Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Čuj hajka na Darwina kao da mu je ovo prvi put da fuli zicer.Čovjek od 100 mil fuli prazan gol sa 3 m što mu je realno prešlo u naviku i eto nije on kriv.
Možda je kriv onaj koji mu je dodao loptu.
Možda je kriv onaj koji mu je dodao loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Darwin nije promašaj, na osnovu čega donositi sud dva mjeseca nakon njegovog dolaska i 6 golova iz 13 utakmica da je promašaj? Radi ove fule sinoć za koju se iskupio golom? Radi suspenzije?
Ako je on promašaj, onda su svi fudbaleri svijeta koji su se pojavili u zadnjih 10 godina mimo Mbappea i Halanda promašaji.
*100m eura nije argument (inače plaćen 75, ostalo bonusi).
Pa kad si se vec namjestio, moze

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mimo Haalanda? Evo svjež primjer. Kako ne kontate da je promašaj sastavni dio igre. Ja ovdje jedino vidim zavist prema Darwinu, Vlahoviću i ovoj novoj generaciji killera. Ukucaš u youtube bilo kojeg igrača i kada i dodaš "miss" i eto ti razlog da ga ss.ba forum proglasi najvećim promašajem svih vremena. Kakve nebuloze ccc.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Samo sam čekao ko će postaviti ovaj promašaj Haalanda i onda reći vidiš i on fuli kao Darwin. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zabio vise golova nego sto ovaj nastupa ima

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da se zahebavas.Torres_9 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:24Decko nije klasican tap in igrac kao lewat ili haaland.denimen99 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 12:30Liverpool dobije velikog Ajaxa u gostima 3-0. Nunez zabije gol, bude dobar tokom čitave utakmice, i onda stručnjaci na ss.ba 2 page-a o tome kako je promašio gol. Vi ljudi ili ne volite nogomet, ili ne znate uživati u istom. Ako je prmašaj Nuneza, glavna tema nakon sinoćnjih utakmica, onda je nešto debelo poremećeno u našem društvu.![]()
Dok jos sazrije bit ce neka kombinacija benza/suareza
Trenutno od mladjih napadaca ni jedan nije tog profila. Cijela ova klapa golgetera, Haaland, Nunez, Osimhen su atlete, jaki, brzi i imaju visinu. Peterac, poacher napadaci koji se nalaze u 2-3 100% prilike na utakmici.
Od mladjih sto stilom lice na Benzemu su mozda Nkunku i Sesko. Mislim da se sa onim Rodrygom iz Reala pokusava napraviti spic igrac, i on bi trebao biti na taj kalup.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 27 okt 2022, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Promasi svaki igrac. Lik odigrao 13 tekmi, nekih 650 minuta I dao 6 golova. Nazabijat ce se on dosta
- Shategabri
- Kontakt:
Ponavljam opet, lik je pogodio stativu.
Da je bila koji cm ljevlje, bio bi gol i niko o ovom ne bi pričao.
Da je bila koji cm ljevlje, bio bi gol i niko o ovom ne bi pričao.
Koševo Zapad
Ponavljam, 2 dana, 16 utakmica, 59 golova, ali življu na ss.ba je zapeo promašaj Darwina, i Darwin je najveći promašaj mogući. Nevjerovatna količina zavisti.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Promijeni dilera
-
- Kontakt:
U duplo manje minuta vise golova od Jesusa koji je pojacanje sezone i koji igra evropske utakmice u nizerazrednom takmicenju i koji je zadnje dvije utakmice promasio pet zicera.
If I speak

Auh što su scouseri postali soft. Polako momci niko još ne govori da je on promašaj, govori se o njegovim promašajima iz utakmice u utakmicu. Valjda mu se ne treba dešavati svako malo da promaši prazan gol ili da promaši loptu u zicer situaciji. Nekako mi je to previše smotano za potencijalnu klasu u napadu.
Čuj onog lika, pogodio je stativu i to mu dođe opravdanje sa 5 metara na prazan gol.
Aha, da je par centimara lijevo bio bi to vrhunski pogodak. Danteyebo.
Čuj onog lika, pogodio je stativu i to mu dođe opravdanje sa 5 metara na prazan gol.

- Shategabri
- Kontakt:
Govorim u kontekstu kako se priča, čovjek bi rekao nabio je nebu pod oblake deset metara preko gola.
Ne treba u svemu biti bukvalac.
Svako kolo se piše o nekakvom nestvarnom promašaju Mbappea, Haalanda, ovog onog, eto došao na red i Nunez.
Da je opravdanje, naravno da nije. Al nije vala ni za nekakav bombastični naslov i da se o tome raspreda 5 strana na forumu.
Big deal, dobili 3-0.
Svako kolo se piše o nekakvom nestvarnom promašaju Mbappea, Haalanda, ovog onog, eto došao na red i Nunez.
Da je opravdanje, naravno da nije. Al nije vala ni za nekakav bombastični naslov i da se o tome raspreda 5 strana na forumu.
Big deal, dobili 3-0.
Koševo Zapad
Ali hej pazi ovo, Darwin najviše kritika dobija od navijača Barcelone i Uniteda. Dakle ekipa koje uopšte ne igraju Ligu Prvaka, to je već neki novi nivo šizofrenije.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ako cemo tako gledati, nemas ni ti pravo na misljenje

Pisalo se i o onom promašaju igrača Shaktara neku noć. Naravno da će se pisati kad neko onako nešto promaši, a pogotovo ako je to igrač od 80 mil. I ne mora to ništa značiti, ide se dalje, Liverpool je dobio i to je to. Al' pokušati ga oprati i pritom momak već ima nekoliko sličnih promašaja. To mi već nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 15:08Govorim u kontekstu kako se priča, čovjek bi rekao nabio je nebu pod oblake deset metara preko gola.
Big deal, dobili 3-0.
Očito da me ne poznaješ, jer ako iko ima pravo na mišljenje onda sam to ja. Lik koji je spreman promjeniti čak i svoje mišljenje zarad nastavka rasprave, pogotovo bespotrebne whahaha.
Ali i u pravu si, Real je napokon izgubio, NK Iskru ne treba ni spominjati više u kontekstu nogometne igre koliko se raspala, tako da i nemam čime da se qrčim. Ali eto tu je Darwin hahaha.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.