Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ma moze da se napravi dobar tim,razigraj broju sto rotira stalno,neka ustali ekipu ovako ima svi da mase i igraju lose kad nisu u formi,daj zakariju da vidimo kakav je veza nam je ocajna,galager se jedini pokazao.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa tuchel je igrao istu ekipu vecinu vremena pa smo isto fulali. Kako nece rotirati kad igramo svaka 3 dana?
Ruben igra uzasno zasto je uopste izasao iz tunela?
Ruben igra uzasno zasto je uopste izasao iz tunela?
- Pensioner26
- Kontakt:
Tuchel out
- wadethegreat
- Kontakt:
Koliko samo individualnih gresaka danas nevjerovatno.
Najgora tekma Silve u nasem dresu...
Kova isto uzas pas.
Sva 4 gola pokloni nevjerovatno stvarno kako su odigrali defanzivno danas...
Najgora tekma Silve u nasem dresu...
Kova isto uzas pas.
Sva 4 gola pokloni nevjerovatno stvarno kako su odigrali defanzivno danas...
- wadethegreat
- Kontakt:
Uzas jednostavno nije bas ni da smo srece imali dva autogola bruku sansi fulili sva 4 gola nakon nasih gresaka ali ovo je nedopustivo.
Lose igramo u ligi definitivno 2 remija i poraz i to nadigrani smo u sve tri utakmice.
Sljedeca je Arsenal koji nas je zadnjih par godina znao opaliti i kada nije u formi a kamoli kako sada igraju.
Cucurella bi nakon danas mogao odmoriti kao i par drugih igraca istina nemamo sirine u odbrani zbog povreda ali nesto mora mijenjati.
Mali cuckuris je bio dobar kad god je usao dao bih i njemu sansu.
Za napad ne znam stvarno ovo fulanje ce se nastaviti ko god da igra tako da je svejedno.
Nema bas previse kvalitete u ekipi a sto je najgore nema ni dovoljno trke cim ne mozes vise od Brightona trcati kako cemo sa Arsenalom kad nam udare presing...
Da su pametni transfer Nkunkua ne bi cekao ljeto...
Sterling je van forme totalno uzas izgleda ni sjena igraca sa pocetka sezone..
Ruben danas ocajan ali on pokriva jedno 5 pozicija ko god se povrijedi on uskace tako da...
Ide nam utakmica koja nam je nebitna rezultatski prilika da ubaci par djecurlije da ih odmori da malo radi sa njima na treningu ovakav performans je nedopustivo protiv Arsenala.
Sve dobro sto su radili u zadnje vrijeme su usrali danas nema igraca da moze prolaznu ocjenu dobiti...
Lose igramo u ligi definitivno 2 remija i poraz i to nadigrani smo u sve tri utakmice.
Sljedeca je Arsenal koji nas je zadnjih par godina znao opaliti i kada nije u formi a kamoli kako sada igraju.
Cucurella bi nakon danas mogao odmoriti kao i par drugih igraca istina nemamo sirine u odbrani zbog povreda ali nesto mora mijenjati.
Mali cuckuris je bio dobar kad god je usao dao bih i njemu sansu.
Za napad ne znam stvarno ovo fulanje ce se nastaviti ko god da igra tako da je svejedno.
Nema bas previse kvalitete u ekipi a sto je najgore nema ni dovoljno trke cim ne mozes vise od Brightona trcati kako cemo sa Arsenalom kad nam udare presing...
Da su pametni transfer Nkunkua ne bi cekao ljeto...
Sterling je van forme totalno uzas izgleda ni sjena igraca sa pocetka sezone..
Ruben danas ocajan ali on pokriva jedno 5 pozicija ko god se povrijedi on uskace tako da...
Ide nam utakmica koja nam je nebitna rezultatski prilika da ubaci par djecurlije da ih odmori da malo radi sa njima na treningu ovakav performans je nedopustivo protiv Arsenala.
Sve dobro sto su radili u zadnje vrijeme su usrali danas nema igraca da moze prolaznu ocjenu dobiti...
Postoji mogućnost da ćemo na reprezentativnu pauzu otići u negativnom nizu od 5 utakmica bez pobjede u EPL-u, što nije dobra stvar. Previše je oscilacija u ekipi u ovoj sezoni, Potteru će se dati vremena, to je plan uprave jer je dobio petogodišnji ugovor. Sudit ćemo istom Potteru na kraju ove sezone ili početkom sljedeće sezone, sada je prerano za ikakve komentare na račun njega i igre ekipe.
