Prodali su dio kluba da bi ponovo igrali evropsku ligu
U budzetu za narednu godinu predvidili cetvrtfinale LP
Jos pokusavaju napravit igracinu od Erica Garcie
Izgubili najboljeg defanzivca zbog prijateljske protiv Irana
Busquets u ozbiljnoj evropskoj tekmi u 2022
Pique u ozbiljnoj evropskoj tekmi u 2022
Marcos Alonso , pojacanje koje nikad u zivotu nije bio bolji igrac od Jordi Albe
Pedri nije odigrao 2 ozbiljne tekme u 3 godine kako je u Barci i neko ga smatra ponajboljim veznjakom svijeta
Gavi je najveca prevara igraca koju sam u zivotu vidio,da nema dozvolu da udara kakvu ima igrao bi za Getafe
Najboljeg veznjaka kojeg imaju u De Jongu drze na klupi jer nisu se mogli rijesit njegove plate
Lewat zamijeno Bayern sa ovim
Lewat zadnju veliku tekmu odigrao u dresu Dortmunda kad Pepe nije znao ni kako se zove
Rafinja , krilo iz Leedsa bez zavrsnog proizvoda , 60 miliona
Lider ekipe Dembele koji je na nivou Viniciusa sa 19 godina kad smo ga zeljeli vratit Flamengu
Platili 60 miliona Ferrana Torresa samo jer guzi kcerku Luis Enriquea
Jese snima spot sa Edom Majkom i opet ima bolja koljena od Ansu Fatia
Za sve nevjerovatne smaraca , negativne umove , slabije razvijene glave , kvislinge i generalno glupe ljude.
Da....BARCELONA JE PROPALA....BARCELONA JE PROPALA.
Dvije godine zaredom ispada u grupnoj fazi Lige prvaka.Propali su.
Prodali su DIO KLUBA DA IGRAJU CETVRTKOM PROTIV Bode kosa crta Gilmta.
Mislim da neki nece skontati jos veceras znacaj ovog al pricamo o necemu historijskom.O velikom samaru.
Financijskom,fudbalskom.....i mozda onom najbitnijem , prestiz , kad izgubis prestiz i postovanje fudbalskog svijeta.
Laporta ti kaci baner ispred Bernabea u izbornoj kampanji da bi 2x igrao evropsku ligu druze moj.
Uzivati u ovom.
Gledati Xavia kako drugi put vodi svoju ekipu da igra protiv FC Midtjylland iz Herninga nema cijene.Nema je.bene cijene