FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala Bogu pa imamo jos takvih ljudi. Covjek-gdin Čajo je prosao sve selekcije kluba, igrao sa Curom, Skrbom, Amarom. Voli klub i sreca da je takav covjek dosao i uspjesno vodi shop koji super pozitivno radi i likvidan je. On je bio uvijek operativac i ne zeli da se eksponira. Zahvaljujuci njemu je Cura dosao u omladinski pogon. Bekrica gurati sto vise radi on fino taj dio posla. Hiros bi bio top , Ara takodjer ako je fizicki spreman.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 13:58Hvala mu od srcaMrcina1921 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 13:54ima ljudi koji se ne žele eksponirati na taj način, a on upravo to ne želi, zna se ko treba da sjedi u upravi, čovjek je operativac, radi sve šta treba i ništa mu nije mrsko i u ovoj trenutnoj situaciji nam je prijeko potreban takavsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 11:39
Pa dajte tog gosp.Čaju da bude predsjednik upravnog odbora
A za Samira sve najbolje-i titule i transfer-obestecenje J Koreja i evo sad na temi aktuelno forumas iz Tuzle kaze da nam dolaze Ara i Hiros na zimu a i Tuce je od Tuzle rodom
Brat nas
Pitanje investitora ce se rijesiti na ovaj ili onaj nacin. Moje razmisaljanje je da cim nema nekih informacija na ovu temu da tim za pregovore radi svoj posao i priprema rijesenje.A nije ni Eldin nako dolazio i to bez kamera za razliku od drugih.Tako da jos malo sabura i podrske za ekipu i UO. Imamo mi vise dusmana nego sto znamo.
- Mrcina1921
bekrić 

-
- Kontakt:
Pobijedimo li, 6.11 Nedjelja prepuna Grbavica
- jointunija
- Kontakt:
Ovaj što nam sudi u Srebreniku je onaj što nas je oštetio protiv Slobode.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Blokira nas Brko majku ****,hoce Barba da mu zvizdi
-
- Kontakt:
Ti si onaj što je pisao da Miro S ide u Zrinjski. Idi bacaj grah na pijacu jesi jedino za to..zastavnik22 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 14:43Blokirao zvanicno sad umjesto plate igracima i SSu moraju njemu isplatiti.Aferim najtrofejniji. Ubijas nas polakoali neces jos zadugo.
-
- Kontakt:
Ne pisao nego pitao velika je razlika.Hulahopka je napisao/la: ↑27 okt 2022, 14:47Ti si onaj što je pisao da Miro S ide u Zrinjski. Idi bacaj grah na pijacu jesi jedino za to..zastavnik22 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 14:43Blokirao zvanicno sad umjesto plate igracima i SSu moraju njemu isplatiti.Aferim najtrofejniji. Ubijas nas polakoali neces jos zadugo.
-
- Kontakt:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Nisam ja njemu iz postovanja nikad psovao i pricao lose. Iako me razocarao debelo. Ljudi su lako kvarljiva roba.
Nesto mi je kroz glavu proslo da bi se ovo moglo desiti poslije onog doceka.
Ako je tacno to sto pises. Poserem mu se u usta. Nije problem da mu se vrate pare,ali na ovaj nacin u ovom trenutku uraditi tako nesto.
Koliki mu je dug da skupimo i **** isplatimo.
Imaš li ti konkretne informacije i znaš li sigurno da li ovi pokemoni lažu kao uvijek, da bi se nekom srao u usta?BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 15:55Nisam ja njemu iz postovanja nikad psovao i pricao lose. Iako me razocarao debelo. Ljudi su lako kvarljiva roba.
Ako je tacno to sto pises. Poserem mu se u usta. Nije problem da mu se vrate pare,ali na ovaj nacin u ovom trenutku uraditi tako nesto.
Kako to tako olako,kad neki zrikavac dodje koji se na ovoj temi nalagao nema sta nije i vi opet isto?!
Pa ovaj Kana se nalupo na temi 85% su bile lazi. I gle čuda izleti s novom laži. A vi ste gori od njega.
-
- Kontakt:
Napisao sam ako je tacno.Hulahopka je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:01Imaš li ti konkretne informacije i znaš li sigurno da li ovi pokemoni lažu kao uvijek, da bi se nekom srao u usta?BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 15:55Nisam ja njemu iz postovanja nikad psovao i pricao lose. Iako me razocarao debelo. Ljudi su lako kvarljiva roba.
Kako to tako olako,kad neki zrikavac dodje koji se na ovoj temi nalagao nema sta nije i vi opet isto?!
Pa ovaj Kana se nalupo na temi 85% su bile lazi. I gle čuda izleti s novom laži. A vi ste gori od njega.
Ma znam brate. Nema potrebe takvim stvarima ako ti licno ne znas. A ovako ružno je. Nemamo mi puno ljudi da im se seremo u usta.
-
- Kontakt:
Ne vidim način da dodju i sipa i krpa, prvi nam ne treba zato jer želimo svi da se Drina stavlja u prvi plan, sipa nije los al je lošiji znatno od coce.
Krpic igra tek treće kolo u svom klubu i daje golove i ekstra igra za velike pare.
Bekric ih je sigurno kontaktirao ne sumnjam i kontaktirati će i moguće i nemoguće a da su ova dva moguća sumnjam.
Krpic igra tek treće kolo u svom klubu i daje golove i ekstra igra za velike pare.
Bekric ih je sigurno kontaktirao ne sumnjam i kontaktirati će i moguće i nemoguće a da su ova dva moguća sumnjam.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Kakav bolan Sipovic hahahah,stop povratnicima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel garo ili crnac ili cokoladni ili napolitanka.Kinez nije garant.