Realno smijesno sve. Tacno ne vidim zbog cega je Tuchel otisao. Igra se nije poboljsala, igraci i dalje van pozicije, u napadu i dalje bez ideja, zavrsnica i dalje losa.
Za one koje pricaju da nam je danas falilo srece, sjetite se samo kako su nas vile nosale u nekim utakmicama koje su se dobile ove sezone.
Za one koje pricaju da nam je danas falilo srece, sjetite se samo kako su nas vile nosale u nekim utakmicama koje su se dobile ove sezone.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 29 okt 2022, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Osim zavrsnice ovo sve ostalo sto si napisao je glupost osim ako nisi gledao utakmicu.
Kako bez ideje bruku sansi imali zadnje dvije tekme?
Frajer je dosao kad je vec pocela sezona.
Tacno za neke od vas nema pameti jel vam iko odgovara hocel se i jedan trener zadrzati?
**** vas grob vise. I meni je krivo ali fakat pretjeruje postavite misljenje na pocetku i onda ga religiozno branite...
Smiri se decko. Niko ne tjera Pottera. Aludiram na to da nije ni trebao bit tu.wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:15Osim zavrsnice ovo sve ostalo sto si napisao je glupost osim ako nisi gledao utakmicu.
Kako bez ideje bruku sansi imali zadnje dvije tekme?
Frajer je dosao kad je vec pocela sezona.
Tacno za neke od vas nema pameti jel vam iko odgovara hocel se i jedan trener zadrzati?
**** vas grob vise. I meni je krivo ali fakat pretjeruje postavite misljenje na pocetku i onda ga religiozno branite...
Bolje igramo prema naprijed i lakše stvaramo šanse, što se tiče igre u odbrani ne mogu ni očekivati da bude bolja igra u odbrani kada nam je pola odbrane povrijeđeno: Koulibaly, Fofana, James...
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa koga bi ti doveo genije ili bi ostavio Tuchela koji nije rotirao ekipu koja mu je okrenula ledja i sa kojim smo bili pred ispadanje iz LP?
Covjek prvi poraz dozivio otkako je dosao on govori nije trebao ni doci.
**** ti Bosnju glavatog.
**** ti Bosnju glavatog.
Kakvo ispadanje iz LP, covjek bukvalno otisao nakon jedne utakmice?wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:19Pa koga bi ti doveo genije ili bi ostavio Tuchela koji nije rotirao ekipu koja mu je okrenula ledja i sa kojim smo bili pred ispadanje iz LP?
**** ti Bosnju glavatog.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa izgubio od Dinama a igra izgleda brutalno lose isti problemi kao sada u odbrani samo sto napad ni blizu ovoliko sansi nije stvarao.
Jel ti stvarno branis ono sto smo igrali pod Tuchelom?
Ja sam ga do zadnjeg momenta branio ali jesi li ti normalan.
Samo pametujes i prdis a po postovima se vidi da ne gledas tekme.
Ne kontam kako neko jos moze sud o Potteru donositi frajer bukvalno uletio bez predsezone kad smo bili u uzasnoj formi rijesio nam prolaz u LP neporazen bio do danas.
Napad izgleda puno bolje zadnje dvije tekme jos samo napokon da pocnu klanjati i poprave realizaciju.
Ja ne kontam sta se ocekuje?
Jel stvarno ovdje ima toliko kvalitete u ovom timu jel vi vidite sa ovim povredama pojedini toliko kvalitete da se Potter moze prozivati?
Jos covjek konstantno mijenja kad ne ide nije tvrdoglav sve sto smo prozivali Tuchela ovdje svi zajedno.
Nevjerovatno ko kakve trebice ne moze vam Bog ugoditi.
Polako sta vam je
Ne kontam kako neko jos moze sud o Potteru donositi frajer bukvalno uletio bez predsezone kad smo bili u uzasnoj formi rijesio nam prolaz u LP neporazen bio do danas.
Napad izgleda puno bolje zadnje dvije tekme jos samo napokon da pocnu klanjati i poprave realizaciju.
Ja ne kontam sta se ocekuje?
Jel stvarno ovdje ima toliko kvalitete u ovom timu jel vi vidite sa ovim povredama pojedini toliko kvalitete da se Potter moze prozivati?
