Ti ne radis nista, niti mozes, niti ces moci ikada raditi ista, vrhunac zivota ti je pisati kompleksaske komentare
Djeca ti se smiju, kao sto se zenicka djeca smiju tvom infuenserskom klubu
Ti ne radis nista, niti mozes, niti ces moci ikada raditi ista, vrhunac zivota ti je pisati kompleksaske komentare
A Sloboda je inace uvijek neugodna ekipa u gostima. Za 103 godine postojanja nikad nisu pobijedili u Banjaluci.
Ja da imam takva saznanja o zeljeznicaru, ili bilo kojem drugom klubu u BiH, još danas bih napisao krivičnu prijavu:BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:26Ne znam kako je stanje duga u Sarajevu,niti me to plaho zanima.
Ali dok im je Mirvic tu ,ici ce to. Ali da kojim slucajem ode,bili bi u gorem stanju od Zelje.
Plus sto im igrace isplacuju 30 posto preko kluba, a 70 posto preko neke njegove Americke firme.To ne lupam i ne pravim se pametan. To su licno rijeci njihovih igraca.
I tu kradu na porezu.Mada danas ne postoji firma,udruzenje ili privatno lice koje ne gleda da sebi olaksa nekim nelegalnim tokovima.
Kakva drzava i sistem,takvo i sve ostalo.
Ja sam lično radio u firmi(domaća firma)gdje su bili prijavljeni neki igrači FKS,i gdje im je platu puštala moja firma,period 2016-2018,određeni igrači su mene lično zvali da pitaju kad je uplata.Kako su to izveli,i da li je to po zakonu,trebalo bi ozbiljnog pravnika pitati.BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:26Ne znam kako je stanje duga u Sarajevu,niti me to plaho zanima.
Ali dok im je Mirvic tu ,ici ce to. Ali da kojim slucajem ode,bili bi u gorem stanju od Zelje.
Plus sto im igrace isplacuju 30 posto preko kluba, a 70 posto preko neke njegove Americke firme.To ne lupam i ne pravim se pametan. To su licno rijeci njihovih igraca.
I tu kradu na porezu.Mada danas ne postoji firma,udruzenje ili privatno lice koje ne gleda da sebi olaksa nekim nelegalnim tokovima.
Kakva drzava i sistem,takvo i sve ostalo.
A bojac inace kod kuce uzima bodove bez sudijske pomoci i navlacenja. Zadnje tri godine nisu nikoga pobijedili da nije bilo sudijske lakrdija.
Balja, kakve su prognoze za Jovica? Ima Dudic slobodan, nekako njega svakako vidim u Tuzli kao sljedeceg trenera. Kad, tad.elvirbaljic je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:35
A bojac inace kod kuce uzima bodove bez sudijske pomoci i navlacenja. Zadnje tri godine nisu nikoga pobijedili da nije bilo sudijske lakrdija.
Sigurno bi sad kad su top ekipa dobili , ali za svaki slucaj nek se nadje giga moravac... mamu im yebem posten!
Pa kakve veze to ima? Poenta je u tome da osakate tim cim se vidi ovo sugavo cet.nicko ime ko glavni sudija. I jos sasvim slucajno svih 4 sudija iz okoline Banja Luke, tj iz Banja Luke i jesu, samo promijenili mjesto stanovanja
Vidim navijas za Siminov Han, zar tebi ne bi trebalo biti u korist da Sloboda izgubi?elvirbaljic je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:35A bojac inace kod kuce uzima bodove bez sudijske pomoci i navlacenja. Zadnje tri godine nisu nikoga pobijedili da nije bilo sudijske lakrdija.
Sigurno bi sad kad su top ekipa dobili , ali za svaki slucaj nek se nadje giga moravac... mamu im yebem posten!
Evo i ja navijam za Tuzla City ili kako neki vole reci Slogu Simin Han, ali nikad mi neće biti u korist da Sloboda izgubi protiv Borca posebno na način da se prvo obezbijedi lojalan sudija za svaki slučaj.Demi je napisao/la: ↑27 okt 2022, 14:15Vidim navijas za Siminov Han, zar tebi ne bi trebalo biti u korist da Sloboda izgubi?elvirbaljic je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:35A bojac inace kod kuce uzima bodove bez sudijske pomoci i navlacenja. Zadnje tri godine nisu nikoga pobijedili da nije bilo sudijske lakrdija.
A zar iko vjeruje da ce uz pun Gradski i huk sa tribina Sloboda sa dna tabele moci pobijediti? Heh...
Mi smo magnet za navijače , svi dolaze da gledaju veliku Slobodu !
Da. Sudija će pomoći na sve načine da Borac dobije snažnu i preporođenu Slobodu zakucanu za dno tabele
Tacno tako, ali to je nepopularno misljenje.RubikovaKocka je napisao/la: ↑27 okt 2022, 17:18Da. Sudija će pomoći na sve načine da Borac dobije snažnu i preporođenu Slobodu zakucanu za dno tabele
Ofirno postalo, kmeči o sudijama i ko treba i ko ne treba.
ako cemo posteno, zna se ko je iz TK zanimljiv za BL publiku ...