Stvarno je presmijesno…

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Upitno je hoce li Houdini biti i drugi igrac ekipe a kamoli prvi. U prosloj sezoni je bio treci iza Joela i Maxeya.Shategabri je napisao/la: ↑28 okt 2022, 13:38Umjesto Hardena Steph.
Harden nije ni prvi igrač svoje ekipe.
Sok, nema druge rijeci.Ostaje samo da vidimo sta se zaista desilo!?
Mozda neku tesku budalastinju napravio van terena pa se ogradjuju (odma).NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 okt 2022, 02:45Sok, nema druge rijeci.Ostajemo samo da vidimo sta se zaista desilo!?
Spursi su jedna od rijetkih fransiza gdje se zna hijerarhija i gdje se igracima ne dopusta sve, pa makar to bilo i na stetu fransize. Ovoj je jedan od takvih primjera i sigurno najsokantnija odluka otkako ja pratim SA, a to je sad, evo blizu, 30 godina.ReX je napisao/la: ↑29 okt 2022, 03:04Mozda neku tesku budalastinju napravio van terena pa se ogradjuju (odma).NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 okt 2022, 02:45Sok, nema druge rijeci.Ostajemo samo da vidimo sta se zaista desilo!?Cudno. Zali Boze 12og pika.
![]()
Epidaurus je napisao/la: ↑29 okt 2022, 04:42Masala novi poraz. Ne znam samo jel veca oje.bina ovaj celavi idiot na klupi il mutirani degenerik koji vise nije u stanju ni da mu lopta ne ispadne iz ruku dok ide sam na kos. Obzirom da su naredne dvije protiv Nuggetsa i Pelikana, slobodno mozemo upisati 0-7 uz zelje da izgube apsolutno svaku utakmicu do kraja sezone.
Od ostalih vijesti, Mitchell > Tatum.
Izgubili zadnje 2, nema se C kako treba, previše opušteno u odbrani, to se vidjelo od početka sezone, što sam i pisao neki dan, da nisam zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.