Jos covjek konstantno mijenja kad ne ide nije tvrdoglav sve sto smo prozivali Tuchela ovdje svi zajedno.
Nevjerovatno ko kakve trebice ne moze vam Bog ugoditi.
Polako sta vam je
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 29 okt 2022, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ovo je preslikana tuhelova utakmica sa pocetka sezone iste greske sve isto,sa njim bi bili na istom mestu kao sada, kada ti postavis ekipu das im pozicije i role sta da igraju mnogo bolje to izgleda,ovo je rasulo,bukavlo se igraci gube na terenu i ne znaju koga da cuvaju.
U velikom broju utakmica pod Tuchelom se stvorio i vise nego dovoljan broj sansi koje nisu pretvorene u golove. Samim tim kazem da se tu nije mnogo promijenilo. Nije se promijenilo ni stavljanne igraca van pozicija. Stare navike ostaju, a vi ako mislite da ce Graham Potter bit prvi engleski menadzer koji ce uzet PL, good luck with that.wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:24Pa izgubio od Dinama a igra izgleda brutalno lose isti problemi kao sada u odbrani samo sto napad ni blizu ovoliko sansi nije stvarao.
Ako trazis stabilnost onda se trebalo pretrpit i trazit stabilnost sa covjekom koji ti je donio LP.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nemoj da se vracam na postove gdje se ovdje pisalo o kruzenju Tuchela nemojte lagati svega vam.
Pa protiv Dinama nam trebalo 85 minuta da sansu stvorimo sto lazete svega vam?
Svi se prozivali Tuchela ovdje za ofanzivni dio i nedostatak kreativnosti?
Ili ne gledate tekme ili se pravite ludi.
Sto je najjace ja ga branio do utakmice sa Dinamom...
Ljudi su i tad plakali na neiskoristene sanse, a rijetko kad na nedostatak istih...wadethegreat je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:30Nemoj da se vracam na postove gdje se ovdje pisalo o kruzenju Tuchela nemojte lagati svega vam.
- wadethegreat
- Kontakt:
Laz cista plakalo se ovdje kako ne mozemo sansu stvoriti cista znaci laz.
Dovoljno je pogledati sve tekme ove sezone.
Ne moras lagati da odbranis svoj stav.
Pas na stranu i ubacaj bila prica ovdje.
Dovoljno je pogledati sve tekme ove sezone.
Ne moras lagati da odbranis svoj stav.
Pas na stranu i ubacaj bila prica ovdje.
Tuchel je zasluženo dobio otkaz, jednostavno nije znao osmisliti napadačku igru tima, a bio ja na klupi godinu i po dana. Da ne bude zabune zasluženo smo osvojili LP sa njim na klupi, svakog protivnika u LP u toj sezoni je nadigrao. Zbog toga mu veliko hvala, ali postoji razlog zašto je dobio otkaz. Jedino što Boehlyju zamjeram je stvar što nije doveo sportskog direktora na vrijeme, sve ostalo je bilo ispravno samim time i dolazak Pottera na klupu.
Istina je da to na kraju nije nesto narocito izgledalo, no frajer je vodio ekipu koja je krajem prosle sezone na Bernabeu spucala tri komada, koji je vodio trecu najefikasniju ekipu u ligi bez spica fakticki. U prvih par utakmica ove sezone to nije dobro izgledalo( iako je i tu bilo dobrih momenata) , ali su svi na kraju prosle sezone govorili kako je covjek odradio fenomenalan posao obzirom na cjelokupnu situaciju oko Lukakua, Abramovica itd i onda ga otpustis nakon par utakmica.TheShed je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:39Tuchel je zasluženo dobio otkaz, jednostavno nije znao osmisliti napadačku igru tima, a bio ja na klupi godinu i po dana. Da ne bude zabune zasluženo smo osvojili LP sa njim na klupi, svakog protivnika u LP u toj sezoni je nadigrao. Zbog toga mu veliko hvala, ali postoji razlog zašto je dobio otkaz. Jedino što Boehlyju zamjeram je stvar što nije doveo sportskog direktora na vrijeme, sve ostalo je bilo ispravno samim time i dolazak Pottera na klupu.
Svejedno nisam ovdje da buden Tuchel apologetik, vrijeme ce pokazat je li Potter bio dobra odluka. Zasad nisam nesto uvjeren, ali valjda budem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.