Ne radi se brate sve o parama...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Priznaj da si je cuo na kafe zaletu,ja je vec tri dana ne prestajem slusati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Što je onaj iz Emirata rekao kad su ga pitali što ne ulazu u BiH.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:34Air Serbia i Turkish Airlines dogovorili Joint Venture .
Ne postoji ni jedan jedini primjer u kome kompanija koja ima 388 aviona i spada u najveće kompanije svijeta potpisuje joint venture sa minijaturnom kompanijicom poput Air Serbia (tek 18 aviona). Ovo je istinski presedan u svijetu.
Sljedeće ljeto na liniji Istanbul - Beograd će biti 42 leta sedmično, znači 6 dnevno . 21 let Air Serbia , 21 let Turkish Airlines . Što je najluđe Air Serbia 2019 nije imala letove za Istanbul ...
Kakav posao Erdogana i Vučića !
Kome je ono Turska matica ???
Kaze ovi iz Srbije dodju i kažu nudimo vam da uložite u naše kompanije i da budemo poslovni partneri. Da zaradite i mi i vi.
A vi iz Bosne dodjete i kažete bio je kod nas rat, može li neka donacija?
Zato je Air Serbia dio Emirates grupe i sad imaju saradnju i sa Turkish Airlinesom, a mi dobijemo paletu hurmi...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije samo na more, nego u Istanbul, a sta ce Turci u Srbiji turisticki vidjeti, nista realnodscile je napisao/la: ↑28 okt 2022, 14:04U Srbiji ima i dosta gradjevinaca iz Turske, tako da ne vjerujem da su te silne linije samo zbog turizma. A i nije Turizam samo u pravcu Turske, dosta turista dolazi i u Beograd, Novi Sad, srpske planine, festivale, itd..Demi je napisao/la: ↑28 okt 2022, 12:51Idu ljudi iz Srbije na more u Tursku, pa ipak mi se 6 letova dnevno cini suludimbombaysaphire je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:34Air Serbia i Turkish Airlines dogovorili Joint Venture .
Ne postoji ni jedan jedini primjer u kome kompanija koja ima 388 aviona i spada u najveće kompanije svijeta potpisuje joint venture sa minijaturnom kompanijicom poput Air Serbia (tek 18 aviona). Ovo je istinski presedan u svijetu.
Sljedeće ljeto na liniji Istanbul - Beograd će biti 42 leta sedmično, znači 6 dnevno . 21 let Air Serbia , 21 let Turkish Airlines . Što je najluđe Air Serbia 2019 nije imala letove za Istanbul ...
Normalno, ne znam je li taj broj linija preveliki, ali nije da je svrha tih linija samo u Srbima koji idu u Tursku na more.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Turci vole u Crnu Goru ići , obavezno tamo idu . Vjerovatno su i jeftinije avionske karte u Beogradu ...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 09:34Nije samo na more, nego u Istanbul, a sta ce Turci u Srbiji turisticki vidjeti, nista realnodscile je napisao/la: ↑28 okt 2022, 14:04U Srbiji ima i dosta gradjevinaca iz Turske, tako da ne vjerujem da su te silne linije samo zbog turizma. A i nije Turizam samo u pravcu Turske, dosta turista dolazi i u Beograd, Novi Sad, srpske planine, festivale, itd..
Normalno, ne znam je li taj broj linija preveliki, ali nije da je svrha tih linija samo u Srbima koji idu u Tursku na more.
Prije 3 godine uzmu Turci auto od mene i vratiti će auto u Beogradu , samo to ostavljanje košta 300 eura plus dani najma . U priču sa njima , našli su karte u Beogradu 200 eura jeftinije , njih četvorica to je 800 eura minus 300 i goriva neka bude 50 eura , onda su 450 eura sigurno uštedili .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cuj nista realnorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 09:34Nije samo na more, nego u Istanbul, a sta ce Turci u Srbiji turisticki vidjeti, nista realnodscile je napisao/la: ↑28 okt 2022, 14:04U Srbiji ima i dosta gradjevinaca iz Turske, tako da ne vjerujem da su te silne linije samo zbog turizma. A i nije Turizam samo u pravcu Turske, dosta turista dolazi i u Beograd, Novi Sad, srpske planine, festivale, itd..
Ono, ako trebam pisati sta Srbija ima ponuditi i da je Beograd kao metropola tokom cijele godine pun stranih turista, mislim da necu trositi tastaturu na to. Nije turizam samo more.
