably every year.”
Several EU crops are being hit particularly hard, with the yield forecasts for grain 16% below the 5-year average, and 15% below it for maize, according to the latest data.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ma unazad milion godina , malo je 500 godina ...Asteriks je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:48Europe is currently in the throes of a drought that appears to be the worst in at least 500 years, according to a preliminary analysis by experts from the European Union’s Joint Research Center.
Some 64% of the EU is under a drought warning or alert, according to a new report from the European Drought Observatory. The bloc’s experts said they expect the warm and dry conditions, which are fueling wildfires and reducing crop outputs, to continue in parts of the region until November.
“The combination of a severe drought and heat waves has created an unprecedented stress on water levels in the entire EU,” Mariya Gabriel, the bloc’s commissioner for research, said Tuesday in a statement. “Climate change is undoubtedly more noticeably every year.”
Several EU crops are being hit particularly hard, with the yield forecasts for grain 16% below the 5-year average, and 15% below it for maize, according to the latest data.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Marsal
- Kontakt:
Kako je lik pokro kešovinu ustvari?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://forum.klix.ba/mustafa-alajmovic ... 3a353d0e50
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /221026055
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Radnici Elektroprivrede optužili kolegicu da im postavlja sihire pozvali i policiju koja je oduzela dlake kao dokaz
bgt ima li iko normalan u ovoj vasoj Zenici

Uzeo je pare na pošten način. Skinuti kapu i čestitati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.