Jedino ko je popusio vecu foru od nas su ovi Tuzlaci. Mi smo usrali sa Misinovicem, ali sto su ga oni popusili sa Husicem. Sta bi covjek sve odradio do sad, tribine,teren a da ne pricam kako bi vratio navijace. Zalosno
Sto se tice navijaca, mislis da ga nisu molili da ostane?
Imao je nesuglasice sa Imamovicem i jbg zavrsilo kako je zavrsilo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Teren je odličan. Borac je trenutno bolji protivnik, Sloboda ne može da iznese loptu sa centra. Jahić nema pojma i ni on ne zna šta je htjeo sa ovom ekipom.
Mogu reci da su Trebinjci gospoda u odnosu na medjugorce , doduše Trebinje i jest grad za Medjugorje ,
Jesi li to zaboravio uzeti hapaurin?
Mislim da će vama vise trebat 1,5 mil duga poreznoj , posuđivanje od saveza da se prodje licenciranje . A toliko o khurcenju parama makroa tj.svodnika vam .Di su pareeeee migrantu ? Al zanimljivi ste , već ste u glavama bili rasporedili njegovu imovinu a ono teški PRCC !
Mogu reci da su Trebinjci gospoda u odnosu na medjugorce , doduše Trebinje i jest grad za Medjugorje ,
Jesi li to zaboravio uzeti hapaurin?
Mislim da će vama vise trebat 1,5 mil duga poreznoj , posuđivanje od saveza da se prodje licenciranje . A toliko o khurcenju parama makroa tj.svodnika vam .Di su pareeeee migrantu ? Al zanimljivi ste , već ste u glavama bili rasporedili njegovu imovinu a ono teški PRCC !
Jesi li to opsjednut Hrvatskim športskim klubom Zrinjski Mostar?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
Misliš zrinski from Medjugorje ?
Ma šta da pričamo o migrantima i podstanarima , niži stalež tj. kmetovi .
I kao što to inače biva, Sloboda će nakon jako lošeg niza rezultata bodove osvojiti protiv - Sarajeva.
Vjerovatno ide sad promjena trenera nakon Borca,novi trener pozitivan šok ,standardna prica i dešavanja.Jedino eto da se nadamo da jos jedno kolo trenera zadrze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzmi ti duplu dozu hapaurina, za svaki slučaj.
Možda još večeras uspiješ zaspati, bit će ti lakše!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
I kao što to inače biva, Sloboda će nakon jako lošeg niza rezultata bodove osvojiti protiv - Sarajeva.
Vjerovatno ide sad promjena trenera nakon Borca,novi trener pozitivan šok ,standardna prica i dešavanja.Jedino eto da se nadamo da jos jedno kolo trenera zadrze
Protiv nas ce letiti po terenu sljedeci vikend
Ali neka,ostali su nam duzni iz Zenice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Uzmi ti duplu dozu hapaurina, za svaki slučaj.
Možda još večeras uspiješ zaspati, bit će ti lakše!
Daleko najbolesniji lik na forumu. U svakoj drugoj objavi spominje Međugorje.
Mogu misliti koliko je vremena proveo u svetištu da zaradi koji dinar lopatom ili motikom.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Sad ce i nas krenuti,gospodin sa slike je vec u gradu
Ovu osobu ni najvecem neprijatelju ne bih pozelio da sjedne na klupu!!!
Novi teren u BL predobar,igraci lete po terenu. Nikola Ninkovic je doktor fudbala,usudicu se reci da Borac nije nikada imao ovakvu desetku u ekipi.
Teren u BL prava perverzija lopta ide kao navijena.
P.S Realno najvise je Velez osakacen sa ovom rekonstrukcijom da su igrali u Mostaru dobili bi sve tri domace utakmice do pauze