FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 29 okt 2022, 17:00

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
29 okt 2022, 15:37
bordobijeli je napisao/la:
29 okt 2022, 15:08
Kad odeš sam to jeste podneseš ostavku onda i ne mozes dobiti odštetu. Ako te neko otjera s posla, smjeni a ti ne zeliš i misliš da dobro radiš onda ti mora isplatiti odštetu. I svako normalan ako je s nekog mjesta otjeran i nije se prijateljski razišao logicno je da naplati odštetu. Cuj trebaš nekom oprostit lovu a on te otjerao s posla, smiješna i patetična prica.
E pa upravo to, još su ovdje ljudi pisali kako bi odrali klub do zadnje marke kad bi imali priliku zbog svoje dobiti i onda mi pišu o toj ljubavi prema klubu. Garantujem da 99% ovih što pišu protiv ovih što odu iz kluba i uzimaju odštetu da bi isto to uradili čak bi i tužili klub dok im ne isplati zadnji fening. Husref je po njima trebao da oprosti to sto su ga istjerali kad je bio na drugoj poziciji i bespotrebnog tjeranja nakon poraza od NKŽ i još da ne uzme marke. E pa gospodo svako od nas bi uzeo ono sto je njegovo kad radi posao kako treba i istjera te tamo neka Sabrina koja ne zna ko si ti i koliko si zadužio klub i kao igrač i trener. U klubu su ljudi koji su kurcheviti i ne znaju ofsajd zato smo tu gdje jesmo. A nasi forumasi uporedjuju Aylu (ne bi mogla Dala u Visoko prodat) sa ženama koje imaju najjače veze i rade u najjačim klubovima svijeta.
Ne mozes "voljet klub vise od zivota" a naplatit obestecenje, taman da te pokojni Ivica Osim smijenio. Obrukas se na dva derbija, izgubis svlacionicu, najbolji igrac te za vrat hvata u svlacionici nakon poraza, vidis da ne ide... Napusti gospodski. Cala je bio sa groznom ekipom u borbi za oba trofeja do kraja, jos Dulju izgubio. Ispao u Evropi, izgubio od Zrinje, covjek podnio ostavku i vratio se na svoje mjesto na istoku. Vasoski vidio da nece ostvarit cilj, covjek se povukao, vidi da ne ide. Otkazi pljuste u fudbalu uvijek i svima, Lamparda Chelsea nogirao kad je s jakom ekipom biljezio lose rezultate, otpustili Murinja i Di Mattea nakon ogromnih uspjeha, Manchester otpustio Solskjera, Liverpool Dalglisha, Beniteza... To je biznis.

A da je tako kako ti pricas, niko od navijaca ne bi isao u Zenicu na tekme, kupovao clanske, dresove... Svi mi klubu dajemo sve, ne trazimo i ne dobijamo nista zauzvrat, odnosno dobijamo brukanje iz sedmice u sedmicu, pa opet svaki drugi vikend guramo po 100+ km u oba pravca da gledamo Sarajevo. Jel iko i pokusao zatrazit povrat novca za sezonsku jer smo fakticki prevareni, odigrali dvije tekme kuci i ostalo 70 km od Sarajeva? A nismo milioneri kao Husref, nismo legende i ne qrcimo.se izjavama da "volimo Sarajevo vise od zivota". A volimo ga vise nego on.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 okt 2022, 17:12

napoleon72 je napisao/la:
29 okt 2022, 17:00
Kad odeš sam to jeste podneseš ostavku onda i ne mozes dobiti odštetu. Ako te neko otjera s posla, smjeni a ti ne zeliš i misliš da dobro radiš onda ti mora isplatiti odštetu. I svako normalan ako je s nekog mjesta otjeran i nije se prijateljski razišao logicno je da naplati odštetu. Cuj trebaš nekom oprostit lovu a on te otjerao s posla, smiješna i patetična prica.
E pa upravo to, još su ovdje ljudi pisali kako bi odrali klub do zadnje marke kad bi imali priliku zbog svoje dobiti i onda mi pišu o toj ljubavi prema klubu. Garantujem da 99% ovih što pišu protiv ovih što odu iz kluba i uzimaju odštetu da bi isto to uradili čak bi i tužili klub dok im ne isplati zadnji fening. Husref je po njima trebao da oprosti to sto su ga istjerali kad je bio na drugoj poziciji i bespotrebnog tjeranja nakon poraza od NKŽ i još da ne uzme marke. E pa gospodo svako od nas bi uzeo ono sto je njegovo kad radi posao kako treba i istjera te tamo neka Sabrina koja ne zna ko si ti i koliko si zadužio klub i kao igrač i trener. U klubu su ljudi koji su kurcheviti i ne znaju ofsajd zato smo tu gdje jesmo. A nasi forumasi uporedjuju Aylu (ne bi mogla Dala u Visoko prodat) sa ženama koje imaju najjače veze i rade u najjačim klubovima svijeta.
Ne mozes "voljet klub vise od zivota" a naplatit obestecenje, taman da te pokojni Ivica Osim smijenio. Obrukas se na dva derbija, izgubis svlacionicu, najbolji igrac te za vrat hvata u svlacionici nakon poraza, vidis da ne ide... Napusti gospodski. Cala je bio sa groznom ekipom u borbi za oba trofeja do kraja, jos Dulju izgubio. Ispao u Evropi, izgubio od Zrinje, covjek podnio ostavku i vratio se na svoje mjesto na istoku. Vasoski vidio da nece ostvarit cilj, covjek se povukao, vidi da ne ide. Otkazi pljuste u fudbalu uvijek i svima, Lamparda Chelsea nogirao kad je s jakom ekipom biljezio lose rezultate, otpustili Murinja i Di Mattea nakon ogromnih uspjeha, Manchester otpustio Solskjera, Liverpool Dalglisha, Beniteza... To je biznis.