-
- Kontakt:
Koje Emirates grupe , nisam upućen ? Je li misliš na Etihad ?kraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 08:23Što je onaj iz Emirata rekao kad su ga pitali što ne ulazu u BiH.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:34Air Serbia i Turkish Airlines dogovorili Joint Venture .
Kaze ovi iz Srbije dodju i kažu nudimo vam da uložite u naše kompanije i da budemo poslovni partneri. Da zaradite i mi i vi.
A vi iz Bosne dodjete i kažete bio je kod nas rat, može li neka donacija?
Zato je Air Serbia dio Emirates grupe i sad imaju saradnju i sa Turkish Airlinesom, a mi dobijemo paletu hurmi...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Bosni sad na svakoj drugoj zgradi rade Turci. U Tuzli na tri lokacije, to je samo Vucic ispao brzi i uzeo posao. Od nasih se nije niko sjetio.
Sto se tice Turizma vjerovatno se svakom desilo da dodje u agenciju kasno i kaze hocu u Tursku, a iz agencije mu kazu sve je full u Sarajevu i Tuzli citav juli august, hoces li zadnju sedmicu septembra ali iz Beograda? Vecina odbije ali je to dokaz da ljeti i BiH treba 2 3 aviona vise prema Turskoj svaki dan.
Sto se tice Turizma vjerovatno se svakom desilo da dodje u agenciju kasno i kaze hocu u Tursku, a iz agencije mu kazu sve je full u Sarajevu i Tuzli citav juli august, hoces li zadnju sedmicu septembra ali iz Beograda? Vecina odbije ali je to dokaz da ljeti i BiH treba 2 3 aviona vise prema Turskoj svaki dan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu ni kafane vala, a to je jedino sto BG nudidscile je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:35Cuj nista realnorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 09:34Nije samo na more, nego u Istanbul, a sta ce Turci u Srbiji turisticki vidjeti, nista realnodscile je napisao/la: ↑28 okt 2022, 14:04
U Srbiji ima i dosta gradjevinaca iz Turske, tako da ne vjerujem da su te silne linije samo zbog turizma. A i nije Turizam samo u pravcu Turske, dosta turista dolazi i u Beograd, Novi Sad, srpske planine, festivale, itd..
Ono, ako trebam pisati sta Srbija ima ponuditi i da je Beograd kao metropola tokom cijele godine pun stranih turista, mislim da necu trositi tastaturu na to. Nije turizam samo more.
Bio sam tamo, nemas mi sta pricati, sva ponuda je bazirana na nocnom zivotu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja znam da rade dole na Ircu prekoputa autobuske OAZA naselje, i to čak 95% radnika su turci, gdje još rade?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:47U Bosni sad na svakoj drugoj zgradi rade Turci. U Tuzli na tri lokacije, to je samo Vucic ispao brzi i uzeo posao. Od nasih se nije niko sjetio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
O čemu se radi ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imas gore na Stupinama mislim da je SPO H ime objekta i Tehnograd ing da radi i ima jos jedna lokacija gdje ih rentaju od neke firme iz Brckog.. uglavnom njima se kao isplati, a nasih ljudi ima sve manje ili gledaju vani da radebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ja znam da rade dole na Ircu prekoputa autobuske OAZA naselje, i to čak 95% radnika su turci, gdje još rade?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:47U Bosni sad na svakoj drugoj zgradi rade Turci. U Tuzli na tri lokacije, to je samo Vucic ispao brzi i uzeo posao. Od nasih se nije niko sjetio.
https://www.rtvbn.com/4034020/laktasi-u ... azio-posaobombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:15O čemu se radi ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa valjda se prijavio na posao i neki lik ga zafrkavao i snimao dok je punio podatke te je taj video dosao na Tiktok gdje su se ljudi zafrkavali sa tim i momak izvrsio samoubistvo.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:15O čemu se radi ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
-
- Kontakt:
Ismijavali momka od 22 godine zato što traži posao ???tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:22Pa valjda se prijavio na posao i neki lik ga zafrkavao i snimao dok je punio podatke te je taj video dosao na Tiktok gdje su se ljudi zafrkavali sa tim i momak izvrsio samoubistvo.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:15O čemu se radi ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
Očekujem veliku odbranu Tik qrca od forumaša i komentare tipa priroda sama vrši selekciju ...
Eto dokle se stiglo da se ismijava neko sto trazi da radi i zaradi sebi za hljeb.
" "!
1926
1926
Zamisli ismijava ga degenerik sa pumpe zbog apliciranja za posao.Kakva je ovo država upm,i sad će biti nikom ništa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.