Dodji ba necemo ti nista
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kolega Mandrle
Dodji ba necemo ti nista

Dodji ba necemo ti nista
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- BluesForever
- Kontakt:
Ja jesi više dosadan sa Čelzijom kakvi smo to mi....VELA je napisao/la:Joj al imate zalosne navijace, pa kakve su ono plasticne zastave ja sve kontam Arsenal klub s tradicijom a oni ko i Chelsea.
Dobra igra sto jes, jes. Sanse da prodjete su 20% mozda i manje
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Fala Bogu nek ste spustili katalonce, nadam se da ce te ih izbacit iz takmicenja. Jos da moj Lyon izbaci Real, a nadam se da hoce i da gledam pravu Ligu Prvaka do kraja proljeca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
bajke su na drugom mjestuBIHfan je napisao/la:Fala Bogu nek ste spustili katalonce, nadam se da ce te ih izbacit iz takmicenja. Jos da moj Lyon izbaci Real, a nadam se da hoce i da gledam pravu Ligu Prvaka do kraja proljeca.
Dominacija Wengera
- Megamon
- Kontakt:
Ova noc,ova noc ima cudnu moc 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
cestitke na pobjedi. fino ste odigrali ovo drugo poluvrijeme. ali rus na kraju umalo da bude tragicar.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ko i prosle sezone.MElloo je napisao/la:bajke su na drugom mjestuBIHfan je napisao/la:Fala Bogu nek ste spustili katalonce, nadam se da ce te ih izbacit iz takmicenja. Jos da moj Lyon izbaci Real, a nadam se da hoce i da gledam pravu Ligu Prvaka do kraja proljeca.![]()
Dominacija Wengera
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- King Kenny
- Kontakt:
Sjajna utakmica,barca se malo opustila nakon vodstva i to se naravno osvetilo...samo mi nije jasno kako onaj Song ne dobi crveni za ono vrijeme sto je igrao,bio je pre prenervozan,morat ce malo smirit dozivljaje u ravansu da nebi nastetio i sebi i klubu...
Zivjela Premier Liga ,zivio engleski fudbal
Zivjela Premier Liga ,zivio engleski fudbal
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- CollegeGunner
- Kontakt:

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Pa gdje si mi ti nek si se vala pojavio :mrgreen:U zadnje vrijeme samo ss.ba ligu igrašCollegeGunner je napisao/la:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kaže: Toooo, tooooCollegeGunner je napisao/la:
Cestitke na pobjedi i jedna konstatacija,Fabregasa mozete slobodno prodati imate Wilsera koji je veceras bio najbolji igrac i stvarno je odlican 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Moj prvi post na ovoj temi
Svaka cast Topdzije , osvjetlili ste obraz Englezima
Cak sam pogodio rezultat i strijelca dok smo se presvlacili nakon termina
BRAO !
Svaka cast Topdzije , osvjetlili ste obraz Englezima
Cak sam pogodio rezultat i strijelca dok smo se presvlacili nakon termina
BRAO !
-
robijasi zenica
- Kontakt:
ma najvise ih volim allahami vise od celika arsenalllllllllllllllllllllll
Sta da kazem,prvo poluvrijeme su ubjedljivo oni bili bolji,jos ne znam tacno koji vas igrac je zaustavio 100% priliku rukom.U drugom oni opet počeli napadati,i onda iz ničega Van Persie,Valdes pokazao da je klasa.Odmah sam znao da ce te ih pritisniti dok ne dadnete gol,koji je brzo dosao.Sve u svemu svaka čast! 
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
And it's Arsenal..
odlicna pobjeda, igra nije losa, ali ovo samo moze biti potsticaj za vise, moze se igrati i protiv ovoliko dobrih ekipa, samo se mora znoja i znoja proliti... Jack Wilshire, pa nije djaba za njega Kapelo rekao da je ima talenat slican onome sto je imao Maldini, covjek sa dva odlicna igraca na ledjima prima hladno loptu i razigrava dalje, ali osim njega svi su bili super, kos je odlicna investicija
odlicna pobjeda, igra nije losa, ali ovo samo moze biti potsticaj za vise, moze se igrati i protiv ovoliko dobrih ekipa, samo se mora znoja i znoja proliti... Jack Wilshire, pa nije djaba za njega Kapelo rekao da je ima talenat slican onome sto je imao Maldini, covjek sa dva odlicna igraca na ledjima prima hladno loptu i razigrava dalje, ali osim njega svi su bili super, kos je odlicna investicija
Celik!3,2,2.
...moram priznati da sad drugacije gledam na arsenal,nije to vise onaj nezreli arsenal,igraci su puno zreliji u odnosu na proslu sezonu...ako nas izbacite bice to zasluzeno,iako se iskreno nadam da se to nece desiti... 
cestitke za pobjedu,skidam kapu onome tko ove pljugere izbaci iz LP

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Svaka nam čast... Ništa, samo da pozdravim svoje topnike i da im kažem da imaju vjere u ovaj tim i da Sellam barcinim navijačima i vidimo se u idućih 90' 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 1 gost.