A da je tako kako ti pricas, niko od navijaca ne bi isao u Zenicu na tekme, kupovao clanske, dresove... Svi mi klubu dajemo sve, ne trazimo i ne dobijamo nista zauzvrat, odnosno dobijamo brukanje iz sedmice u sedmicu, pa opet svaki drugi vikend guramo po 100+ km u oba pravca da gledamo Sarajevo. Jel iko i pokusao zatrazit povrat novca za sezonsku jer smo fakticki prevareni, odigrali dvije tekme kuci i ostalo 70 km od Sarajeva? A nismo milioneri kao Husref, nismo legende i ne qrcimo.se izjavama da "volimo Sarajevo vise od zivota". A volimo ga vise nego on.
Zakucavanje ko Vince Carter!
Bahati, bahati Željkan!
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 okt 2022, 17:20

napoleon72 je napisao/la:
29 okt 2022, 17:00

:clap: :clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 29 okt 2022, 18:15

Fuj poklopilo mi se da cekam nas za 600 KM 😂😂

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 okt 2022, 18:45

Kaže komentator na areni da se gleda samo drugo poluvrijeme mi bi na tabeli drugi bili. I to je nešto

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 29 okt 2022, 18:47

FKSDoGroba je napisao/la:
29 okt 2022, 18:45
Kaže komentator na areni da se gleda samo drugo poluvrijeme mi bi na tabeli drugi bili. I to je nešto
A da se gleda prvo bili bi u drugoj ligi

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 okt 2022, 18:48

Dadox je napisao/la:
29 okt 2022, 18:47
:rol: :rol:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 29 okt 2022, 18:57

29 okt 2022, 18:48
Dadox je napisao/la:
:rol: :rol:
Ne mozes dva dobra spojit', dzaba 😂😂😂

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 okt 2022, 19:46

Ova Sloboda je najgora ekipa u Premijer ligi.Ako ih ne pobjedimo u Banovicima, oduzeti im 50 % plate za novembar.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 29 okt 2022, 19:53

Lucas je napisao/la:
29 okt 2022, 19:46
Ova Sloboda je najgora ekipa u Premijer ligi.Ako ih ne pobjedimo u Banovicima, oduzeti im 50 % plate za novembar.
Ako ih ne dobijemo bez sekiracije, ako bude patnje protic ovih amatera, oduzeti im toliko

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 okt 2022, 20:07

Lucas je napisao/la:
Igman,Sloboda i Leotar se moraju dobiti.Tu nema izgovora.Derbi ko derbi nikad se ne zna.Sa 10 bodova bi bio prezadovoljan s obzirom koliko je ogranicena ekipa,mada realno je neki 6-7
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 okt 2022, 20:31

Lucas je napisao/la:
Protiv nas će to biti sasvim druga Sloboda.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 okt 2022, 20:57

Dadox je napisao/la:
I kad sve saberemo sredina tabele je mjera :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 okt 2022, 20:58

Jel ko gledo ove vlahe,teren jel cemu?

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 29 okt 2022, 20:58

Slika vrijedna 8000KM :ljepota:

HVALA TI DIREKTORICE ŠTO PONOSNO NOSIŠ GRB FK SARAJEVO!
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 okt 2022, 21:09

fks74 je napisao/la:
29 okt 2022, 20:31
Lucas je napisao/la:
Protiv nas će to biti sasvim druga Sloboda.
Vranješ ce protiv nas preorati teren, ovaj ublehaš ga taman danas odmarao.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 okt 2022, 21:20

Sanchez1987 je napisao/la:
29 okt 2022, 20:58
Jel ko gledo ove vlahe,teren jel cemu?
Odlican. Oko terena po atletskoj postavljaju kao neku umjetnu travu, tepih kako god. Mogli bi nasi prepisati..

slika

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 29 okt 2022, 21:44

"Razumijem navijače, opravdano su reagirali. Nakon sedam dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. novembra. Odmah sam to istaknuo. Ovi igrači ne mogu više od ovog. Večeras, ako imaš muda, jedan gol zabiješ u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga zabiješ. Ovo je momčad za totalni remont. Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao... paun. Ni Mourinho ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u **** i mijenjamo priču“, rekao je Cosmi.

Opisa i nas čovjek, hiruški precizno i tačno. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 29 okt 2022, 22:10

Zna li iko hoce li se moci sutra kupiti ispred stadiona ili je samo ovo online kupovina moguca? Nesto nista ne objavljuju na profilima? Prije su objavljivali pa reko da ne bude da lupim bez karte
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 okt 2022, 22:27

iliyaa8 je napisao/la:
29 okt 2022, 22:10
Zna li iko hoce li se moci sutra kupiti ispred stadiona ili je samo ovo online kupovina moguca? Nesto nista ne objavljuju na profilima? Prije su objavljivali pa reko da ne bude da lupim bez karte
Mislim da samo nisi upratio. Ako se ne varam jucer je bio story sa lokacijama za kupovinu ulaznica, ispred ekonomije, fan shop, online i mislim da su 2 mjesta pred stadionom, al eto nek ti javi neko ko je bolje zapamtio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, JavierBosnia, MSOZ101, napoleon72, riki46, ristagrad, Vanja8, vedinjo98 i 59 gostiju.