FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel moguće da je Feđa otišao bez odštete i da neće uzeti ni marke? Kakva gromada.
Yebiga, neko naplati suze stotine hiljada, neko ode jer vidi da ne ide, ima obraz
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvi put je tek tu, ćetvrti put kad bi ga smjenjivali i da ima prije tog duplu krunu sigurno nebi rekao halalim vam.
Može li se Igman dobiti ?
Nema video ovog laprdanja?
Žao mi je Feđa.. stvarno nemam živaca čitati.
A i iskreno sumnjam da si rekao nešto, što već ovdje nisam pročitao.
Žao mi je Feđa.. stvarno nemam živaca čitati.
A i iskreno sumnjam da si rekao nešto, što već ovdje nisam pročitao.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Jbg Fedja,nije islo.Uradio si ispravnu stvar.2 pobjede u 12 utakmica,realno nije se imalo vise sta cekati,a vrijeme ce pokazati da li je stvarno bilo do tebe ili debilni igraca.Mislio sam da ces napraviti ozbiljan rezultat sa nama ali eto nije nam bilo sudjeno.
Sa obrazom otisao,svaka cast
Sretno dalje,da do lige petice aBd doguras
Sa obrazom otisao,svaka cast

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Poslije svog zla koje nam je priredio sa svojim nebulozama i eksperimentima od katastrofe protiv Tuzle do Čelika u kupu, sasvim je logično bilo da ne uzme ni jednu jedinu marku prilikom odlaska. Statistički je naš najgori trener od nezavisnosti BiH.
Nazalost i sa ovim intervjuem samo se potvrdi nekako da je pravi mahalski trener, samo nesta sumira, sabira, oduzima... I ako nista ne volim evo ova recenica.. I opet sam ostavio ekipu 2 boda od mjesta koje vodi u Evropu. Ostavio si ti ekipu u totalnom rasulu, i upropastio sezonu vec sad. Druze reci fino nije islo, jednostavno, posteno i obrazli..
Skidam kapu jedino za odstetu, a sto neko napisa da i on ide drugi treci put s klupe sa osvojenom titulom pito bi te bil imao obraza ko sad.. I nemoj mi se sa Calom u recenicu stavljati zivota ti.
A Hadzija ceka da vidi koliko ce para uzeti za raskid.. Jbg ide opet restart, sve su prilike..
Skidam kapu jedino za odstetu, a sto neko napisa da i on ide drugi treci put s klupe sa osvojenom titulom pito bi te bil imao obraza ko sad.. I nemoj mi se sa Calom u recenicu stavljati zivota ti.
A Hadzija ceka da vidi koliko ce para uzeti za raskid.. Jbg ide opet restart, sve su prilike..
Da citiram sam sebe nakon ovog procitanog intevjua kako i rekoh samo mu je bitno sta se piše po portalima,licno ego iznad svega to mu je i došlo glave,narcis teški frajer,bahatost,samo nek mediji dobro pišu o meni bla bla
o.nije čovjeku svejedno kada vidi razne naslove u medijima o najneuspješnijem treneru i slično
Mislim da klub po tom pitanju u budućnosti mora poraditi, odnosno da se treba imati ta neka bolja saradnja i sa medijima.
Eto molim vas drugi put nemojte ga kritikovat nije on to zaslužio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolje bi mu bilo da je uzeo koju paru. Trebace mu,jer nece se on hljeba od treniranja najesti !

Jbg,lik je bolestan. U nekoj normalnoj zemlji bi bio u kakvoj odgovarajucoj ustanovi ! Tamo bi u kutu tamne sobice igrao Liverpool na play stationu i bio bi sretan i nasmijan !!

Njega i Sablica kao da je neko poslao da nas uništi i pošalje u Prvu ligu Federacije. Tako mi djeluje, kad se sjetim svih onih njihovih silnih eksperimenata, akrobacija, formacija....
Ne bi se sve ovo desilo da nije bilo rekonstrukcije terena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Obraz imas ili nemas, bez obzira na krune. Ovo je obrazli potez maksimalno, isto kao sto je taj Husrefov supacki maksimalno. Svakom svoje..bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2022, 22:38Prvi put je tek tu, ćetvrti put kad bi ga smjenjivali i da ima prije tog duplu krunu sigurno nebi rekao halalim vam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Neko ode poslije duple,neko poslije borbe za opstanak,tebi je to haman isto

-
- Kontakt:
Cuj otisao ko gospodin
a doveo klub u rang Posusja,ja bi mu uzeo i one plate sto je dobio do tad da je ikako moguce,pa ako ima i mrvu morala u sebi sramota bi bilo poslije ovakvih rezultata i da spomene bilo kakve pare,i ako mu pripadaju 

joker90 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:28Obraz imas ili nemas, bez obzira na krune. Ovo je obrazli potez maksimalno, isto kao sto je taj Husrefov supacki maksimalno. Svakom svoje..bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2022, 22:38Prvi put je tek tu, ćetvrti put kad bi ga smjenjivali i da ima prije tog duplu krunu sigurno nebi rekao halalim vam.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Tek sad kad procitam intervju sa Dudicem shvatim da je jos gluplji nego sam mislio,znao sam naravno da je glup a da je ovoliko nisam. Kazes sve uslove klub ima,on je odobravao igrace,nije napomenuo da je Nurudina i Dzafica striktno on zelio dok sam ja recimo govorio da oni nisu za nas,Dzafic nakon jedne dobre sezone za svoje 33 godine i ovdje ga strucnjaci prizivali ko da je Messi. Idi Dudicu i ne okreci se,nista apsolutno nisi dobro uradio,pravi si narcis,nisi spomenuo da au ovi rezulati dno dna za klub kao Sarajevo vec nam pricas o tome kako ste dobro igrali i na koji macin ste gubili. Gosk je tebi mjera
-
- Kontakt:
Eto sad je šupački i uzeti zarađenu lovu…joker90 je napisao/la: ↑28 okt 2022, 23:28Obraz imas ili nemas, bez obzira na krune. Ovo je obrazli potez maksimalno, isto kao sto je taj Husrefov supacki maksimalno. Svakom svoje..bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2022, 22:38Prvi put je tek tu, ćetvrti put kad bi ga smjenjivali i da ima prije tog duplu krunu sigurno nebi rekao halalim vam.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NeSamSafetee i 26 gostiju.