Moderator/ica: GracanicaAA
Grijaci se postavljaji još jednu sedmicu otprilike. Onda idu dva sloja sljunka otprilike isto sedmica onda trava za oko 20 dana. I potom jedno 15 do 20 dana prošivanje i ostalo znači oko 1,5 mjeseci. Tad će biti pauza i teren će se do proljeća održavati i na proljeće će biti u top stanju. Bitno je da ide svaka faza bez žurbe i gresaka.
Uz poštovanje husrefbegu,moje viđenje je , dakle, bez da sam nekoga od Grka ili Srbijanaca pitao,Do pola novembra pijesak će biti nasut preko ovih grejnih cijevi.Samo postavljanje(steranje) trave je 7 dana posla.Tada će teren zazeleniti.Naravno ima još nekih poslova ali to meni nije bitno.Neka se samo trava zazeleni.Utakmice ,na proljeće.
To bi bilo to ako vrijeme posluži. Očekuju se kiše i susnježica polovinom novembra. Nadam se da će trava biti postavljena do tada. Kako kilavo rade nisam baš optimista, međutim tvoj optimizam mi ulijeva nadu.tuzlac je napisao/la: ↑28 okt 2022, 17:30Uz poštovanje husrefbegu,moje viđenje je , dakle, bez da sam nekoga od Grka ili Srbijanaca pitao,Do pola novembra pijesak će biti nasut preko ovih grejnih cijevi.Samo postavljanje(steranje) trave je 7 dana posla.Tada će teren zazeleniti.Naravno ima još nekih poslova ali to meni nije bitno.Neka se samo trava zazeleni.Utakmice ,na proljeće.
Evo jutros su počeli dovoziti pijesak.Pretpostavljam da će ga odmah nasipati preko grejne plohe,zatim ravnati i valjati.Nemamo mi u Tuzli SPORTSKOG novinara.Beledija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 08:33To bi bilo to ako vrijeme posluži. Očekuju se kiše i susnježica polovinom novembra. Nadam se da će trava biti postavljena do tada. Kako kilavo rade nisam baš optimista, međutim tvoj optimizam mi ulijeva nadu.tuzlac je napisao/la: ↑28 okt 2022, 17:30Uz poštovanje husrefbegu,moje viđenje je , dakle, bez da sam nekoga od Grka ili Srbijanaca pitao,Do pola novembra pijesak će biti nasut preko ovih grejnih cijevi.Samo postavljanje(steranje) trave je 7 dana posla.Tada će teren zazeleniti.Naravno ima još nekih poslova ali to meni nije bitno.Neka se samo trava zazeleni.Utakmice ,na proljeće.
"Kada je u pitanju Željezničar, Edis Mulalić danas neće voditi ekipu zbog akumuliranih žutih kartona."
Sa CVIJETOM SREBRENICE i u našem dresu!!!???
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 3 gosta.